Journalisten

Wie is Tracy Butler van ABC Weather? Haar Wiki: Leeftijd, Echtgenoot, Familie, Salaris, Echtgenoot, Hoogte, Netto waarde

Wie is Tracy Butler?

Tracy Butler is geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is meteoroloog, vooral bekend van haar werk als onderdeel van ABC 7 waarmee ze deel uitmaakt van het programma News This Morning, en ook van het entertainmentprogramma Windy City Live.

WAT EEN GEWELDIGE VERRASSING had ik vanmorgen toen mijn dierbare vriend, Ed Pearson, door de studio wandelde!!! Een voormalige ABC7…

Gepost door Tracy Butler Aan Donderdag 17 mei 2018

De rijkdom van Tracy Butler

Hoe rijk is Tracy Butler? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door succes als meteoroloog. Ze heeft vele jaren gediend en heeft gedurende haar hele carrière deel uitgemaakt van tal van uitzendingen.

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel er weinig informatie is over het vroege leven van Tracy, is het bekend dat ze opgroeide in de Verenigde Staten; haar vader diende in het Amerikaanse leger en ze groeide heel dicht bij hem op. Ze had ook twee broers en haar grootmoeder logeerde vaak in de zomer bij hen – tijdens de middelbare school was haar grootmoeder vaak thuis om naar All My Children te kijken.

Na haar toelatingsexamen ging Tracy studeren voor een bachelordiploma aan de Mississippi State University. Na haar vier jaar daar te hebben voltooid, ging ze naar de Universiteit van Oregon, Pennsylvania en behaalde uiteindelijk haar certificering. Een van haar eerste banen was als onderdeel van WTRF-TV-uitzendingen in West-Virginia, waar ze bleef tot 1988, en de volgende drie jaar het belangrijkste weeranker zou worden bij WFMJ-TV in Youngstown, Ohio, voordat ze naar Richmond, Virginia om weerberichten te verankeren als onderdeel van WRIC-TV; hij deed de ochtend- en middagweerberichten voor het netwerk.

Verder werk in de meteorologie

In 1995 werd Butler een onderdeel van ABC 7 News, dat haar inhuurde als meteoroloog om verslag uit te brengen voor het programma This Morning. Ze groeide haar populariteit door jarenlang een van de vaste gezichten van de ochtenduitzendingen te worden. Ze zorgde ook voor weersupdates tijdens het entertainmentprogramma Windy City Live, een dagelijks praat- en entertainmentprogramma. Ze verving ook de ankers van weerberichten in Good Morning America, in plaats van Spencer Christian en Tony Perkins toen ze de uitzending van de dag niet konden maken.

Gepost door Tracy Butler Aan vrijdag 11 mei 2018

Butler zou lid worden van zowel de National Weather Association als de American Meteorological Society. Ze heeft in de loop van haar carrière verschillende prijzen ontvangen, waaronder de benoeming tot Vrouw van het Jaar door de Executive Women's Golf Association, de Illinois Treasurer's Public Service Award en een Public Education Award van de MS Society Illinois Chapter. In 2014 ontving ze ook een Emmy Award naast het ABC 7 Weather-team, voor de special die ze maakten getiteld Surviving the Storm.

Goedenavond, vrienden... Eerder deze week ontmoette ik Michael Fishman, die DJ speelt, op Roseanne. Dit leidde tot een…

Gepost door Tracy Butler Aan vrijdag 4 mei 2018

Later werk

Tracy werkte ook samen met Scott Woodruff aan een golfprogramma genaamd de Duke Classic, ter herdenking van de oude ABC 7-cameraman Michael Dukewich die stierf, en die $ 60.000 aan winst verzamelde, die werd verdeeld tussen de Greater Chicago Food Depository en het Wounded Warrior Project. Ze richtte ook de Weather Sketcher's Club op, die kinderen van 13 jaar en jonger aanmoedigt om hun weergerelateerde tekeningen in te sturen met stiften, potloden, kleurpotloden en verf, zodat ze kunnen worden uitgezonden als onderdeel van het programma Deze ochtend.

Wie is er klaar voor een ander #Koninklijke bruiloft ? Ik geef toe, ik zal de verslaggeving in de gaten houden! Het slaapt tenslotte nog steeds voor mij. :). pic.twitter.com/jq0is9vhY0

— Tracy Butler (@TracyButlerABC7) 18 mei 2018

Priveleven

Tracy is getrouwd en ze ontmoette haar man - vreemd naamloos - op een blind date georganiseerd door haar neef, en ze trouwden in 1992; ze zouden twee kinderen krijgen. Haar man is een groot voorstander van haar werk en gaf zelfs een feestje toen ze haar studie aan de Universiteit van Oregon, Pennsylvania afrondde. Veel mensen maken vaak opmerkingen over de dingen die ze voor de camera draagt, evenals haar haar. Vanwege haar populariteit op televisie wordt ze vaak door mensen gevraagd naar haar garderobe, en dit heeft haar ertoe aangezet een kledingkalender bij te houden, zodat ze zich kan herinneren wat ze die dag droeg en mensen kan helpen. Ze houdt ook van golf en neemt in haar vrije tijd deel aan verschillende liefdadigheidsgolfprogramma's.


Is Tracy Butler op sociale media?

Net als veel nieuws- en weer-persoonlijkheden, is Butler erg actief op sociale media, met name op Twitter, Instagram en Facebook, waarop ze veel van haar recente werk plaatst, waaronder podcasts en video's van haar op de set. Ze houdt mensen ook op de hoogte van het weer via haar sociale media-accounts. Haar Instagram-account toont daarentegen enkele van haar dagelijkse inspanningen en heeft foto's van haar achter de schermen bij het ABC.

Aanbevolen