Modellen

Wie is Wendy Fiore? Wiki Bio, leeftijd, afmetingen, echtgenoot

Wie is Wendy Fiore?

Social-mediaplatforms hebben carrières gelanceerd van talloze modellen, muzikanten, cabaretiers en andere getalenteerde mensen. Een van hen is Wendy Fiore; ze is een model dat aan populariteit heeft gewonnen door semi-naakte foto's van zichzelf op haar officiële Instagram-pagina te plaatsen. Sinds de lancering van haar carrière heeft ze meer dan 460.000 volgers aangetrokken en het aantal neemt voortdurend toe.

Dus, wil je meer te weten komen over Wendy Fiore, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met zijn prominente model.

https://www.instagram.com/p/Bu_rkfxlAMH/

Wendy Fiore Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Wendy Fiore werd geboren op 21 december 1983 in Downers Grove, Chicago Illinois, VS, als stiefdochter van Bud Asher, de beroemde American Football-coach en politicus, terwijl haar moeder Dawn Ioviero Asher is, die naaister is. Het werk van haar moeder inspireerde haar om de mode na te jagen, maar aan de andere kant; in plaats van modeontwerper te worden, koos ze ervoor om naarmate ze ouder werd zich meer op modellenwerk te richten.

Carrièrebegin

Haar verlangen om model te worden werd alleen maar groter en in 2010 probeerde ze zichzelf als model; ze begon met modemerken te werken aan kleine projecten en begon tegelijkertijd haar Instagram-pagina. Wendy begon toen met het uploaden van foto's van zichzelf in bikini's, ondergoed en sexy kleding, wat duizenden mensen aantrok. Geleidelijk aan nam haar populariteit toe en werd ze een persoon die interessant was voor een aantal grote merken, en begon ze samen te werken met tal van bedrijven, waaronder Surreal, wat alleen maar verder bijdroeg aan haar rijkdom. Geleidelijk aan werd ze steeds populairder en bereikte in een mum van tijd 100.000 volgers.

Wendy Fiore

Stijging naar bekendheid

Aangemoedigd door haar onmiddellijke succes, bleef Wendy nieuwe foto's posten en werd ze erkend voor haar grote borsten, die talloze mensen van over de hele wereld aantrok. Ze werd langzaam een ​​ster en het aantal van haar volgers nam toe tot meer dan 250.000 - tegenwoordig heeft ze er meer dan 460.000, en het aantal neemt dagelijks toe. Met haar populariteit nam ook het vermogen van Wendy toe.

Helaas is er geen informatie meer over Wendy's carrière, hoewel sommige bronnen melden dat ze haar uiterlijk ook heeft gebruikt om een ​​carrière in de filmindustrie te starten. Er zijn echter geen verdere details over. Hopelijk begint ze in de toekomst meer informatie met de fans te delen.

?

Gepost door Wendy Fiore Aan maandag 16 oktober 2017

Wendy Fiore Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Wendy behoorlijk populair geworden en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Wendy Fiore is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Fiore zo hoog is als $ 500.000, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Wendy Fiore Persoonlijk leven, daten, zaken

Wat weet je over het persoonlijke leven van Wendy? Welnu, dit prominente model is niet erg open geweest als het gaat om het delen van dergelijke details, en als gevolg daarvan is er geen betrouwbare informatie met betrekking tot haar liefdesleven of andere sappige details.

In haar vrije tijd reist Wendy graag en een van haar favoriete wereldbestemmingen is Zuid-Afrika. Wendy brengt graag tijd door met haar vrienden en familie en gebruikt elk moment van haar vrije tijd om die door te brengen met haar dierbaren. Ze is een grote fan van de acteur Johnny Depp en de ster van de National Basketball Association (NBA) Jimmy Butler.

Wendy Fiore Internet Fame

Instagram heeft Wendy beroemd gemaakt en heeft haar veel geholpen in haar carrière; sindsdien heeft ze haar populariteit uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Twitter, hoewel ze ook op Facebook te vinden is. De 460.000 volgers op Instagram neemt altijd toe, terwijl ze meer dan 110.000 volgers heeft op Twitter , ze heeft het account echter privé gemaakt en je moet wachten tot ze je verzoek accepteert om haar berichten te zien. Op Facebook heeft Wendy verschillende door fans gemaakte pagina's, maar over het algemeen vermijdt ze dit sociale mediaplatform. haar grootste fan pagina heeft meer dan 9.000 volgers.

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar pagina's en kijk wat ze van plan is.

Wendy Fiore Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Wendy heeft met haar uiterlijk mensen van over de hele wereld aangetrokken en je vraagt ​​je zeker af wat haar afmetingen zijn. Welnu, Wendy staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,68m, terwijl ze ongeveer 154lbs of 70kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 43-26-37 inches of 109-66-94cm. Haar bh-maat is 32k en haar kledingmaat is 16; ondanks talloze speculaties is Wendy niet bezweken aan plastische chirurgie, en haar uiterlijk is natuurlijk. Ze heeft donkerbruin haar en bruine ogen.

Aanbevolen