Zangers

Wie is de echtgenoot van Tonya Harding, Joseph Jens Price? Zijn bio: nettowaarde, leeftijd, lengte, familie, ouders

Wie is Joseph Jens Price?

Joseph Jens Price werd geboren in 1970 in Yacolt, Washington State, VS, en is een amateurzanger en voormalig HVAC-technicus, maar waarschijnlijk het best bekend als de echtgenoot van voormalig professionele kunstschaatsster Tonya Harding , wiens populariteit onlangs weer de kop opstak na de release van de film I, Tonya.

Afbeeldingsbron

De netto waarde van Joseph Jens prijs

Hoe rijk is Joseph Jens Price? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door succes in verschillende inspanningen. Zijn vermogen is ook een beetje verhoogd dankzij de rijkdom van zijn vrouw, die een geschat vermogen heeft van $ 30.000. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het leven voor Tonya

Er is heel weinig informatie bekend over het leven van Joseph voordat hij Tonya ontmoette; er is niets bekend over zijn jeugd of zijn opleiding. Hij nam tal van klussen aan zodra hij klaar was met zijn studie, voordat hij een beetje succes had als HVAC-technicus. Hij werkte veel aan airconditioning- en verwarmingssystemen en na zijn baan als technicus begon hij te werken in een karaokebar genaamd Timbers. Daar merkte het management dat hij wat zangvaardigheden had, dus hij mocht uiteindelijk regelmatig optreden, dus een groot deel van zijn werk was om klanten te vermaken. Het was tijdens een van zijn optredens dat hij de aandacht trok van Tonya Harding die de zaal bezocht.

Afbeeldingsbron

Tonya Harding

Tonya had het grootste deel van haar vroege leven aan de sport van schaatsen gewijd, en stopte zelfs met de middelbare school zodat ze kon trainen en de rangen kon beklimmen. Ze won de Skate America-competitie van 1989 en was een zilveren medaillewinnaar van de Wereldkampioenschappen in 1991 en was de eerste vrouw die ooit met succes een drievoudige axel in competitie liet landen. Ze was ook de Amerikaanse kampioen van 1991 en 1994, maar haar titel uit 1994 werd haar ontnomen nadat ze verwikkeld was geraakt in een controverse met haar ex-man, Jeff Gillooly. In 1994 orkestreerde hij een aanval op medeconcurrent Nancy Kerrigan, wat ertoe leidde dat Tonya schuldig pleitte voor het belemmeren van vervolging, en als gevolg daarvan werd hij voor het leven verbannen uit de Amerikaanse kunstschaatsvereniging. Het incident wordt beschouwd als een van de grootste schandalen in de Amerikaanse sportgeschiedenis.

Afbeeldingsbron

Later in haar carrière deed ze mee als professionele bokser, en dus is haar leven het onderwerp geweest van talloze mediaplatforms. Ze is het onderwerp geweest van boeken, academische studies, films en documentaires. In 2014 werden twee documentaires over haar uitgebracht, wat uiteindelijk leidde tot de creatie van de biografische film I, Tonya met Margot Robbie in de hoofdrol. Harding was eerder ook een deelnemer van Dancing with the Stars, waarin ze op de derde plaats eindigde. Ze blijft schaatsen, maar sinds ze de professionele sport heeft verlaten, heeft ze ook tal van andere banen gehad, zelfs als schilder en lasser.

Afbeeldingsbron

Getrouwd leven

Volgens een interview was Tonya meteen... aangetrokken tot Price vooral vanwege zijn ogen . De twee begonnen te daten en binnen enkele weken nadat ze elkaar hadden ontmoet, was het Tonya die hem ten huwelijk vroeg. Ze zei dat ze nog nooit iemand heeft gekend die zo zachtaardig en vriendelijk was, en een persoon die niet in haar was alleen vanwege haar schaatscapaciteiten of voor haar potentieel. Ze trouwden in 2010 en een jaar later kregen ze een zoon, Hardings eerste kind op 40-jarige leeftijd. Het stel woont samen in een landelijk deel van Centraal Oregon. Price werkt nu als houtbewerker en zijn vrouw helpt hem vaak bij zijn werk. In een interview zei hij dat Tonya ook liefdevol en aardig is, ook dat ze een redneck is, maar zij is zijn redneck.

Is Joseph Jens Price op sociale media?

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over Joseph is, is omdat hij geen online aanwezigheid heeft, zoals accounts die zijn gekoppeld aan de grote sociale-mediawebsites Facebook, Twitter of Instagram. Er zijn talloze foto's van hem online beschikbaar, zoals genomen door de media. In rapporten staat dat hij liever uit de schijnwerpers van de media blijft en zelden instemt met interviews of het afleggen van verklaringen. Zijn standpunt over privacy is om ook zijn zoon te helpen opgroeien zonder enige druk van de media.

Zijn vrouw heeft ook geen sociale media-accounts, hoewel er nog steeds veel fans zijn van haar kunstschaatscarrière. Ze heeft een Instagram-fanpagina waarop vaak recente foto's van haar te zien zijn, ook van vroeger toen ze nog professioneel meedeed. Er zijn ook tal van gephotoshopte foto's van haar die op andere foto's zijn geplaatst. Video's van haar optredens in de jaren negentig kunnen ook worden bekeken via de website voor het delen van video's YouTube.

Aanbevolen