Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Trish Stratus, Ron Fisico? Zijn bio: nettowaarde, leeftijd, huwelijk, lengte, kinderen

Wie is Ron Fisico?

Ron Fisico werd naar verluidt geboren op 29 april 1975 in Richmond Hill, Ontario, Canada, en wordt waarschijnlijk het best erkend als de echtgenoot van voormalig professionele WWE-worstelaar Trish Stratus , maar is ook een professionele bodybuilder en nu trainer.

Afbeeldingsbron

voor roem

Als het gaat om het spreken over zijn vroege leven, is er niet veel openbare informatie over, omdat hij het duidelijk voor zichzelf houdt. Het is alleen bekend dat hij naar Bay View Secondary School ging. Direct na zijn toelating tot de middelbare school besloot Ron een carrière als professionele bodybuilder na te streven, maar informatie over zijn vooruitgang is niet beschikbaar.

Populariteit door huwelijk

Ron Fisico ontmoette Trish Stratus in 1992, terwijl ze naar de middelbare school gingen, en sindsdien zijn ze samen. Hij trok de aandacht van het publiek toen Trish bekend werd als een professionele World Wrestling Entertainment (WWE) worstelaar, en uiteindelijk de enige dame in de geschiedenis die zeven keer het WWE Women's Championship winnen . Dus naarmate haar populariteit groeide, werd Ron ook steeds populairder. Het koppel stapte uiteindelijk in het huwelijksbootje op de 30eSeptember 2006, en de huwelijksceremonie stond op de cover van Today's Bride magazine, waardoor hun bekendheid, populariteit en vermogen enorm toenam.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik en mijn mini's? #mybebeandme

Een bericht gedeeld door Trish Stratus (@trishstratuscom) op 5 mei 2018 om 9:19 uur PDT


Ron en Trish zijn gezegend met twee kinderen - ze bevallen van hun eerste kind, een zoon genaamd Maximus, in september 2013. Vier jaar later verwelkomde het paar hun tweede kind, een dochter genaamd Madison-Patricia Fisico. Ze wonen momenteel met hun kinderen in Toronto, Canada.

Ron Fisico Netto waarde en activa

Ron is sinds de middelbare school een professionele bodybuilder en is door zijn huwelijk met een beroemde vrouw betrokken geweest bij de entertainmentindustrie. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Ron Fisico is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 2,5 miljoen is, verzameld tijdens zijn succesvolle carrière.

Afbeeldingsbron

Zijn activa omvatten een yogastudio van 5200 vierkante meter in Noord-Toronto, Canada, die hij deelt met zijn vrouw, waar ze momenteel werkt als yoga-instructeur naast Ron, die tegenwoordig ook meer in het instrueren is.

Aanbevolen