Journalisten

Wie is de vrouw van Tony Romo, Candice Crawford? Haar Wiki: Ouders, Nettowaarde, Salaris, Opleiding, Arrestatie, Bruiloft & Broer

Wie is de vrouw van Tony Romo, Candice Crawford?

Candice Loren Crawford werd geboren op 16 december 1986 in Lubbock, Texas, VS, en is een uitzendjournalist, vooral bekend van haar werk voor verschillende televisienetwerken zoals CBS en 33TV. Haar broer is acteur Chace Crawford die vooral bekend is van zijn werk in de serie Gossip Girl en de film The Covenant. Haar man is voormalig National Football League (NFL) quarterback Tony Romo, die nu werkt als een American Football televisie-analist.

Bekijk dit bericht op Instagram

Denk eraan om de lunch van je kinderen in te pakken voor een late avond #parentingwin #holidayparty

Een bericht gedeeld door Candice Romo (@candiceromo) op 12 december 2016 om 16:28 PST

Ouders

Candice's vader, Chris is een dermatoloog, terwijl haar moeder Dana een lerares was die zich nu meer richt op het huisvrouw zijn.

Nettowaarde en salaris

Hoe rijk is Candice Crawford? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in de uitzendjournalistiek. Haar vermogen werd ook verhoogd door de grote bedragen die haar man tijdens zijn carrière als professionele American Football-speler verwierf - hij heeft een geschat vermogen van $ 70 miljoen. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Candice Crawford's Wiki: vroege leven, opleiding en eerste baan

Candice groeide op in Dallas, Texas, samen met haar ouders en oudere broer. In 2005 studeerde ze af aan de Trinity Christian Academy en besloot ze naar de University of Missouri in Columbia te gaan, waar ze omroepjournalistiek studeerde met het oog op een carrière in het veld. Ze studeerde vier jaar en studeerde uiteindelijk af in 2009, in die tijd werkte ze ook als sportanker en verslaggever voor de lokale zender KOMU-TV. Ze nam ook andere programma's op, zoals Friday Night Lights, waarvoor ze voornamelijk camerawerk deed. Ze had ook een wekelijkse sportradioshow getiteld The Closers, en deed verslag van twee zomertrainingskampen met de Dallas Cowboys. Tijdens het werken met de Cowboys, was ze de on-air verslaggever voor het CBS-segment Cowboys getiteld The Blitz.

Bekijk dit bericht op Instagram

Groot Texas haar voor een groot Texas Gala! #childrenscancerfund #curekidscancer

Een bericht gedeeld door Candice Romo (@candiceromo) op 27 april 2018 om 15:22 PDT

Crawford co-host bij The RC Project

Ze begon toen te werken voor het televisienetwerk 33TV en als onderdeel van het netwerk reisde ze naar aanbevolen middelbare schoolgames, waarin verschillende aspecten van de competitie werden behandeld. Ze controleert de teams, presenteert de festiviteiten van de wedstrijddag, waaronder bandleden, boorteams, cheerleaders en nog veel meer. Ze had ook het segment Up All Night, dat verschillende uitgaansgelegenheden in de omgeving van Dallas-Fort Worth omvat, inclusief alcoholische drankgelegenheden. Ze was ook mede-presentator van de lifestyleshow The RC Project en de weekendsportshow Special Edition waarin de Dallas Cowboys worden behandeld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb deze smoking niet meer gezien sinds 28 mei 2011. ?? #groomtux #hestillgotit #twoxtwo_dallas

Een bericht gedeeld door Candice Romo (@candiceromo) op 23 oktober 2016 om 10:29 uur PDT

Candice vrije tijd; arrestatie bij Miss USA competitie

Candice houdt van verschillende sporten en in haar vrije tijd blijft ze erg actief. Ze rent en speelt basketbal en golf, en kijkt naar basketbalwedstrijden van het team van de National Basketball Association (NBA), de Dallas Mavericks. Ze houdt ook van koken en brengt graag tijd door met vrienden en familie. Ze is ook een grote fan van het acteerwerk van haar oudere broer, vooral tijdens zijn run met de serie Gossip Girl. Ze woont in Dallas, maar was ook de winnaar van de Miss Missouri USA 2008-titel, wat haar ertoe bracht te strijden voor de Miss USA 2008-titel, waarin ze een top 10 plaats behaalde. Een jaar voordat ze meedeed aan de Miss USA-competitie, werd ze gearresteerd op verdenking van minderjarig bezit in een nachtclub in Missouri.

Bekijk dit bericht op Instagram

Toekomstige beste maatjes! (Baby Beal + Baby Romo) vond het leuk om jou gisteren te vieren @olyasinitsyna en baby Austin! ?? #boymoms

Een bericht gedeeld door Candice Romo (@candiceromo) op 10 april 2017 om 12:32 PDT

Bruiloft

Ze begon een relatie met Tony Romo in 2009 en na 16 maanden samen, vroeg hij haar ten huwelijk terwijl ze haar 24 . vierdeeverjaardag met haar familie in het Dallas restaurant Five Sixty. Op dezelfde dag kondigde KDAF, het televisiestation waar Crawford werkte, de verloving aan. Ze waren vijf maanden verloofd voordat ze in 2011 trouwden. Ze hebben nu drie zonen.

@megmuns @lahjarrell @malloryhoke @katiekeilbey GELUKKIG NIEUWJAAR!! pic.twitter.com/799srFV

— Candice Romo (@dicecrawford) 1 januari 2012

Broer


Haar oudere broer is acteur Chace Crawford, die vooral bekend is door het spelen van de rol van Nate Archibald in de CW TV-dramaserie Gossip Girl, die liep van 2007 tot 2012, die draait om het leven van adolescenten uit de hogere klasse die in de Upper East Side van Manhattan. Het was zeer populair, wat resulteerde in tal van nominaties voor awards, gedurende de zes seizoenen. Voordat hij zijn rol in Gossip Girl kreeg, maakte hij deel uit van de film The Covenant, een bovennatuurlijke fantasiefilm die ondanks negatieve recensies succes vond aan de kassa. Andere films waar hij deel van uitmaakte zijn onder meer The Haunting of Molly Hartley, Twelve en What to Expect When You're Expecting. Hij was ook te zien in de kortstondige serie Blood & Oil.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is een 2 op 1 date night. ? #vrijgezellenproblemen. Op het punt om onze nieuwe favoriete show The Toy Box te kijken!!! #ABC #thetoybox #tgif

Een bericht gedeeld door Candice Romo (@candiceromo) op 7 april 2017 om 14:58 PDT


Als kind werd Chace gediagnosticeerd met aandachtstekortstoornis (ADD), en om dit te corrigeren zou hij later zijn hand proberen bij het modellenwerk. Hij streefde aanvankelijk ook een carrière na in de uitzendjournalistiek, maar stopte na een paar semesters met studeren om zich te concentreren op zijn acteerwerk. Voordat hij zijn grote doorbraak vond, werkte hij als autobediende om de eindjes aan elkaar te knopen.

Aanbevolen