Beroemdheden

Wie is Tom Oar van Mountain Men? Zijn Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Eerste Vrouw, Huis, Familie

Wie is Tom Oar?

Tom Oar werd geboren in 1943 in Illinois, VS, en is een reality-tv-persoonlijkheid en voormalig rodeo-cowboy, maar waarschijnlijk het best bekend als een van de sterren van de History Channel-serie getiteld Mountain Men. De show richt zich op hem en verschillende anderen die hebben geleerd van het land te leven.

Onze #MCM gaat uit naar Tom Oar voor zijn ruige charme en geweldige vesten. #MountainMannen

Gepost door Mountain Men Aan maandag 13 april 2015

De rijkdom van Tom Oar

Hoe rijk is Tom Oar? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 250.000, verdiend door een succesvolle carrière op reality-televisie en als rodeo-ster. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.
https://www.instagram.com/p/zTtXxLLM6P/?hl=en

Voordat reality-tv

Hoewel er weinig bekend is over Toms jeugd en zijn leven toen hij opgroeide, beschrijft hij zichzelf als een oude ziel die te laat is geboren. Tijdens zijn jonge jaren werkte hij als rodeo-cowboy, wat zijn interesse voor een off-the-grid leven verder uitbreidde. Uiteindelijk ontmoette hij zijn toekomstige vrouw Nancy, die zijn gevoelens deelde over een leven ver weg van de drukte van het moderne leven. De twee vonden uiteindelijk een locatie waar ze van zijn gaan houden in Troy, Montana. Tom begon een huis voor hen te bouwen met een kettingzaag die hij had gekocht, en in de loop van de volgende vijf jaar bouwden de twee langzaam een ​​blokhut met twee kamers, gelegen op anderhalve hectare grond. Om zichzelf in stand te houden, leerde het duo bevers te vangen en huiden te looien. Trapping is het gebruik van een apparaat om op afstand een dier te vangen, terwijl het looien wordt gedaan om leer te produceren. Ze konden jassen, mocassins, overhemden en broeken maken die ze in een bedrijf verkochten. Ze verschenen vaak op beurzen en verkochten hun waren.

Afbeeldingsbron

Mountain Men

Uiteindelijk zou het paar een van de aandachtspunten worden van een nieuwe Geschiedenis Kanaalshow die in 2012 werd uitgezonden. De term Mountain Men verwijst naar mensen die in de wildernis leven, maar vooral tijdens de jaren 1800, toen velen veel voorkwamen in de Noord-Amerikaanse Rocky Mountains. Het paar wordt vergezeld door castleden zoals Eustace Conway, Marty Meierotto, Rich Lewis, George Michaud, Kyle Bell, Charley Tucker en verschillende anderen.

'Ik ben geboren om een ​​bergman te zijn. Zoals ik al eerder zei, ik zal een bergman zijn tot de dag dat ik sterf.'

Gepost door Mountain Men Aan zondag 21 september 2014

Elk van hen heeft zijn eigen unieke manier van leven in de wildernis. Terwijl Tom zich concentreert op het vangen en zonnen, richten andere castleden zich op het aanleren van overlevingsvaardigheden. Anderen jagen op dieren, waarbij Rich in het bijzonder op bergleeuwen jaagt. Er zijn ook verschillende andere castleden die jagen gebruiken om in hun levensonderhoud te voorzien, terwijl de meerderheid van hen valstrikken voor bont of huiden. De show bleek populair, trok gemiddeld zo'n drie miljoen kijkers per aflevering en zou vijf seizoenen duren voordat het in 2016 eindigde met zijn vijfde seizoen. Sindsdien is er geen nieuws geweest of de show zal worden hervat. De show is echter succesvol om deze Mountain Men te helpen geld te verdienen, omdat ze profiteerden van de salarissen van hun werk in de show.

Priveleven

Oar is getrouwd met Nancy en de twee zijn al meer dan 50 jaar samen. Ze ontmoetten elkaar in Noord-Illinois en zouden samen blijven, op avontuur gaan voordat ze besloten naar Montana te verhuizen. Nancy deelt Toms liefde voor de wildernis, omdat ze zegt dat ze van de natuur houdt. Ze genieten van een huis bij de bergen en een rivier in de buurt. Ze hebben kinderen die nu in Florida wonen en die nu hun eigen gezin hebben.

Afbeeldingsbron

Ze tonen geen intentie om hun levensstijl te veranderen - tijdens de eerste 17 jaar van hun leven samen in Montana, leerden ze te overleven zonder elektriciteit of stromend water. Ze hebben ook te maken met tal van uitdagingen, zoals meedogenloze koude winters. Ze moeten ook leren hoe ze moeten overleven tegen roofdieren, en op jacht gaan naar of hun voedsel verzamelen. Ze verzamelen veel hout om hen voor te bereiden op de koudere maanden. Tom heeft een broer die af en toe in Mountain Men is verschenen.

Zit Tom Oar op sociale media?

Hoewel Tom en zijn vrouw de camera's niet schuwen en media-interviews accepteren, blijven ze liever op de oude manier leven. Als zodanig is Tom niet online of op sociale media aanwezig op Facebook, Instagram of Twitter, en houdt hij vast aan zijn verklaring dat hij een oude ziel is. Op de website YouTube zijn videoclips van hem te vinden, vaak uit afleveringen van Mountain Men. Andere castleden van de show zijn wel online aanwezig, omdat ze deze platforms proberen te gebruiken om bekendheid te geven, maar hun manieren te behouden.

Aanbevolen