Acteurs

Wie is Vanessa Ferlito? Wiki, metingen, zwanger. Homo?

Wie is Vanessa Ferlito?

Vanessa Ferlito is een Amerikaanse actrice die bekendheid verwierf met de rol van rechercheur Aiden Burn in de tv-misdaaddramaserie CSI: NY (2004-2006), en ook als Tammy Gregorio in een ander politie-procedureel drama, NCIS: New Orleans (2016- 2019), naast tal van andere rollen die ze tot nu toe in haar carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

#vanessaferlito #beautiful #graceland #prachtig #prachtig

Een bericht gedeeld door Vanessa Ferlito (@vanessaferlitodaily) op 11 augustus 2019 om 5:03 uur PDT

Vanessa Ferlito Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Vanessa Ferlito werd geboren op 28 december 1976 in Brooklyn, New York City, VS, en is van Italiaanse afkomst. Haar vader stierf aan een overdosis drugs toen Vanessa nog maar twee jaar oud was, en haar moeder hertrouwde later; haar stiefvader en moeder openden vervolgens een kapsalon in Brooklyn. Helaas is er geen informatie over haar broers en zussen of halfbroers en zussen, terwijl ze de informatie met betrekking tot haar educatieve achtergrond ook niet heeft gedeeld.

Carrièrebegin

Vanessa was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de entertainmentwereld, en opgroeiend werd ze een Wilhelmina-model en ook een clubkind. Na een paar modellenwerkjes waagde ze zich aan acteren en in 2002 debuteerde ze met de rol van Jordan Nash in de dramafilm On_Line, met Josh Hamilton, Harold Perrineau en Isabel Gillies. Ze vervolgde met een paar kleine rollen, zoals in de tv-serie Third Watch, en de Golden-Globe Award-genomineerde dramafilm 25th Hour, met in de hoofdrollen Edward Norton, Barry Pepper en Philip Seymour Hoffman. Hierna werd ze gecast in haar eerste terugkerende rol, als Claudia Hernandez in de tv-actie-misdaaddramaserie 24 (2003-2004).

Vanessa Ferlito

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Vanessa populairder, wat haar nieuwe rollen opleverde, onder meer als Aiden Bum in de tv-misdaaddramaserie CSI: NY (2004-2006). Ze speelde in 26 afleveringen van de veelgeprezen serie, die haar behoorlijk populair maakte, en bleef behoorlijk succesvol in het decennium, eerst met de co-hoofdrol in de actie-misdaad-dramafilm Shadowboxer (2005), naast Cuba Gooding Jr. en een van de groten aller tijden, Helen Mirren. In 2007 speelde ze in de cultklassieker Grindhouse, en datzelfde jaar speelde ze ook een opmerkelijke rol in de thrillerfilm Death Proof, met Kurt Russell, Zoe Bell en Rosario Dawson als de hoofdrolspelers. Twee jaar later speelde ze Cassie in de dramafilm Julie & Julia en in 2010 verscheen ze in de dramafilm Wall Street: Money Never Sleeps.

Voortdurend succes

Vanessa werd steeds populairder en verscheen in meer succesvolle projecten, zoals in 2012 speelde ze naast Al Pacino, Alan Arkin en Christopher Walken in de komische misdaadthrillerfilm Stand Up Guys, en van 2013 tot 2015 was ze Agent Catherine 'Charlie' DeMarco in de tv-serie Graceland. De afgelopen jaren was ze George Fayne in de televisiefilm Drew (2016) en speelde ze Tammy Gregorio in de tv-serie NCIS: New Orleans (2016-2019).

Vanessa Ferlito Netto waarde

Vanessa is een populaire actrice geworden en verscheen in meer dan 25 film- en tv-titels. Het vermogen van Ferlito is eind 2019 ~ $ 6 miljoen.

Vanessa Ferlito Persoonlijk leven, daten, huwelijk, zwangerschap, homo?

Helaas is Vanessa een van die beroemdheden die de neiging hebben om de meeste van hun privégegevens voor het publiek verborgen te houden, hoewel we er toch in geslaagd zijn enkele feiten over Vanessa te ontdekken. Welnu, Vanessa is een alleenstaande moeder toen ze in 2007 een jongen baarde, maar ze heeft geen informatie onthuld over de vader van haar kind, of iets anders over haar eerdere relaties. In 2016 begonnen geruchten over Vanessa's seksualiteit te ontstaan ​​toen ze een lesbisch personage, Tammy Gregorio, portretteerde in de tv-serie NCIS: New Orleans.

RT om Vanessa Ferlito een gelukkige verjaardag te wensen! #GracelandTV pic.twitter.com/9LDKHvl4ag

— Graceland (@GracelandTV) 28 december 2014

Dat waren echter slechts voorspelbare geruchten en niets meer, want Vanessa is hetero. Ze is romantisch verbonden met de regisseur Quentin Tarantino, maar geen van beiden heeft de beschuldigingen van samenzijn bevestigd.

Vanessa Ferlito Internet Fame

In de loop der jaren heeft Vanessa een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Facebook en Instagram, hoewel ze ook op Twitter te vinden is.

Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 6.500 volgers. Vaak stills delen van de sets van NCIS, naast tal van andere berichten. Ze is ook behoorlijk actief op Facebook , waarop ze ook zo'n 6.500 volgers heeft, terwijl op Twitter , Vanessa heeft iets meer dan 3.000 trouwe fans.

Gepost door Vanessa Ferlito Aan maandag 10 oktober 2011

Verschijning

  • Hoogte is 1,68 m
  • Gewicht is ~ 126 lbs (57 kg)
  • Lichaam 36-25-36 inch
  • BH maat is 34B
  • bruin haar
  • bruine ogen

Aanbevolen