Websterren

Wie is Tyler Brown? Wiki Bio, leeftijd, homo, geslacht, dating, familie

Wie is Tyler Brown?

Tyler Brown Jr., ook bekend als Tylerxbrown en Daddy Tyler, geboren op 2 februari 2002 in Los Angeles, Californië, onder het luchtteken Waterman, is een 17-jarige Amerikaanse YouTuber, influencer, social media-persoonlijkheid, danser en TikTok-superster. Als je ooit een video van hem op YouTube bent tegengekomen, ben je je waarschijnlijk bewust van zijn immense muzikaliteit, in staat om een ​​leger fans te vermaken. Zijn brood en boter danst op populaire liedjes, maar met zijn eigen op maat gemaakte routines. Veel van zijn posts zijn viraal geworden, waardoor deze tiener een van de meest populaire influencers ter wereld is geworden. Fans kennen Tyler ook vanwege zijn ietwat extravagante en soms zorgeloze persoonlijkheid.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ben D Y I N G geweest om ZOOO veel make-up lewks te posten en nu doe ik het. #kut??

Een bericht gedeeld door Tyler Brown (@tylerbrown) op 4 september 2019 om 11:48 uur PDT

De LGBTQ-gemeenschap beschouwt hem als een invloedrijke figuur, vanwege het feit dat zijn coming out als biseksueel veel jonge mensen heeft aangespoord zich niet te schamen voor wat ze zijn, ongeacht wat anderen denken.

Familie en eerste hints van zijn sterpotentieel

Tyler werd geboren als zoon van Tyler Brown Sr. en zijn vrouw Samantha, en groeide op in zijn geboorteplaats met twee jongere broers, Christopher en Brody. Er is niet veel bekend over het vroege leven van Tyler, wat een bewijs is van hoeveel hij privacy waardeert. Ondanks het feit dat hij een van de meest opvallende sociale media-persoonlijkheden van dit decennium is, heeft Tyler ernaar gestreefd zich onopvallend te houden en niets te onthullen dat verband houdt met zijn persoonlijke leven. Een belangrijke reden voor een dergelijke beslissing is zijn wens dat mensen zich alleen op zijn professionele inspanningen concentreren.

Al van jongs af aan is Tyler geïnteresseerd in muziek, podiumkunsten en kunst in het algemeen. Hij keek altijd naar MTV en VH1, terwijl hij probeerde mee te zingen, ongeacht of het een nieuwe single was of een vintage pophit uit de jaren 80. Op achtjarige leeftijd verscheen hij in The Ellen DeGeneres Show, verkleed als een bedwants - aangezien het thema van de aflevering een Halloween-liefdadigheidsevenement was, nodigde Ellen meer dan 50 kinderen uit om zich te verkleden en plezier te hebben. ‘Het was geweldig’, herinnert Tyler zich. ‘Ook al was ik pas acht, ik herinner me de nacht nog levendig.’

Onderwijs: ook een ster in de klas

Aangezien hij 17 jaar oud is, gaat Tyler nog steeds naar de middelbare school. Om zijn privacy te beschermen, heeft hij niet bekendgemaakt op welke school hij studeert.

Tyler Brown

We weten echter wel dat hij een gemiddelde van 3,9 punten (GPA) heeft, wat slechts 0,1 van het maximum is. Het lijkt erop dat hij niet zijn hele leven aan zijn sociale media-carrière wil wijden, aangezien hij duidelijk andere passies heeft.

Vroege carrière: Musical.ly en YouNow

Browns eerste online activiteit is terug te voeren tot begin 2015, toen hij 13 jaar oud was. In plaats van de reguliere route te volgen en zichzelf te promoten op Facebook en Twitter, koos hij ervoor om YouNow en Musical.ly (nu TikTok) als zijn favoriete platforms te gebruiken. Aanvankelijk nam hij korte clips op waarin hij meezong met populaire liedjes. Met de hulp van zijn broers uploadde Tyler ook komische sketches en andere soorten humoristische inhoud. In het begin was hij de ster van zijn klas, maar het nieuws kwam naar buiten en verschillende van zijn clips gingen al snel viraal.

Toen hij een bepaald niveau van populariteit bereikte op Musical.ly en YouNow, koos Brown het juiste moment om zijn merk ook op Instagram uit te breiden. Met foto's en Instagram-verhalen diversifieerde hij zijn inhoud, wat resulteerde in nog meer fans. Hoewel veel van zijn inhoud van persoonlijke aard was, was hij altijd voorzichtig om niet te veel over zijn leven te onthullen, terwijl hij nog steeds Tyler's Brownies vermaakte (zo noemt hij zijn fans).

Wat is Musical.ly precies (nu bekend als TikTok)?

Terwijl Musical.ly tegenwoordig vaak wordt genoemd met 'TikTok' ernaast, bestaat er feitelijk maar één. Musical.ly is oorspronkelijk gemaakt in april 2014 door Alex Zhu en Luyu Yang, met het hoofdkantoor in Shanghai en een kantoor in Santa Monica, Californië.

Gepost door Tyler Brown Aan Donderdag 29 juni 2017

Dit platform was bedoeld voor gebruikers om hun lipsynchronisatievideo's van verschillende populaire nummers te delen, die ze naadloos in de app zelf mochten bewerken, en de uitvoering te creëren die ze verkiezen. Musical.ly was de populairste app van dit type in de VS, maar Bytedance, het bedrijf dat eigenaar is van TikTok, de grootste rivaal van Musical.ly, kocht musical.ly, Inc op de 9evan november 2017, zoals was gemeld door Reuters, en zo de twee apps samengevoegd tot één.

Wat is YouNow precies?

YouNow is een live webcasting- en videochatplatform waarop gebruikers persoonlijke videocontent kunnen streamen en/of kunnen communiceren met andere streamers, waaronder ook co-streaming en dus webcamchat vallen.

Deze site werd gelanceerd op 11 september 2011, maar het duurde even voordat hij beroemd en veel gebruikt werd. Vanaf augustus 2015 verwerkt het dagelijks meer dan 150.000 streams. De site concurreerde in het begin met BlogTV.com, maar sinds het in 2013 het bedrijf kocht dat het bezit, heeft het al die accounts samengevoegd tot hun eigen account. YouNow is de meest populaire site van dit type, en dankzij de vele voornamelijk tienerstreamers die hun populariteit op sociale media koppelen aan hun accounts, zal YouNow in de toekomst zeker veel groter worden.

Een ster worden: YouTube en Jyler

Hoewel hij talloze fans vergaarde op YouNow en Musical.ly, kwam de grote doorbraak van Brown pas toen hij besloot video's op zijn YouTube-kanaal te plaatsen.

Daddy Tyler was begin 2013 al actief, maar zijn eerste echte video werd pas in augustus 2017 geüpload, getiteld Jyler bevestigd?!? #AskJyler || Tyler Brown . Zijn debuut duurde bijna vier minuten en hij en zijn vriend Justin beantwoordden vragen van fans. Hoe populair een beroemdheid ook is, het is altijd moeilijk om over te stappen naar een ander online platform, maar Tyler is erin geslaagd dit bijna naadloos te doen, met een gediversifieerde contentportfolio. In plaats van zich alleen op dans en muziek te concentreren, begon hij Q&A-sessies te organiseren en met zijn vriend te praten over belangrijke onderwerpen, zoals liefde, opvoeding en angsten. Naast deze meer persoonlijke video's heeft Brown ook een overvloed aan make-up tutorials, waar hij andere mannelijke en vrouwelijke beroemdheden kopieert.

De resultaten zijn vaak hilarisch, en fans houden van hem vanwege zijn bereidheid om te experimenteren met verschillende merken, evenals enkele buitensporige kapsels. Zijn meest populaire video's zijn: Reageren op de pre-overgangsfoto's van mijn vriendjes || Tyler Brown en JYLER TRUTH OR DARE met Justin Blake || Tyler Brown .

2016 arrestatie

Op 14-jarige leeftijd was Tyler aangehouden door de politie in Los Angeles – het incident deed zich voor toen hij uit eten ging. Zelfs toen was hij een beroemdheid, dus hij droeg een hoodie om zichzelf in het openbaar te vermommen, helaas merkten verschillende vrouwelijke fans hem op en begonnen te schreeuwen. Al na een paar minuten werd hij lastiggevallen door bijna 100 mensen, die om handtekeningen en foto's vroegen. Een politieauto arriveerde ter plaatse en escorteerde Tyler weg van de fans om hem heen.

Tyler Brown

In de staat Californië is het verplicht de lokale autoriteiten op de hoogte te stellen van meet-and-greets of openbare bijeenkomsten voordat ze plaatsvinden. Brown werd dus geboekt voor het organiseren van een illegale meet and greet. De politie begreep echter al snel dat hij niets had georganiseerd en dat de fans hem eerst lastigvielen. Hij werd kort daarna vrijgelaten.

Betrapt op het roken van wiet

Het blijkt dat de jonge Tyler echt een slechte jongen is – eind 2016, twee video's van hem die een joint rookt dook online op, gepost door niemand minder dan Kevin Bojorquez, zijn toenmalige beste vriend, en ging viraal. Het is belachelijk om video's te plaatsen van iemand die minderjarig is die zich overgeeft aan cannabis, dus Tyler had het volste recht om boos te zijn.

Hij blokkeerde Kevin onmiddellijk op al zijn sociale media-accounts en weigerde hem ooit nog te spreken. In de staat Californië is het een strafbaar feit om een ​​minderjarige de ruimte of de middelen te geven om marihuana te roken, maar sinds medio 2019 hebben Kevin en Tyler geen juridische gevolgen.

Persoonlijk leven: is Tyler Brown homoseksueel? Wie is zijn vriend Justin Blake?

Tyler Brown is geen homo – hij is biseksueel, en een relatie heeft gehad samen met collega online sensatie en TikTok-superster Justin Blake sinds begin 2017. In internetkringen staan ​​ze simpelweg bekend als Jyler, wat een combinatie is van hun voornamen. Justin verklaart als man, maar is als vrouw geboren, dus openlijk identificeert zichzelf als FtM-transgender, en vertelt graag over zijn overgang.

Bekijk dit bericht op Instagram

?️‍?❤️???????? #LGBT TROTS ?️‍?❤️???????

Een bericht gedeeld door Tyler Brown (@tylerbrown) op 4 juni 2019 om 10:13 uur PDT

In 2015 is hij officieel begonnen met zijn conversietherapie, bestaande uit testosteron en een aantal andere hormonen die nodig zijn als men wil overstappen naar de man. Justin is een fervent fan van countrymuziek en zingt vaak, of het nu op YouTube of TikTok is. Sommige fans hebben zelfs ruzie gekregen over welke helft van het Jyler-duo meer getalenteerd is. De twee hebben vaak plezier ten koste van deze debatten, beledigen elkaar en spotten met verschillende TikTok-clips. Tyler kijkt naar sport en is een fan van de Golden State Warriors van de National Basketball Association (NBA). Het viel mensen op dat hij een ingelijste poster van het teamlogo op zijn slaapkamermuur had hangen, en hij gaf toe dat hij de teams uit zijn geboortestad, de Lakers en de Clippers, niet echt mag.

Stacey Butler

Lichaamsmaten: hoe lang is Tyler Brown?

Tyler Brown is 165 cm lang en weegt 58 kg. Hij heeft bruine ogen en haar in exact dezelfde tint. Vanaf augustus 2019 heeft hij minstens drie tatoeages - twee in het onderste nekgebied, evenals op zijn binnenste rechter biceps.

Nettowaarde: hoe rijk is Tyler Brown?

Hij heeft een nettowaarde van $ 100.000, vanaf augustus 2019. Dit is een flink bedrag voor elke tiener, maar Tyler is wijs geweest als het ging om het uitgeven van zijn geld - in verschillende video's verklaarde hij dat hij al een deel van het. Het grootste deel van zijn inkomsten komt uit het genereren van inkomsten met YouTube-video's en openbare optredens. Hij en zijn vriend Justin hebben onlangs een merchandise lijn gelanceerd genaamd (je raadt het al) Jyler. In de nabije toekomst zullen we zijn vermogen zeker zien stijgen.

pic.twitter.com/jTa8EDSntm

— tyler bruin (@daddytyler222) 29 mei 2019

Online aanwezigheid

Tyler's brood en boter is Instagram , waar hij 1,6 miljoen volgers heeft. Hij heeft ook een Twitter-pagina , maar heeft zelden interactie met zijn 2.600 fans. Op Jij nu , hij heeft 165.000 volgers en heeft in totaal 4,6 miljoen videoweergaven verzameld. Youtube is weer een van Tyler's favoriete platforms, aangezien hij meer dan 580.000 fans heeft en meer dan 19 miljoen unieke views trok.

Aanbevolen