Regisseurs

Wie is Vanna White ex-man George Santo Pietro? Zijn Wiki: Nettowaarde, Nationaliteit, Familie, Leeftijd, Huis

Wie is George Santo Pietro?

Geboren onder het teken Boogschutter op de 12evan december 1946, in Beverly Hills, Californië, VS, George Santo Pietro is een 72-jarige blanke zakenman en acteur, maar hoogstwaarschijnlijk het best bekend als de ex-echtgenoot van de enorm populaire actrice en producer van Double Dragon, Graduation Day en natuurlijk Rad van Fortuin, Vanna White. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in zijn soms lucratieve carrière als ondernemer, sinds het einde van de jaren zestig.

Vroege leven: opgroeien in Beverly Hills

George groeide op als enig kind in zijn geboorteplaats, door ouders met onbekende namen en beroepen. Het is onduidelijk wanneer hij geïnteresseerd was in wat hij vandaag doet, evenals in zijn jeugdinteresses. Wat zijn opleiding betreft, het is niet bekend naar welke middelbare school hij ging, hoewel hij verondersteld wordt ergens in 1964 te zijn afgestudeerd. Het is ook niet bekend of hij ooit zijn opleiding heeft voortgezet door te studeren voor een hbo-opleiding.

Zijn restaurantbedrijf

Het is niet bekend wat voor soort beroep George had voordat hij de man werd die Vanna White ontmoette, maar hij stond bij Hollywood-beroemdheden bekend als de eigenaar van een populair Italiaans restaurant in Bel-Air, genaamd Santo Pietro's. Dit restaurant was gevestigd in een verborgen Hollywood-stripwinkelcentrum in de buurt van Mulholland Drive, een plek die veel van de beroemdheden die ervan wisten vaak bezochten. Omdat zijn bedrijf destijds een hoge vlucht nam, met name in de jaren '80, opende hij uiteindelijk een ander restaurant in hetzelfde complex, dat hij Sushi-Ko noemde. Zoals de naam al doet vermoeden, was dit een sushi-restaurant, en het was ook spraakmakend, gezien de elite klantenkring die zijn tafels zou bezoeken. Zijn laatste restaurant was uiteindelijk beroemder dan het eerste en het behield zijn reputatie bijna 10 jaar. Het is niet bekend of George deze restaurants nog bezit en of ze nog bestaan. Er is ook geen informatie over wat hij vandaag doet en waar hij tussen het einde van de jaren tachtig en vandaag bij betrokken is geweest.

Zijn en Vanna's ontmoeting

Vanwege de enorme populariteit van zijn restaurants, werd George vaak uitgenodigd in het gezelschap van Hollywood-sterren, waaronder Tracy Vaccaro en Robert Demeo, die destijds ook de vrienden van Vanna White waren. Vervolgens nodigden ze haar uit voor een dinner date in Studio City, waar ook George aanwezig was. Het is niet bekend wat er die nacht precies is gebeurd, maar dit was het moment waarop ze belangstelling voor elkaar kregen.

zijn huizen

George kan ook een acteur worden genoemd vanwege de twee rollen die hij kreeg, niet vanwege zijn acteertalent, maar dankzij het feit dat hij naast grote Hollywood-acteurs woont. Zijn huis in Mulholland Drive was huis-aan-huis met Warren Beatty en Jack Nicholson, en de eerste zorgde er vervolgens voor dat George op het tv-scherm verscheen als loodgieter in de film Prizzi's Honor in 1985. Hij verscheen ook in The New Mike Hammer, hoewel het niet bekend is hoe hij daar kwam. George heeft een ander huis, hoewel hij dit op speculatie heeft gebouwd, wat betekent dat hij in de bouw ervan heeft geïnvesteerd om het later te verkopen. Het bevindt zich op Beverly Park Lane 77 in Beverly Hills; gebouwd in de Italiaanse stijl en ontworpen door de architect William Hablinski, het landgoed strekt zich uit over 30.000 vierkante meter, bevat negen slaapkamers en 15 badkamers, en andere luxe functies zijn onder meer een grote filmzaal, wijnkelder, zandvolleybalveld, kruiden- en specerijentuin, enorme pool in het midden, enz., en wordt blijkbaar gewaardeerd op $ 50 miljoen.

Liefdesleven: ex-echtgenoot van Vanna White

Wat betreft de romantische betrokkenheid van George, er is niets bekend over zijn liefdesleven voorafgaand aan zijn eerste openbare relatie. Na een niet-gespecificeerde tijd te hebben gedate, trouwden George en Vanna op oudejaarsavond in Aspen, Colorado in 1989. Drie jaar na het huwelijk werd White zwanger, maar kreeg helaas een miskraam. Later kregen ze twee kinderen, genaamd Nicholas John Santo Pietro, geboren op de 10eevan juni 1994, en Giovanna Santo Pietro, geboren op een onbekende datum in 1997. George en Vanna gingen na 13 jaar huwelijk onder onverklaarbare omstandigheden uit elkaar, op 15evan mei 2002 – blijkbaar was er geen controverse rond hun huwelijk. Volgens de eigen woorden van George, of het gebrek daaraan, is hij momenteel single.

Wat is het vermogen van George Santo Pietro?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk George Santo Pietro medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van George's opgebouwde rijkdom meer dan $ 14 miljoen is, vermoedelijk met meer opgesloten in zijn bovengenoemde eigendom. Hij verdiende zijn fortuin als bedrijfseigenaar en makelaar, maar verdiende mogelijk een aanzienlijk bedrag aan zijn langdurige aanwezigheid in Hollywood als eigenaar van Santo Pietro's en Sushi-Ko-restaurants. Naarmate zijn carrière vordert, kan worden verwacht dat het genoemde bedrag zal toenemen.

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren zakenman, zijn huidige lengte en gewicht zijn onbekend. Zijn haar is donkerbruin evenals zijn ogen, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. George lijkt echter niet al te veel om deze beroemdheidstrend te geven, aangezien zijn aanwezigheid opmerkelijk is vanwege zijn afwezigheid op alle populaire sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter en Instagram.

Aanbevolen