Acteurs

Wie is de ex-vriendin van Will Estes, actrice Rachel Boston? Haar Wiki: Echtgenoot, Huwelijk, Nettowaarde, Relaties

Wie is Will Estes' ex-vriendin Rachel Boston?

Geboren Rachel Elizabeth Boston op de 9evan mei 1982, in Chattanooga, Tennessee, VS, Rachel is een 36-jarige actrice en producer, bekend van haar optreden in een groot aantal onafhankelijke films, met haar meest prominente rol was waarschijnlijk die in de NBC-dramaserie getiteld American Dreams, in waarin ze Beth Mason drie jaar lang portretteerde. Ze heeft gedurende haar carrière een aantal rollen gehad in verschillende andere films en tv-shows en is sinds 2001 actief in de vaak lucratieve entertainmentbusiness.

https://www.instagram.com/p/Bi5XBtgHMGz/?hl=en&taken-by=rachelboston

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel ze werd geboren in de bovengenoemde stad, groeide ze eigenlijk op in Signal Mountain, Tennessee. Er is tot nu toe niet genoeg informatie om de identiteit van haar ouders te adresseren, terwijl de mediabronnen stellen dat ze twee broers heeft - Brian, een geoloog, en Andrew, van wie bekend is dat hij aan de Harvard University heeft gestudeerd. Er is niet veel bekend over haar vroege jeugd, maar ze was Miss Teen Tennessee en een van de top tien Miss Teens USA in 1999. Ze ging naar de Girls Preparatory School in Chattanooga, en toen verhuisde haar familie naar New York City toen ze zeventien was, voor haar om naar de New York University te gaan, waarvoor ze een beurs kreeg. Het is niet bekend welke graad ze heeft gestudeerd en of ze is afgestudeerd. Ze heeft blijkbaar ook gestudeerd aan Fordham University en The Actor's Center, en het IS bekend dat ze van jongs af aan geïnteresseerd was in acteren, aangezien ze deelnam aan een plaatselijke kerkproductie getiteld We Like Sheep toen ze nog maar zeven jaar oud was. oud.

Carrière

Er is geen informatie over Rachel's vroege dienstverband, totdat ze haar tv-schermdebuut maakte in 2001, in The Andy Dick Show. De rol was te klein voor haar om opgemerkt te worden, maar ze bleef doorgaan en kreeg in 2002 nog een mindere rol in de speelfilm Smoking Herb. In datzelfde jaar slaagde ze erin om nog een stap naar het sterrendom te klimmen, door een 57-episode te bemachtigen -lange rol als Beth Mason in American Dreams, waarin ze bleef tot het einde van de show in 2005. In hetzelfde jaar kreeg ze nog drie rollen, en zeven extra rollen in 2006 en drie in 2007, tegen die tijd had Rachel genoeg erkenning vergaard om nog een terugkerende rol te krijgen, dit keer in The Ex-List, die liep van 2008 tot 2009, met haar in de op een na belangrijkste rol van Daphne Bloom tijdens alle 13 afleveringen, inclusief de pilot. Ze had toen enkele mindere rollen vóór 2011, toen ze in 16 afleveringen van In Plain Sight werd gegoten. Uiteindelijk was haar laatste belangrijke rol tot nu toe in Witches of East End, met als Ingrid Beauchamp in 23 afleveringen van de show. Op dit moment wordt ze gecrediteerd voor een film die nog moet worden uitgebracht.

hou van het leven

Als het gaat om Rachels romantische leven, zou het misplaatst zijn om te beweren dat ze ooit een publiekelijk bekende relatie heeft gehad, aangezien ze zelf nooit details over deze kwestie heeft bekendgemaakt. Toch gaat het in de schijnwerpers staan ​​soms gepaard met ongewenste aandacht, wat het gerucht begon over Rachel en een andere beroemdheid - naar verluidt dateerde ze met de drummer van The Third Eye Band genaamd Brad Hargreaves, omdat ze meerdere keren samen werden gezien, waaronder de 5eJaarlijkse Makeup Artist & Hairstylist Guild Awards in 2004 in het Beverly Hilton Hotel, hoewel de twee uiteindelijk niet meer samen op openbare evenementen verschenen, vermoedelijk dat hun relatie op een gegeven moment eindigde. Blijkbaar blijft Rachel officieel single.

En dit is dus kerst! ️? Kijk eens wie ik heb gevonden! #AngelFalls #Christmas2017 @paulgreeneofficial @hallmarkchannel

Gepost door Rachel Boston Aan maandag 11 september 2017

Wat is het nettovermogen van Rachel Boston?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Rachel Boston medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Rachels opgebouwde rijkdom iets meer dan $ 4 miljoen bedraagt, grotendeels geholpen door haar successen in de acteerindustrie, terwijl de grootste bijdrage waarschijnlijk is gekomen van haar langdurige aanwezigheid in zowel de Amerikaanse Dromen en de ex-lijst. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Een kerstelf keert terug naar haar natuurlijke habitat! Zo leuk om vandaag door te brengen met @MrBeauBridges Bij @HomeandFamilyTV ??? morgen om 10/9c pic.twitter.com/tG7HwLFIsA

— Rachel Boston (@rachelboston) 30 november 2017

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren actrice, wordt gezegd dat haar vitale statistieken 32-24-33 zijn. Ook is door verschillende bronnen bekend dat haar lengte 1,76 m is en haar lichaamsgewicht ongeveer 58 kg. Haar haarkleur is bruin terwijl haar ogen lichtbruin zijn, maar haar voet- en kledingmaten blijven niet bekendgemaakt.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve actrices om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, ter wille van de populariteit van de titels waaraan ze werken, en daarmee hun eigen internet. waard. Rachel zelf lijkt een grote abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze trend, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale-medianetwerken. Allereerst heeft haar Facebook-account momenteel iets meer dan 78.000 volgers, terwijl haar Twitter-account 70.000+ heeft en haar Instagram-account momenteel actief wordt gevolgd door 75.000+ fans.

Aanbevolen