Zangers

Wie is Wendy van meidengroep Red Velvet? Haar Wiki: Gewichtsverlies, Daten, Nettowaarde, Carrière, Vriendje

Wie is Wendy?

Geboren Son Seung-wan onder het teken Vissen op de 21NSvan februari 1994, in Seongbuk-dong, Seoel, Zuid-Korea, Wendy is een 24-jarige Aziatische zangeres van Koreaanse afkomst, misschien wel het best bekend bij de wereld omdat ze deel uitmaakt van de populaire Zuid-Koreaanse meidengroep genaamd Red Velvet. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald als muzikant in de loop van haar soms lucratieve zangcarrière van de afgelopen jaren.

Bekijk dit bericht op Instagram

180707 Taipei Super Concert – © naar Aurora940221_

Een bericht gedeeld door WENDY (Wendy) (@wendyrvsm) op 8 juli 2018 om 01:06 PDT

Vroege leven: opgroeien in de VS en Canada

Wendy, ze groeide op in de VS en Canada, toen haar ouders met onbekende namen en beroepen verhuisden van de stad Jecheon in de provincie Chungcheong in Zuid-Korea, naar Brockville, Ontario, Canada toen ze in de vijfde klas van de lagere school zat, maar verhuisde vervolgens naar Faribault in Minnesota, waar ze naar de kostschool van Shattuck-Saint Mary ging. Hier was ze een erestudent en atleet, en verdiende ze verschillende beloningen voor academische en muziekgerelateerde activiteiten. Ze begon ook haar Engelse naam, Wendy Shon, te gebruiken; later verhuisde ze terug naar Ontario en ging ze naar de Richmond Hill High School, waar ze deelnam aan het showkoor van de school, ook bekend als Vocal Fusion. Ze sprak nu vloeiend Engels en leerde ook Spaans en Frans spreken. Hoewel er geen informatie is over haar hbo-opleiding, wordt aangenomen dat ze in 2012 is afgestudeerd aan de middelbare school.

Carrière: van student tot ster

Wendy had van jongs af aan een sterk verlangen om auditie te doen voor een baan in de entertainmentindustrie, en hoewel haar ouders niet achter de intentie stonden om rijk te worden door talent en de school niet af te maken, stonden ze haar in 2011 uiteindelijk toe een video te sturen voor een online auditie voor Koreaboo's Global Auditions met Cube Entertainment. Ze werd toen uitgeroepen tot een van de 15 finalisten van 5.000 deelnemers die de persoonlijke keuze waren van de legendarische Koreaanse zangeres Gina Jane Choi en de functionarissen van Koreaboo.

Eindelijk, nadat ik had deelgenomen aan de S.M. Global Audition in Canada in 2012, Wendy sloot een contract met SM Entertainment, die haar introduceerde als een nieuw lid van de pre-debuutgroep met de titel SM Rookies, officieel op de 14evan maart 2014, terwijl ze niet lang daarna haar eerste nummer uitbracht met de titel Omdat ik van je hou, gevolgd door de video van het nummer. Uiteindelijk op de 1NSin augustus 2014 werd Wendy officieel uitgeroepen tot het nieuwe lid van Red Velvet, en sindsdien heeft ze meer dan 10 nummers uitgebracht, waarvan de belangrijkste getiteld Spring Love, die in 2015 #7 op de topposities in Zuid-Korea bereikte.

Gepost door Wendy Son Seungwan Aan Donderdag 19 maart 2015

Liefdesleven: een mysterie

Wat betreft Wendy's romantische betrokkenheid, ze heeft tot nu toe niets over deze kwestie onthuld. Meestal wordt alles wat ze wel of niet aan het publiek kan vertellen, gecontroleerd door SM Entertainment, dus het is niet bekend of het Wendy verboden is om over dit onderwerp te praten of gewoon vrijgezel en zorgeloos is. Het is niet bekend of ze vriendjes in haar leven had.

180221 redvelvet.smtown IG Bijgewerkt door ?
Gefeliciteerd met je verjaardagWannie ️❤️❤️❤️❤️ #GirlfriendShots #WansBDay #Wendy #Wandy #Seungwan #? #IWubYou ? https://t.co/I5rxULTSBL #DoubleS ?? #HappyWendyDay ???? pic.twitter.com/wEO8M1IJ5g

— hi_todayis_D0ubleS?? (@RV_DoubleS) 21 februari 2018

Gewichtsverlies

Wist je dat Koreaanse supersterren zeer strikte diëten hebben? Dat is het geval met Wendy en de rest van de Red Velvet-crew. Ze hebben allemaal een specifieke manier om met hun gewicht om te gaan, hoewel het in het begin geen probleem is, maar hun talentenbedrijf houdt hun cijfers graag perfect onder controle. Daarom heeft Wendy minstens drie jaar lang elke dag slechts een halve portie gegeten van alles wat ze lekker vindt, en ze zei tegen het publiek dat ze elke middag pompoensap moet drinken, wat haar ook helpt om af te vallen. Het is algemeen bekend dat Wendy bang is om zo ongeveer alles te consumeren in het gezelschap van haar manager.

Wat is Wendy's nettowaarde?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Wendy is, vanaf medio 2018? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Wendy's opgebouwde rijkdom bijna $ 4 miljoen bedraagt, voornamelijk gemaakt als zangeres, terwijl ze het meeste heeft verdiend aan haar langdurige aanwezigheid in de schijnwerpers als vocalist lid van de SM Entertainment-groep genaamd Red Velvet. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Hey jongens, we zijn een nieuwe acc voor Red Velvet's hoofdvocalist Wendy en we zouden het geweldig vinden als jullie dit zouden posten en ons wat steun zouden tonen, bij voorbaat dank<3 #WENDY #wendy #ROOD FLUWEEL #Rood fluweel #seungwan #Koreaanse pop #kpopgirl pic.twitter.com/33s6xOsHcC

— wendy foto's ♡ (@wendygallery1) 29 juni 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de aspirant-zangeres, haar vitale statistieken zijn 32-25-34, haar lengte is 1,60 m en haar huidige gewicht is 42 kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als slank, terwijl haar haarkleur lichtbruin is en haar ogen donkerbruin.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Wendy zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Haar Facebook-pagina heeft meer dan 65.000 volgers, haar Twitter-account bijna 20.000 en haar Instagram-account meer dan 215.000 fans.

Aanbevolen