Beroemdheden

Wie is UrinatingTree? Wiki Biografie, leeftijd, echt gezicht, vermogen

Wie is UrinatingTree?

UrinatingTree – echte naam onbekend – werd geboren op 22 november 1984 in de Verenigde Staten van Amerika en is vooral bekend van zijn YouTube-kanaal dat zich richt op de grote Amerikaanse professionele sportwereld. Hij plaatst nieuws, commentaren, geschiedenisvideo's en gidsvideo's over enkele van 's werelds populairste professionele sportteams.

Bekijk dit bericht op Instagram

lol

Een bericht gedeeld door @ urinerenboom op 24 februari 2019 om 20:54 uur PST

De nettowaarde van urinerenBoom

Hoe rijk is UrinatingTree? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle online carrière. Zijn online inspanningen hebben hem tot talloze mogelijkheden geleid, waaronder sponsoring en samenwerkingsprojecten met andere online persoonlijkheden. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van YouTube

Er is heel weinig bekend over het leven van UrinatingTree voordat hij beroemd werd, omdat hij niet veel details heeft gedeeld over zijn familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat hij al van jongs af aan een passie heeft voor professionele sporten en dat hij gedurende lange tijd tal van vooraanstaande competities heeft gevolgd, voornamelijk in de VS, met name basketbal, voetbal, hockey en honkbal.

UrinerenBoom

Uiteindelijk vond hij veel potentieel voor een carrière op de website YouTube, een platform voor het delen van video's van Google, waarmee gebruikers hun eigen video's kunnen uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken. Kijkers kunnen vervolgens video's beoordelen, becommentariëren en delen, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om zich te abonneren op gebruikers die ze leuk vinden. Sinds de oprichting is de website een van de belangrijkste bronnen voor online video-inhoud geworden. Enkele van de video's die hier te zien zijn, zijn videoblogs (vlogs), filmtrailers, livestreams, documentaires, televisieclips en nog veel meer.

Online inhoud

UrinatingTree begon niet met sporten in de beginjaren van zijn kanaal in 2011, toen hij talloze game-gerelateerde video's plaatste, waarin hij zijn mislukkingen tijdens het spelen van games liet zien. Uiteindelijk begon hij zijn inhoud te vertakken en begon hij commentaren te geven over verschillende onderwerpen. Hij was erg gepassioneerd over de onderwerpen waar hij over sprak, en velen merkten op dat hij erg bot en overtuigend was als het ging om zijn commentaar zonder overboord te gaan. Na een paar jaar inactiviteit op zijn kanaal, begon hij in 2017 opnieuw met het posten van video's over hoe professionele sportteams en -organisaties gênante of komische bewegingen maken.

De video's bleken erg populair en het verlegde de focus van zijn kanaal volledig. Enkele van zijn meest populaire video's zijn gerelateerd aan de National Football League (NFL), een Amerikaanse professionele voetbalcompetitie die bestaat uit 32 teams die gelijkelijk zijn verdeeld over twee conferenties. Het is een van de vier grote professionele sportcompetities in de VS, oorspronkelijk opgericht in 1920. De NFL heeft het record voor de hoogste gemiddelde opkomst van alle professionele sportcompetities ter wereld, en hun jaarlijkse Super Bowl is een van de grootste clubsportcompetities. evenementen internationaal.

Populaire video's en recente inhoud

De topvideo's van Tree maken meestal deel uit van de serie genaamd The Haters Guide en bespreken meestal de aanloop naar de finale van de vier professionele grote sportcompetities in de VS. Hij doet een komische en sarcastische samenvatting van elk van de games voorafgaand aan de laatste wedstrijd, waarbij hij wijst op de gebreken van elk van de verliezende teams. Hij doet dan een samenvatting van de hele play-offs, terwijl hij zijn mening geeft over de laatste match-up van de laatste twee teams. Hij schuwt het uiten van zijn mening niet, en gaat zelfs zo ver om teams of spelers rechtstreeks te bespotten of te beledigen als hij daar zin in heeft.

Hoewel het niet altijd een play-off-seizoen is, is hij erin geslaagd zijn Haters-serie voort te zetten, aangezien de professionele sportcompetities niet in dezelfde periode van het jaar lopen. Hij dekt ook andere spraakmakende games zoals de Major League Baseball (MLB) jaarlijkse All-Star Game tijdens de zomer - het laagseizoen voor voetbal, basketbal en ijshockey - waarin de grootste bewegingen in deze competities worden behandeld, meestal met kritiek en ongefilterd meningen over elk van de zetten, maar soms prijzen spelers of teams. Deze eerlijkheid heeft hem veel abonnees op zijn kanaal opgeleverd.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van UrinatingTree. Buiten zijn YouTube-kanaal en zijn liefde voor professionele sport praat hij niet echt over zijn persoonlijke leven. Ondanks al zijn online activiteiten is hij erin geslaagd om een ​​sterke scheiding tussen zijn werk en zijn leven buiten het werk te houden.

Daartoe is hij online actief via sociale media zoals veel YouTubers, maar voornamelijk alleen op de website Twitter, een sociale netwerkdienst waarmee gebruikers berichten kunnen delen of communiceren via berichten, ook wel tweets genoemd.

Wat is deze verschuiving en waarom heb ik zin om de Riot Act ertegen te lezen? pic.twitter.com/sexkaWDnin

- Kapitein Schlasser: leider van mannen (@UrinatingTree) 28 juli 2019

Het wordt de sms van het internet genoemd en wordt beschouwd als een van de grootste bronnen van het laatste nieuws van de dag, met dagelijks meer dan 320 miljoen actieve gebruikers. Hij gebruikt het platform om het laatste nieuws op het gebied van professionele sporten te ontvangen, dit te delen met zijn volgers, plus zijn meningen, en om te communiceren met verschillende andere online persoonlijkheden. Hij heeft meer dan 31.000 volgers op zijn account; de afgelopen maanden heeft hij verslag gedaan van de professionele honkbalscene tijdens het seizoen.

Aanbevolen