Acteurs

Wie is Troy Gentile? Gewichtsverlies, vermogen, homo, broer, Wiki

Wie is Troy Gentile?

Troy Francis Farshi werd geboren op 27 oktober 1993 in Boca Raton, Florida, VS, en is een acteur, vooral bekend van zijn werk in de film Hotel for Dogs en de comedyshow The Goldbergs. Hij staat ook bekend om zijn vertolking van een jongere Jack Black in Tenacious D in the Pick of Destiny en Nacho Libre.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nantucket.

Een bericht gedeeld door Troy Gentile (@troygentile08) op 29 juni 2019 om 20:05 PDT

De rijkdom van Troje Gentile

Hoe rijk is Troy Gentile? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door een succesvolle acteercarrière. Hij is sinds 2005 actief in de branche en heeft gedurende zijn carrière talloze onderscheidingen gewonnen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Troy's vader kwam oorspronkelijk uit Iran en zijn moeder is van Italiaanse afkomst en komt uit New York. Het gezin verbleef slechts vier jaar in Florida voordat ze besloten te verhuizen naar Los Angeles, Californië. Op jonge leeftijd raakte hij zeer geïnteresseerd in acteren, wat uiteindelijk leidde tot kansen toen hij ongeveer 12 jaar oud was.

Troy Gentile

Hij vervolgde zijn opleiding tot hij zich inschreef voor een community college, maar besloot uiteindelijk afstand te doen van zijn universiteitsstudies om zich meer te concentreren op het ontwikkelen van zijn acteerwerk. carrière . Dit was toen hij Gentile adopteerde, wat connotaties heeft met de achtergrond van zijn vader. Een van zijn eerste rollen was als jonge Craig Ferguson in een segment van The Late Late Show met Craig Ferguson; dit was de derde iteratie van de franchise en werd uitgezonden van 2005 tot 2014. Het werd eerder uitgezonden onder de gastheren Tom Synder en Craig Kilborn. Ferguson was verantwoordelijk voor de hoogste kijkcijfers sinds het begin, met de nadruk op komedie.

Vervolg acteerwerk

In de komende jaren bleef Gentile meer acteerprojecten aannemen, waaronder Bad News Bears, een sportkomediefilm met in de hoofdrollen Billy Bob Thornton en Greg Keinnear. Het is een reboot van de sportfilms The Bad News Bears uit 1976 en kreeg gemengde kritieken, ook aan de kassa. Hij verscheen toen als een jonge versie van Jack Black in gratis nacho die losjes is gebaseerd op het verhaal van Fray Tormenta, een echte Mexicaanse katholieke priester die ook een carrière had als gemaskerde luchador om het weeshuis te ondersteunen waarvoor hij zorgde.

TROY GENTILE: Op 27 oktober wordt de Amerikaanse acteur Troy Gentile 22. Hij is verschenen in de films Una ...

Gepost door De toverlantaarn Aan dinsdag 27 oktober 2015

Zijn volgende project zou Good Luck Chuck uit 2007 zijn, een romantische komedie met Jessica Alba in de hoofdrol. In de film vinden de vrouwen die het titulaire personage Chuck ontmoeten hun ware liefde nadat ze seks met hem hebben gehad - de film werd echter door critici gefilterd. Dit weerhield Gentile's acteerinspanningen niet, want hij verscheen toen in Drillbit Taylor, met in de hoofdrol Owen Wilson als het titulaire personage, wat een origineel idee was van John Hughes. Het was zijn laatste film als schrijver voor zijn dood in 2009 en hij gebruikte het pseudoniem Edmond Dantes voor de film. De film was een teleurstelling aan de kassa en de reacties waren gemengd negatief.

De Goldbergs en recente projecten

In 2009 speelde Troy in de familiekomedie Hotel for Dogs, een Nickelodeon-film maar geproduceerd door DreamWorks Pictures, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1971. De film concentreert zich op het verhaal van twee weeskinderen die proberen hun hond te verbergen in een verlaten hotel, waardoor ze ook andere honden opnemen om ze te redden van politieagenten of koelbloedige dierenverwerkers.

In 2013 werd hij vervolgens gecast voor een van zijn bekendste rollen in de comedyshow De Goldbergs , die wordt uitgezonden op ABC. Het is gemaakt door Adam F. Goldberg en de sterren van Troy samen met Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin en Sean Giambrone. Het is gebaseerd op Goldbergs familie en jeugd in de jaren tachtig, en heeft zelfs een kinderversie van zichzelf; de show loopt nu zeven seizoenen. Terwijl hij aan de show werkte, had Troy ook gastoptredens in shows zoals The Middle, een sitcom over een gezin uit de lagere middenklasse in Indiana, en een rol met twee afleveringen in Schooled, een directe spin-off van The Goldbergs, dit keer ingesteld in de jaren 1990.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van de romantische relaties van Gentile. Verschillende bronnen stellen dat hij single is, en hij heeft niets gepost of gesproken over iemand die het tegendeel kan bewijzen. Vanwege het ontbreken van beschikbare informatie over dit aspect van zijn leven, gaan er geruchten dat hij homo is, hoewel dit ook niet is bevestigd.

Binnenkort op een tv bij jou in de buurt @thegoldbergsabc #ferrisbuellersdayoff pic.twitter.com/xQEfiBqwlG

— Troy Gentile (@RealTroyGentile) 7 november 2014

Net als veel andere acteurs is hij online zeer actief via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Instagram waarop hij meer dan 75.000 volgers heeft, voornamelijk gebruikt om persoonlijke foto's te plaatsen, waaronder enkele van zijn persoonlijke ervaringen, waaronder reizen, met foto's van reizen over de hele wereld. Hij plaatst ook af en toe komische inhoud. Hij is een fervent fan van het team van de National Basketball Association (NBA), de Los Angeles Lakers. Hij heeft ook een Twitter-account met meer dan 38.000 volgers en die hij gebruikt om zijn televisiewerk in The Goldbergs te promoten, terwijl hij ook berichten plaatst over updates over de Los Angeles Lakers... plus de onvermijdelijke komische inhoud van tijd tot tijd.

Aanbevolen