Tv-Beroemdheden

Wie is de dochter van Tony Beets, Monica Beets? Haar Wiki: Nettowaarde, Echtgenoot, Bruiloft, Leeftijd, Huis

Wie is Monica Beets?

Monica Beets is geboren op de 7eNovember 1993 in Dawson City, Yukon Canada, van gedeeltelijk Nederlandse afkomst via haar vader, en is een reality-tv-persoonlijkheid, het best te herkennen aan haar verschijning in de reality-tv-serie Gold Rush (2010-heden), als goudzoeker en supervisor van het Beets-team, dat wordt uitgezonden op Discovery Channel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is een mooie -15 hier in Dawson vandaag! #dawsoncity #love #warm #sorta

Een bericht gedeeld door monicabeets (@monicabeets) op 10 januari 2015 om 11:50 uur PST

Vroege leven

Als het gaat om haar vroege leven, werd Monica opgevoed met drie oudere broers en zussen in Dawson City door haar vader, Tony Beets, die ook in de media bekend staat als een van de belangrijkste casts in de bovengenoemde reality-tv-show , en haar moeder, Minnie Beets.

Afbeeldingsbron

Populariteit door reality-tv-show

Onder invloed van haar vader begon Monica hem te helpen in de mijnbouw toen ze nog maar vier jaar oud was. Dankzij hem raakte ze erg geïnteresseerd in die baan en op 12-jarige leeftijd begon ze echt werkt als goudzoeker bij haar vader . Toen ze 21 jaar oud was, trad ze toe tot het team van haar vader - het Beets-team - en werd een van de cast van de reality-tv-serie Gold Rush in zijn vijfde seizoen in 2013. Ze begon uiteindelijk te werken als supervisor van het team en voegde een aanzienlijk bedrag toe naar haar vermogen. De show wordt sinds 2010 uitgezonden op Discovery Channel en bevindt zich momenteel in zijn achtste seizoen, in navolging van verschillende familiebedrijven. Om verder over Monica te praten, ze is ook erg geïnteresseerd in het werken als eerstelijns paramedicus.

Zittend op de D6 wachtend tot er genoeg vuil is om te duwen.

Gepost door Monica Beets – Gold Rush Aan Vrijdag 14 december 2012

Monica Beets Netto waarde

Het vermogen is ~ $ 1 miljoen, verkregen uit mijnbouw en haar tv-optredens. Ongetwijfeld zal haar rijkdom de komende jaren zeker toenemen als ze haar succesvolle carrière voortzet.

Persoonlijke informatie

Om over haar persoonlijke leven te praten, had Monica Beets een relatie met Brandon Harper. Het is ook bekend dat Parker Schnabel, een van de cast van de show, verliefd op haar werd toen ze zich bij het team van haar vader voegde. Bij gebrek aan informatie van het tegendeel, is Monica echter nog steeds vrijgezel. Haar woonplaats is nog steeds in Dawson City, Yukon.

@Goudkoorts er zit zelfs een foto van je filmploeg in voor ja. #grad2011 #schraper pic.twitter.com/vWR8jPCsf6

— Monica Beets (@monicabeets) 17 januari 2016

Aanbevolen