Muzikanten

Wie is Trey Kennedy? Hoe oud is hij? Zijn Wiki: Zingen, Verjaardag, Netto waarde, Vriendin, Nationaliteit

Wie is Trey Kennedy? Hoe oud is hij? Zijn Wiki en Verjaardag

Trey Kennedy werd geboren op 17 november 1992 in Oklahoma, VS, dus zijn sterrenbeeld is Schorpioen en hij is 26 jaar oud. Trey is vooral bekend als een voormalige Vine-ster en een succesvolle Instagram-komiek, die grappige en vermakelijke korte video's op zijn account plaatst. Kennedy is ook een muzikant .
https://www.instagram.com/p/BhnDKaEF-4N/?taken-by=treynkennedy

Zingen

Een getalenteerde muzikant, Trey bracht het album uit getiteld Take Me to the River in 2016, inclusief nummers als Flashing Lights, Hey Baby en Poisonous Love, die over het algemeen positieve reacties kregen van fans. Zijn laatste release was medio 2018, het nummer Irresistible.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Trey Kennedy vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze Vine-ster een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, opgebouwd uit zijn carrière in de eerder genoemde velden - als Instagram-beïnvloeder wordt hij betaald om producten op zijn account te promoten. Hij heeft geen informatie vrijgegeven over zijn bezittingen, zoals huizen of auto's.

Afbeeldingsbron

Vriendin

Over Trey's relatiestatus gesproken, hij deelt geen informatie met het publiek of de media, ondanks het feit dat hij vrij open is over elk ander aspect van zijn leven. Er zijn ook geen gegevens over zijn eerdere relaties, maar hij is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen.

Nederiger dan jij pic.twitter.com/wOrUSsNAMv

— Trey Kennedy (@TreyNKennedy) 1 augustus 2018

Etniciteit en vroege leven

Als het gaat om Kennedy's etniciteit, is hij blank; hij heeft lichtbruin haar en blauwe ogen, wat heel goed bij zijn huidskleur past. Zijn nationaliteit is Amerikaans. Kennedy, opgegroeid in Edmond en Stillwater, heeft slechts één broer of zus, een zus genaamd Kaci Lynn. Hij heeft een hechte band met zijn zus en wenste haar geluk op haar trouwdag, eind mei 2017.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt voor mij die 20 jaar geleden at en ik die 20 minuten geleden at. {#ad} Ik hou heel erg van eten. @realchefboyardee voelt zich de laatste tijd nostalgisch en ze hebben drie van hun favoriete pasta's opnieuw gemaakt met throwback-recepten - Lasagne, Beefaroni en Beef Ravioli die meer vlees, meer kaas en meer goeds bieden. #ChefThrowback voor de overwinning!

Een bericht gedeeld door Trey Kennedy (@treynkennedy) op 2 augustus 2018 om 9:11 uur PDT

Carrière op Vine

Trey maakte zijn debuut op Vine medio februari 2013 en blijft in een snel tempo posten en werken. Zoals eerder vermeld, was Trey een van de meest populaire Viners, en zijn zes komedieschetsen van een seconde werden door miljoenen mensen bekeken, wat er uiteindelijk toe leidde dat Kennedy een van de beste makers van inhoud op het netwerk werd genoemd. Hij was ook betrokken bij de HeftyCup-uitdaging, maar toen het netwerk eenmaal was gesloten, moesten Kennedy en veel van zijn collega's op zoek gaan naar een andere plek om creatieve inhoud te posten en uiteindelijk verhuisden ze naar Instagram.

Wanneer je moeder je vertelt om iets heel aardigs te doen, maar je weet dat ze echt boos is

Gepost door Trey Kennedy Aan Donderdag 21 december 2017

Carrière op Instagram

Kennedy werd steeds bekender op Instagram en uploadde video's zoals Beans Beans the Magical Fruit, die door bijna 500.000 mensen is bekeken, en kreeg positieve reacties, waarbij de fans opmerkten hoe grappig en herkenbaar de video is. In de daaropvolgende periode maakte hij meer video's, zoals Mispronunciations. Deel 3, meer dan 500.000 keer bekeken, Die vriend die VEEL te veel doet.. Tot iemand genoeg had, meer dan 620.000 keer bekeken, Wanneer je vader je probeert te leren dansen..., meer dan 580.000 keer bekeken en Single life be zoals, gemaakt in samenwerking met Arielle en Matt Cutshall. Hij bleef regelmatig meer video's maken en uploadde Signs Of a Psychopath, met meer dan 540.000 views en duizenden reacties. In mei 2018 maakte Kennedy's video met het onderschrift Girls Watching the Royal Wedding grapjes over de manier waarop vrouwen de bruiloft tussen Megan Markle en prins Harry zagen. Kort daarna uploadde de komiek blanke mensen die je tegen het lijf liepen, wat over het algemeen positieve reacties kreeg van fans, die het hilarisch vonden. Sommige van zijn nieuwste video's bevatten R&B-zangers die altijd te veel doen als.. #HotCrossBuns, dat al een behoorlijk aantal views heeft getrokken.

Twitter

Naast actief op Instagram is Kennedy ook actief op Twitter, waarop hij gevolgd wordt door meer dan 75.000 mensen. Hij plaatst daar vaak zijn Instagram-video's, maar schrijft ook herkenbare en grappige tweets, zoals 80% van mijn dagelijkse inspanningen om uit bed te komen en niet nog een koekje te eten. Kennedy heeft ook een pagina op Facebook, geliked door meer dan een miljoen mensen. Over zijn religie gesproken, Kennedy is een christen en een van zijn favoriete bijbelcitaten is Johannes 3:30. Hij woont momenteel in Miami, Florida.

Aanbevolen