Beroemdheden

Wie is twitch-streamer DansGaming? Wiki, leeftijd, homo, vriendje

Wie is DansGaming?

DansGaming is een beroemde Amerikaanse Twitch-streamer, die bekendheid verwierf door onder meer games als They Are Billions, The Surge 2 en Metro Exodus live te streamen. Sinds de lancering van zijn carrière heeft hij meer dan 785.000 volgers op zijn officieel Twitch-kanaal .

Dus, wil je meer te weten komen over DansGaming, van zijn echte naam tot wat hij tot nu toe is, en ook details uit zijn vroege leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze prominente gamer en Twitch-ster.

Bekijk dit bericht op Instagram

Eerste internationale vlucht! Ik heb business class, dus ik heb heel veel ruimte en kan gaan liggen om te slapen

Een bericht gedeeld door DansGaming (@dansgaming) op 5 aug. 2019 om 18:57 PDT

DansGaming Wiki: echte naam, leeftijd, jeugd en opleiding

Dansgaming is een nogal geheimzinnige persoonlijkheid en alles wat we over hem weten is dat zijn geboortenaam Dan is en dat hij op 29 mei 1986 in Ohio is geboren. Voorlopig heeft hij zijn tweede naam niet onthuld, noch de namen van zijn ouders en hun beroepen. Om verder te praten over zijn geheimhouding, heeft DansGaming ook niets onthuld met betrekking tot zijn educatieve achtergrond. Hopelijk verandert hij van gedachten en begint hij meer informatie uit zijn leven te delen toen hij een gewone man was.

Carrièrebegin

Hij begon al op driejarige leeftijd met het spelen van games; hij begon met eenvoudige spellen zoals onder andere Super Mario, maar naarmate hij ouder werd, bleef hij alleen maar veeleisendere spellen spelen. Het was in 2009 dat hij zijn Twitch-account begon en gestaag inhoud uploadde. Hij speelde een heleboel verschillende games, die het publiek naar zijn kanaal brachten. Vanaf 2013 besloot hij zich volledig op streaming te richten en met de toenemende populariteit van gamers en streamers werd DansGaming in rap tempo populair. Het aantal van zijn volgers nam toe en in een mum van tijd had hij meer dan 100.000 volgers op Twitch.

DansGaming

Stijgen naar het sterrendom

Met elke nieuwe livestream brak DansGaming zijn eigen records, waarbij het aantal kijkers elke keer hoger werd. Aangemoedigd door zijn succes, begon hij, zodra hij een bepaald aantal volgers op Twitch had bereikt, ook een Youtube kanaal , die hij heeft gebruikt om opgenomen livestreams te uploaden en de hoogtepunten te delen met zijn die-hard fans. Hij heeft nu meer dan 780.000 volgers op Twitch en zijn YouTube-fanbase groeit ook, nu op 75.000.

Zijn video's op YouTube zijn meer dan 18 miljoen keer bekeken en enkele van de meest populaire video's zijn: Let's Play Saw – Part 1 – The Video Game – Dansgaming HD Walkthrough Gameplay , met meer dan 550.000 views, dan Red Dead Redemption - Hij heeft genoeg van het leven - Grappig moment , meer dan 365.000, en Laten we Silent Hill spelen: Shattered Memories - Deel 1- Walkthrough | Playstation 2 – Wii HD-gameplay , die meer dan 260.000 keer is bekeken, naast talloze andere, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom.

DansGaming netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is DansGaming een populaire YouTuber geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk DansGaming medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van DansGaming maar liefst $ 3 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

DansGaming Persoonlijk leven, Daten, Vriendin, Gay

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente YouTuber? Nou, hij is niet erg open geweest als het gaat om het delen van dergelijke details, maar we hebben toch enkele interessante feiten over hem ontdekt. Hij is nogal controversieel als het gaat om zijn seksuele voorkeuren; hij heeft een paar keer verklaard dat hij homo is via zijn Twitter-pagina in een paar berichten en opmerkingen, maar zijn fans geloven het verhaal niet en zeggen dat hij alleen maar met ze aan het rotzooien is. Ook als het gaat om zijn liefdeslevensgeschiedenis, is Dan erg stil geweest en heeft hij nooit iets gedeeld uit zijn datingleven. Dus voorlopig is Dan vrijgezel en gefocust op zijn stijgende carrière. Hopelijk deelt hij in de nabije toekomst meer informatie met de mensen.

Dit is een grote kont gazon pic.twitter.com/GqX0x15YTe

— DansGaming (@Dansgaming) 8 augustus 2019

Aanwezigheid op sociale media van DansGaming

Twitch en YouTube hebben van DansGaming een ster gemaakt en sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar sociale mediaplatforms, met name Twitter, hoewel hij ook te vinden is op Facebook en Instagram. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 120.000 volgers, met wie hij zijn recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals zijn meest recente livestream , naast tal van andere berichten die verband houden met zijn carrière.

DansGaming is ook actief op Facebook, waar hij een kleine 6.000 fans heeft, en ook op Instagram. Hij heeft deze sociale-medianetwerken gebruikt om zijn recente inspanningen te delen, maar je kunt ook foto's van persoonlijke levensgebeurtenissen vinden.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente Twitch-ster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen