Modellen

Wie is Valerie Cossette? Leeftijd, Afmetingen, Vriendje, Wiki

Wie is Valerie Cossette? Wiki Bio

Valerie Cossette werd geboren in Canada op 6 juli 1993, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Canadese nationaliteit - ze is populair omdat ze een Instagram-ster is, terwijl ze ook een model is.

Jeugd en onderwijs

Valerie bracht haar hele jeugd door in Canada met haar ouders en haar zus Vanessa – ze is zelden te horen over haar ouders, omdat ze ze weg wil houden van de media. Valerie groeide op met de wens om model te worden en spaarde geld dat haar ouders haar hadden gegeven, zodat ze de populaire tijdschriften kon kopen en de vrouwen op de omslagen kon bewonderen.

Haar ouders steunden haar passie voor modellenwerk, en door de jaren heen, ook op die momenten dat ze dacht dat ze het niet zou halen.

Bekijk dit bericht op Instagram

✔️ helemaal fit @missyempire #missygirl #missyempire

Een bericht gedeeld door Valérie (@valerie.c_) op 9 februari 2020 om 10:14 uur PST

Valerie was erg populair op de middelbare school dankzij haar aantrekkelijke uiterlijk, was erg sociaal en had veel vrienden - het waren deze vrienden die haar aanmoedigden om haar modellencarrière te starten, omdat ze er zeker van waren dat ze het zou halen. Gemotiveerd door haar vrienden en familie die in haar geloofden, concentreerde Valerie zich op haar modellencarrière op haar toelatingsexamen van de middelbare school, en liet alle universiteitsplannen opzij.

Carrière van een model

Valerie's carrière als model begon begin 2014, toen ze haar Instagram-account lanceerde. Valerie was al een beetje populair in haar geboorteplaats, maar het internet is een heel ander verhaal - ze begon haar foto's dagelijks te uploaden en bouwde langzaamaan haar fanbase op.

Ze begon naar de sportschool te gaan om aan haar figuur te werken en uploadde ook foto's van de sportschool, waardoor steeds meer mensen zich aangetrokken voelden tot haar Instagram-account.

Nadat ze een aantal volgers had verzameld, werd Valerie's account bezocht door een modellenscout die aan een project werkte en wilde dat Valerie een van de fotoshoots bijwoonde die ervoor waren georganiseerd - Valerie accepteerde zonder aarzelen en haar modellencarrière werd officieel gelanceerd. Nadat de fotoshoot beter verliep dan verwacht, tekende ze bij een van de meest prestigieuze modellenbureaus in Canada en werd modellenwerk haar fulltime baan.

Valerie is sindsdien te zien in verschillende populaire Canadese tijdschriften, heeft voor tal van merken en bedrijven geposeerd en werkt momenteel als ambassadeur van Fashion Nova. Ze probeert ook in de filmindustrie te komen, maar heeft tot nu toe geen rollen weten te winnen.

Valerie Cossette

Houd van het leven en relaties

Valerie is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven en heeft geen details over haar vroegere en huidige zaken met het publiek gedeeld. Ook al heeft ze er zelf niet over gesproken, er circuleren geruchten op het internet dat Valerie in 2017 verkering had met een populaire Canadese acteur, nadat ze elkaar ontmoetten op een feest dat was georganiseerd voor beroemdheden. Ze wisselden hun sociale-mediagegevens uit en begonnen online te chatten - na twee weken werden de twee samen gezien op een ander evenement, en hoewel de meeste van haar fans geloven dat de twee aan het daten waren, zei Valerie dat ze alleen vrienden waren.

Het gerucht gaat dat ze een relatie heeft met een man die ze in maart 2019 in de sportschool heeft ontmoet – de twee zouden sinds april van dit jaar aan het daten zijn, maar dit is niet bevestigd door Valerie. Haar fans vragen haar dagelijks naar haar relatiestatus, maar ze lijkt niet geïnteresseerd in het beantwoorden van hun vragen. Afgaande op haar sociale media-accounts en haar geheimhouding lijkt Valerie momenteel vrijgezel, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Likes en andere interesses

Valerie houdt van modellenwerk en vindt het heerlijk om voor de camera te staan ​​– dit is niet het enige wat dit model graag doet, ze heeft tal van andere interesses.

Gepost door Valerie Cossette Aan maandag 25 december 2017

Valerie houdt van reizen, wat goed past bij haar modellencarrière - ze ziet reizen als haar grootste hobby en is altijd in beweging. Een van haar favoriete bestemmingen is Mexico, en ze is er al vele malen geweest. Ze houdt van sporten en brengt veel van haar vrije tijd door in de sportschool. Ze volgt ook een zeer streng dieet waarvan ze zegt dat het belangrijker is voor haar figuur dan sporten.

Ze houdt van pretparken en zal altijd elke rit proberen die ze kan terwijl ze in het park is. Ze kijkt graag 's avonds laat naar films terwijl ze popcorn eet - enkele van haar favoriete films zijn The Godfather-trilogie en Fight Club.

Uiterlijk en vermogen

Valerie is momenteel 26 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar en blauwe ogen en haar lengte is 155 cm, maar haar gewicht en vitale statistieken zijn onbekend – ze is verliefd op tatoeages en haar hele lichaam is ermee bedekt. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 500.000, en stijgt gestaag dankzij haar modellencarrière en haar Instagram-account.

Echt of nep?

Er is veel discussie op internet geweest over de vraag of Valerie haar borsten heeft verbeterd of niet. Haar fans zijn er zeker van dat het populaire model plastische chirurgie heeft ondergaan, maar daar is geen bewijs voor - toch staat het internet vol met opmerkingen over haar nepborsten.

#FashionNova pic.twitter.com/ClWRltGxXm

— Valerie cossette (@Valeriecossett) 7 oktober 2019

Afgaande op de grootte en de perfecte ronde vorm van haar borsten, heeft Valerie misschien een plastische chirurgie ondergaan om haar borsten te verbeteren.

Aanwezigheid op sociale media

Valerie is min of meer actief op verschillende populaire sociale medianetwerken - 'minder' omdat ze geen Twitter lijkt te gebruiken en 'meer' omdat ze erg populair is op Instagram en Facebook. Ze lanceerde haar Instagram-account in 2014, en heeft meer dan 1,7 miljoen volgers terwijl ze er bijna 240 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina.

Aanbevolen