Journalisten

Wie is de echtgenoot van Tom Ford, Richard Buckley? Zijn Wiki: Leeftijd, Nettowaarde, Journalistencarrière, Homo's, Kinderen

Wie is Richard Buckley?

Richard Buckley werd in 1948 in de VS geboren - zijn exacte geboortedatum en -plaats zijn onbekend. Hij is een tijdschriftredacteur, maar is wereldwijd vooral bekend als de echtgenoot van de beroemde modeontwerper Tom Ford. Er zijn geen details over zijn carrière bekend gemaakt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hé heren!!! Hij is van de markt. @tomford is getrouwd met zijn oude partner, Richard Buckley! Onze felicitaties! #tomford #getrouwd #richardbuckley #fashionnews #fashiontomax

Een bericht gedeeld door FASHION TO MAX (@fashiontomax) op 8 april 2014 om 7:56 uur PDT

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Richard heeft geweldig werk geleverd door alle belangrijke details over zijn vroege leven te verbergen - dit omvat de identiteit van zijn ouders, waar hij naar school ging en later naar de universiteit, terwijl hij er ook in slaagde informatie over zijn broers en zussen te verbergen, dat wil zeggen of hij enige of niet.

Populariteit door huwelijk

Richard en Tom ontmoetten elkaar toen Richard 25 jaar oud was; verlegen en veel in zijn carrière, Richard wilde niet dat iemand iets wist over hun relatie. Met het verstrijken van de tijd werd het echter steeds duidelijker dat er iets is tussen een modeontwerper en een tijdschriftredacteur. Jaren later besloten de twee om hun romantische relatie officieel te maken, en hun huwelijksceremonie werd gehouden op 8 april 2014, nadat ze twee jaar eerder hun eerste zoon, Alexander John Buckley Ford, in september 2012 hadden verwelkomd. Sinds hun relatie algemeen werd erkend , begon Richard's naam in een aantal spraakmakende tijdschriften te verschijnen als de nieuwe minnaar van Tom Ford. Velen wilden meer over hem weten, maar Richard heeft goed werk verricht door alle belangrijke details over zijn leven te verbergen.

Afbeeldingsbron

Weet je hoe rijk Richard Buckley is?

Richard heeft zijn carrière-inspanningen ook weggehouden van de media. Het enige dat we weten is dat hij de hoofdredacteur was van Vogue Hommes International, waardoor zijn vermogen aanzienlijk toenam. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Richard Buckley is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Buckley zo hoog is als $ 20 miljoen. Behoorlijk indrukwekkend vind je niet?

Afbeeldingsbron

De echtgenoot van Richard Buckley, Tom Ford

Nu we alle belangrijke details over Richard's leven en carrière hebben behandeld, laten we nu de focus verleggen en meer praten over zijn man, Tom Ford, van het vroege leven tot succes en vermogen. Geboren als Thomas Carlye Ford op 27 augustus 1961 in Austin, Texas, VS, is hij een filmregisseur, ontwerper en zakenman, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn eigen lijn van herenkleding, schoonheidsproducten, brillen en accessoires, gelanceerd in 2006, vernoemd naar hijzelf, Tom Ford, naast vele andere carrièreprestaties, zoals werken als Creative Director voor luxe modehuizen Gucci en Yves Saint Laurent.

Afbeeldingsbron

Tom Ford Het vroege leven en onderwijs

Tom is de zoon van Shirley Burton en Thomas David Ford, die beiden als makelaar in onroerend goed werkten; hij bracht zijn kinderjaren door in de buitenwijken van Houston en Austin, voordat hij met zijn gezin naar Santa Fe, New Mexico verhuisde toen hij 11 jaar oud was. Daar ging hij naar St. Michael's High School en stapte vervolgens over naar de Santa Fe Preparatory School, waar hij zich in 1979 liet inschrijven. Voordat hij zijn carrière lanceerde, had Richard korte stints aan Bard College, Simon's Rock, en studeerde later kunstgeschiedenis aan de New York University , maar raakte na een jaar gefocust op acteren, eerst in commercials en daarna in televisieseries. Hij keerde echter terug naar school door deel te nemen aan de cursus interieurarchitectuur aan de kunst- en designuniversiteit van The New School, Parsons - The New School for Design in New York City. Gedurende deze tijd ontdekte hij zijn liefde voor mode en bracht zijn laatste jaar door met het studeren van mode, maar studeerde nog steeds af met een graad in architectuur.

Ik werd modeontwerper omdat ik mannen en vrouwen zich mooier wilde laten voelen en hen kracht wilde geven met een...

Gepost door TOM FORD Aan dinsdag 11 september 2018

Carrièrebegin

Zijn eerste baan in de mode-industrie was voor Cathy Hardwick; hij belde haar een maand lang elke dag in de hoop dat hij een baan bij haar modehuis zou krijgen, en zijn doorzettingsvermogen werd beloond toen Cathy hem eindelijk een kans gaf. Hij bleef daar twee jaar voordat hij naar Perry Ellis verhuisde, maar toen de Amerikaanse mode beu was, wilde hij de Amerikaanse mode-industrie verlaten om te evolueren. Zijn volgende stop was de destijds worstelende Gucci, die veel financiële problemen had en op zoek was naar verbetering van de confectiekleding voor dames in de branche. Na twee jaar werd Tom Design Director en vervolgens Creative Director van Gucci, en met hem aan het roer maakte Gucci snel vorderingen en waren de financiële zaken weer op orde, tot het punt waarop ze Yves Saint Laurent in 1999 overnamen, en Tom verenigde de standpunten van de bedrijven.

Stijging naar bekendheid

Hij verliet Gucci in 2004 en startte in 2006 zijn eigen merk, Tom Ford, met zijn voormalige zakenpartner bij Gucci, Domenico De Sole als voorzitter van het Tom Ford-label. Sindsdien heeft Tom bekendheid verworven en heeft hij talloze beroemdheden gekleed, waaronder Beyonce, Michelle Obama, Daniel Craig, Tom Hanks, Jennifer Lopez en nog veel meer, die hem allemaal hebben geholpen om een ​​van de meest succesvolle modeontwerpers van deze tijd te worden.

Afbeeldingsbron

Een geslaagde regisseur

Zijn liefde voor film en acteren hield echter nooit op te bestaan ​​en in 2005 startte hij zijn eigen filmproductiebedrijf. Vier jaar later regisseerde hij de film A Single Man, gebaseerd op de roman geschreven door Christopher Isherwood, die een Academy Award-nominatie opleverde en meer dan 30 andere prijzen won. Sindsdien regisseerde Tom ook de romantische misdaaddramafilm Nocturnal Animals, die ook een groot succes werd.

Tom Ford netto waarde

Sinds het begin van zijn carrière heeft Tom voor een aantal prestigieuze modehuizen gewerkt, maar heeft hij een eigen naam verdiend en zijn eigen merk opgebouwd. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tom Ford is? Welnu, vanaf medio 2018 wordt het vermogen van Tom Ford geschat op $ 300 miljoen - is dat indrukwekkend!? Ongetwijfeld denkt Richard Buckley er ook zo over!

Aanbevolen