Beroemdheden

Wie is Wayne Brady's ex-vrouw Diana Lasso? Haar biografie: getrouwd, echtscheiding, nettowaarde, nieuwe echtgenoot en zaken

Wie is Diana Lasso?

Diana Lasso werd geboren in Columbia en is een zangeres, maar is misschien het best bekend als de ex-vrouw van acteur en komiek Wayne Brady, die populair werd als vaste gast in de improvisatiekomedieserie Whose Line Is It Anyway?

De rijkdom van Diana Lasso

Hoe rijk is Diana Lasso? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière als zanger. Haar vermogen was ook verhoogd door haar associatie met Wayne Brady, die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 10 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en ontmoeting met Wayne Brady

Behalve dat ze geboren en getogen is in Columbia, zijn er niet veel details bekend over Diana's jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze ergens in haar leven naar de Verenigde Staten is verhuisd, en ze probeerde al een muziekcarrière toen ze collega-entertainer Wayne Brady ontmoette. Er zijn geen specifieke details over hoe ze elkaar hebben ontmoet of hoe ze hun relatie begonnen, maar uiteindelijk begonnen ze te daten.

Vanaf dat moment zou de relatie goed gaan, en kort daarna werd het serieus en trouwde het paar op oudejaarsavond in 1993, in de tijd dat Wayne al golven begon te maken in zijn carrière als komiek. Het huwelijk bleek echter van korte duur, omdat ze in problemen begonnen te raken, en hoewel details niet werden gedeeld, groeide het en ontstond er een breuk tussen het paar, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze twee jaar na hun huwelijk, in 1995, stopten. Volgens sommige rapporten was het probleem dat ze hadden dat ze geen tijd voor elkaar konden vinden, vooral omdat Wayne voortdurend rondreisde naarmate zijn carrière vorderde.

Nasleep

Na de scheiding was het een moeilijke tijd voor Lasso, maar uiteindelijk ging ze verder met haar leven. Ze probeerde nog een keer een carrière in de muziekindustrie en keerde terug naar haar huis in Columbia om haar passie na te jagen. Dit pakte uiteindelijk goed uit voor haar, want ze begon een muziekcarrière in haar geboorteplaats, en haar populariteit groeide toen ze verschillende singles en albums uitbracht.

Wayne aan de andere kant ging door met het hosten van zijn eigen dagshow genaamd The Wayne Brady Show, en werd ook de oorspronkelijke gastheer van de tv-gameserie getiteld Don't Forget the Lyrics! Toen werd hij in 2009 de gastheer van de heropleving van de spelshow Let's Make A Deal. Afgezien van zijn hostingwerk, wendde hij zich ook tot Broadway met zijn acteerwerk en muziek, en werd hij een deel van de Tony Award-winnende musical getiteld Kinky Boots, waarin hij de dubbele rol speelde van Simon en drag queen Lola.

Latere carrière en andere inspanningen

Diana bleef muziek maken en uiteindelijk begon het op verschillende radiostations te verschijnen. Haar singles vonden hun weg naar verschillende online platforms en ze begon veel bekendheid te krijgen. In 2014 bracht ze het nummer Esta Noche No uit dat veel hoorspel kreeg in haar omgeving. Ze begon ook gastoptredens te maken in verschillende radio- en televisieprogramma's.

Sinds de scheiding van Wayne zijn er geen nieuwe relaties voor Diana gemeld; het is ofwel dat ze single is gebleven en zich op haar carrière heeft gefocust, of ze heeft een relatie, maar houdt het weg van de media-aandacht. Diana zou haar kant van het verhaal via YouTube delen en in haar moedertaal zeggen dat ze na de scheiding naar een klein huis was verhuisd en elke dag worstelde totdat ze haar doorbraak in de muziek vond. Ze deed het aanvankelijk niet goed, maar hield vol en vond succes.

Haar voormalige echtgenoot trouwde daarentegen met danseres Mandie Taketa en ze zouden een kind krijgen. Het huwelijk bleek echter ook niet succesvol, aangezien het paar in 2007 scheidde. Er zijn ook andere beroemdheden verbonden aan Brady, waaronder Chilli, vooral bekend als onderdeel van de muziekgroep TLC.

Zit Diana Lasso op sociale media?

Het is bekend dat Diana sociale media-accounts heeft op Twitter en Facebook, en die waren eerder actief, maar de afgelopen vier jaar is er niets meer van haar vernomen. Haar Twitter-account werd voornamelijk gebruikt om haar muziek en haar recente evenementen te promoten, maar het is in 2014 niet meer actief geweest. Haar Facebook-account is gedeactiveerd ondanks dat het wordt vermeld als onderdeel van haar Twitter-account. Velen speculeren dat ze ofwel haar carrière in de muziek heeft beëindigd, of dat ze lokaal muziek blijft maken zonder veel online promotie.

Aanbevolen