Beroemdheden

Wie is Tyler1 vriendin? Zijn ze nog samen? Tyler1 datingzaken, Wiki

Tyler1 Wiki bio

Tyler Steinkamp werd geboren in Missouri, VS op 6 maart 1995, dus onder het sterrenbeeld Vissen en met de Amerikaanse nationaliteit - bekend als Tyler 1, is hij populair vanwege zijn Twitch-account waarop hij zijn gameplays streamt.

Wie is Tyler1 vriendin?

Tyler1 is momenteel aan het daten met Macayla, een sociale media-persoonlijkheid die 20 jaar oud is - ze hebben elkaar een paar jaar geleden op internet ontmoet en te oordelen naar hun Instagram-accounts, lijken de twee gelukkig samen te zijn. Macayla werd geboren in Albany, in de staat New York, VS, en is van Panamese afkomst, aangezien haar vader oorspronkelijk uit Panama komt, terwijl haar moeder uit Ierland komt. Ze was geïnteresseerd in strafrecht en probeerde het toen ze zich inschreef op de universiteit, maar stopte na een half jaar omdat ze het niet bij kon houden - ze besloot liever een carrière op internet na te streven en begon erkenning te krijgen na het uploaden van provocerende foto's op haar Instagram rekening. Haar huidige vermogen wordt geschat op meer dan $ 200.000.

Zijn ze nog samen?

Tyler1's vriendin en hij zijn onlangs ingetrokken om samen te wonen, met hun drie katten genaamd Nelson, Theo en Emmitt. Macayla is erg actief op internet en is te volgen op haar Instagram-account waarop ze bijna 84.000 volgers heeft verzameld en bijna 230 foto's heeft geüpload.

Bekijk dit bericht op Instagram

tot ziens moeder ??

Een bericht gedeeld door loltyler1 (@tyler1_alpha) op 4 december 2016 om 13:00 uur PST

Tylers vroege leven

Tyler bracht zijn hele jeugd door in Missouri met zijn ouders en broers en zussen - hij praat nooit over hen tijdens zijn streams en daarom is er niets van hen bekend. Hierdoor zou Tyler ook enig kind zijn, maar dit klopt niet. Hij werd verliefd op videogames toen hij nog heel jong was en had zijn broer Eric als medespeler - ze speelden talloze games op een aantal consoles, waaronder PlayStation 1, pc en PlayStation 4. De twee begonnen later online te spelen games zoals League of Legends (LoL), en realiseerden zich dat ze er best goed in waren, en besloten hun gameplays op Twitch te streamen.

Opleiding

Tyler ging naar de Mark Twain Senior School en nadat hij zich had ingeschreven, schreef hij zich in aan de Central Methodist University (CMU) en studeerde af met een bachelordiploma in computerwetenschappen. Ook was hij in die jaren erg sportief, want hij voetbalde voor het campusteam en kreeg van zijn teamgenoten de bijnaam ‘waterbug’. In 2014 zou hij 703 yards hebben gelopen en vier touchdowns gescoord; zijn scores in 2015 waren niet zo geweldig en hij besloot uiteindelijk te stoppen met sporten en zich te concentreren op zijn game- en streamingcarrière.

de stroomdroom…. hehe xd

Gepost door loltyler1 Aan dinsdag 14 juni 2016

Gaming carrière

Heb je ooit gehoord van 'giftig gedrag' in videogames? Welnu, zo kreeg Tyler een publiek op zijn Twitch-account, terwijl hij zichzelf streamde tijdens het spelen van League of Legends, en na het verliezen giftig wordt, en het op andere spelers afreageert en hen op elke basis beledigt. Hij overschreed een keer zijn grenzen en kreeg een verbod van twee jaar, hoewel de Riot Games, de makers van LoL, het verbod later weer introkken - Tyler1 staat bekend als de meest giftige speler in Noord-Amerika.

De carrière van Tyler is nauw verbonden met zijn loltyler1 Twitch-account waarop hij bijna 2,4 miljoen volgers heeft en in totaal 461 keer heeft gestreamd - hij streamt tijdens het spelen van games zoals LoL, Overwatch, Warcraft, Call of Duty en een paar anderen, en dit is zijn belangrijkste bron van inkomsten , met zijn YouTube-kanaal zijn tweede belangrijkste bron - hij lanceerde het op 18 mei 2014 en heeft tot nu toe meer dan 1,6 miljoen abonnees en bijna 240 miljoen views op al zijn video's samen.

Hoewel hij problemen heeft met woedebeheersing, is Tyler een geweldige speler die uiteindelijk iets werd wat spelers graag 'pro' noemen, wat betekent dat hij erg goed is in wat hij doet. Zijn geweldige vaardigheden staan ​​buiten kijf, aangezien hij ooit de 13e beste speler van LoL was.

Tyler1

Tylers favoriete gamepersonage en wat hem boos maakt

Tyler's bijnaam in het spel is Draven , wat de naam is van een van de helden in het spel - wanneer mensen zijn bijnaam in het andere team zien, verbannen ze de held onmiddellijk zodat hij hem niet kan gebruiken, wat hem altijd gek maakt. Wanneer dat gebeurt, vervloekt Tyler de andere spelers, hij 'trollt' - sterft met opzet - en verpest het spel voor iedereen, wat ertoe heeft geleid dat hij meerdere keren uit het spel is verbannen.

Hij staat er ook om bekend zijn team te verraden als ze niet luisteren naar wat hij zegt. Meest giftige speler in Noord-Amerika'.

Wanneer de beheerder zijn account zou verbieden, zou Tyler een ander openen - hij heeft het record van 22 geblokkeerde accounts! Tyler heeft ook het meest speciale verbod dat bijna nooit aan iemand wordt gegeven - wanneer Tyler een ander account aanmaakt en het wordt gedetecteerd door LoL, wordt het onmiddellijk geblokkeerd.

pic.twitter.com/hhsvIkYaDd

— loltyler1 (@loltyler1) 12 juli 2018

Twitch ook verboden

Tegelijkertijd met zijn permanente verbod op LoL, werd Tyler ook verbannen van Twitch, de reden hierachter is niet bekend, maar het zou zijn vanwege verbaal geweld dat in strijd is met de algemene voorwaarden van Twitch. Tyler beloofde aan zijn giftige gedrag te werken zolang het verbod duurt.

Tyler op proef

Er gingen meer dan 600 dagen voorbij voordat Tyler's verbod op LoL werd opgeheven - hij werd hierover per e-mail geïnformeerd en kreeg een 'proeftijd', wat betekende dat hij een maand zonder enig incident moest spelen, anders zouden ze hem opnieuw verbannen . Het verbod op Twitch was al verwijderd en toen Tyler voor het eerst streamde nadat het verbod was opgeheven, zou hij alle individuele streamingrecords van Twitch hebben verbroken - hij had meer dan 300.000 mensen die naar zijn stream keken!

Tyler1-vriendin is ook meerdere keren verbannen

Tyler1-vriendin is twee keer verbannen op Twitter - de eerste keer dat ze respectloos was tegenover andere gebruikers, en de tweede keer was toen ze een grap maakte, tweeten over een bom die in een school in New York City werd geplaatst - zeker niet iets om grap over.

Uiterlijk en vermogen

Tyler is momenteel 24 jaar oud. Hij heeft heel kort zwart haar – bijna kaal – groene ogen, is 1.55 m lang en weegt 60 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Tyler geschat op meer dan $ 1 miljoen en zal het blijven stijgen zolang hij actief blijft op zijn Twitch-account - hij verdient elke maand $ 5 van een enkele Twitch-abonnee, en hij heeft meer dan 30.000 van hen - jij doet de wiskunde.

Tyler1

Tyler's andere sociale media-accounts

Tyler is ook actief op twee van de meest populaire sociale-mediaplatforms op internet - hij lanceerde zijn Twitter-account in januari 2016 en heeft tot nu toe meer dan 400.000 volgers verzameld en bijna 1.000 keer getweet. Zijn Instagram account wordt gevolgd door bijna 430.000 mensen, maar hij heeft slechts 44 foto's gepost - hij heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 140.000 mensen.

Leuk weetje

Tyler heeft een permanent stemverbod in de Overwatch game, wat betekent dat hij helemaal niet meer in het spel kan praten.

Aanbevolen