Acteurs

Wie is Willa Holland van Arrow? Haar Wiki: Nettowaarde, Familie, Moeder, Affaire, Echtgenoot

Wie is Willa Holland?

Geboren Willa Joana Chance Holland op de 18evan juni 1991, ze is een Amerikaanse actrice en model, die beroemd werd door haar rollen in The O.C., Gossip Girl en Arrow in de rol van Thea Queen.

Afbeeldingsbron

Het vroege leven van Willa Holland

Holland werd geboren in Los Angeles, Californië en is de dochter van Keith Holland, een cameraman, en Darnell Gregorio-De Palma, een actrice. Ze heeft ook twee zussen, Brianna en Piper. Ze ging naar de Palisades Charter High School, maar vertrok toen al na zes weken toen haar carrière als actrice van de grond kwam.

De carrière van Willa Holland

De carrière van Holland begon eigenlijk al op zevenjarige leeftijd, toen hun buurman in The Hamptons, Steven Spielberg , zag haar en stelde haar ouders voor om haar voor de camera te zetten. Toen ze terugkeerde naar hun huis in Los Angeles, werd ze getekend door Ford Modeling Agency en begon ze te verschijnen in verschillende campagnes, waaronder voor Burberry, Gap, Guess en Ralph Lauren. Ondanks haar leeftijd was ze al bezig met het opzetten van zowel haar carrière als haar vermogen. In 1999 werd Holland door haar moeder meegenomen naar een theatertalentenbureau om haar vaardigheden aan te scherpen, en bleef ze verschijnen in nationale commercials en al snel ook in verschillende tv-shows, waaronder The Inside en The OC, ter vervanging van Shailene Woodley.

voel me behoorlijk dapper @PaulSmithDesign #houndstooth pic.twitter.com/NfPnPkdVSp

- Willa Holland (@Willaaaah) 8 maart 2015

In 2008, nog maar 17 jaar oud, sloot Holland zich aan bij de cast van de hitserie Gossip Girl, in de rol van Agnes Andrews, een opstandige 16-jarige die het leven van Taylor Momsens personage verpestte. blijvende indruk bij de fans van de show. In 2010 werd ze gecast voor haar eerste grote filmrol in Legion, en in 2012 won ze de Boston International Film Festival Award voor beste actrice voor haar rol in Tiger Eyes.

Afbeeldingsbron

Willa Holland's grote doorbraak en verschillende inspanningen

Holland kreeg uiteindelijk haar grote carrièreonderbreking later in 2012, toen ze deel ging uitmaken van de nieuwe tv-serie Arrow, gebaseerd op het stripboek Green Arrow, en waarin ze de rol speelt van Thea Queen / Speedy die ook de zus is van Oliver Queen / Green Arrow, in snel tempo een van de meest populaire personages in de show aan het worden. Ze bleef zes seizoenen in de show en het succes van de show katapulteerde haar niet alleen naar roem, maar heeft ook haar rijkdom enorm vergroot. Vanaf medio 2018 is ze echter besloten om de show te verlaten .

Zo dichtbij dat ik het leer bijna kan proeven #ArrowPremière #ArrowSeason4 pic.twitter.com/n00d7tTaPf

- Willa Holland (@Willaaaah) 7 oktober 2015

Behalve actrice voor de camera, staat Holland ook bekend om haar bekwaamheid in stemacteren, waarmee ze haar talent leent voor de PlayStation Portable-game Kingdom Hearts Birth by Sleep, de stem achter het personage Aqua is, en haar rollen in de volgende sequels van het spel, waaronder: Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance , Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix , Kingdom Hearts 0.2: Geboorte door slaap - Een fragmentarische passage , en opnieuw in Kingdom Hearts III in 2019. Haar vaardigheden als stemactrice hielpen ook haar carrière en vermogen. Ten slotte is het ook bekend dat Holland een paar muziekvideo's heeft gesierd, waaronder Keep Me Up All Night van The Glitterati, Fearless Love van Melissa Etheridge en 8050 (Too Fast, Too Slow) van White Arrows. Tegenwoordig is ze nog steeds een succesvolle actrice die in de showbusiness werkt.

Lichaamsmeting van Willa Holland

Wat haar lichaamsafmetingen betreft, is Holland 1,70 m lang en weegt naar verluidt 123 lbs. (56 kg.) Haar vitale statistieken zijn 32-25-33 inch, en heeft lichtbruin haar en groene ogen.

https://www.facebook.com/willaahh/photos/a.1940532019557916/1940532449557873/?type=3&theater

Het vermogen van Willa Hollland

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Nederland naar verluidt meer dan $ 5 miljoen, verworven door haar jaren als actrice, beginnend op zevenjarige leeftijd.

Het persoonlijke leven van Willa Holland

In termen van haar persoonlijke leven is Holland momenteel single en het is onduidelijk of ze met iemand aan het daten is. Ze ging in 2009 uit met de Britse acteur Toby Hemingway, maar hun relatie duurde slechts een jaar. In 2013 ging het gerucht dat ze een relatie had met de Amerikaanse acteur, zanger en model Colton Haynes, maar zij noch Haynes bevestigden of ontkenden de relatie.

Aanbevolen