Beroemdheden

Wie is William Zabka's vrouw Stacie Zabka? Haar bio: nettowaarde, leeftijd, kinderen, lengte, huwelijk

Wie is Stacie Zabka?

Stacie, geboren als Stacie Lynn Doss op een niet-gespecificeerde datum in de VS, is een blanke vrouw met een onbekend beroep, omdat ze absoluut het best bekend is bij de wereld omdat ze de vrouw is van William Zabka, die de belangrijkste antagonist Johnny Lawrence speelde in de legendarische Film uit 1984 getiteld The Karate Kid. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in verschillende films en tv-shows in de loop van zijn vaak lucratieve acteercarrière sinds 1983.

Haar man

Geboren William Michael Zabka onder het teken Weegschaal op de 20evan oktober 1965, in New York City, VS, William is een 52-jarige blanke acteur, regisseur, scenarioschrijver en producent, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn bovengenoemde rol, terwijl hij ook speelde in een groot aantal films en tv shows tijdens zijn carrière. Hij groeide op in zijn geboorteplaats door zijn vader, regisseur, schrijver en componist, William Zabka, en zijn zakenpartner, productieassistent en producermoeder Nancy Zabka (nee Heimert). Hij maakte zijn tv-serie en filmdebuut in 1983 als Clarence Mortner Jr. in een enkele aflevering van The Greatest American Hero. In 1984 slaagde hij er al in om zijn naam in het sterrendom te verstevigen met zijn rol als Johnny Lawrence in de legendarische The Karate Kid. Hij behaalde in totaal negen rollen tussen 1984 en 1987, waarvan de belangrijkste zijn tweede optreden als Johnny Lawrence in The Karate Kid Part II in 1986, en als Scot McCall in 12 afleveringen van The Equalizer, waar hij vanaf 1985 bleef. tot 1989. Van 1989 tot 2014 speelde hij in totaal 28 rollen, waarvan vele ondersteunende, waarvan de belangrijkste als hijzelf was in zeven afleveringen van How I Met Your Mother van 2013 tot 2014. Na nog een paar ondersteunende rollen, kreeg de hoofdrol in YouTube Red's Cobra Kai, een tv-serie die het verhaal van The Karate Kid voortzet, waar hij nu de hoofdrolspeler is.

Cobra Kai

De eerder genoemde Cobra Kai is een van de meest recente tv-series, die dit jaar is begonnen. Het bevat een unieke kijk op het verhaal van The Karate Kid en toont de gebeurtenissen die 34 jaar na het toernooi plaatsvinden waarin Johnny in de finale verloor van Daniel's kraantrap. In de serie leidt Johnny een normaal leven buiten de sport, terwijl Daniel een succesvolle autoverkoper is geworden en tijdens de show een flinke dosis egoïsme laat zien. Johnny is daarentegen geen antagonist meer en toont veel empathie voor de andere personages. Hij ziet een tiener gepest worden door zijn leeftijdsgenoten en stapt in, en dat is wanneer de serie begint te onthullen. Uiteindelijk vraagt ​​de tiener hem om hem karate te leren, wat ertoe leidt dat Johnny helemaal opnieuw begint met zijn oude dojo genaamd Cobra Kai, die nu tieners leert zichzelf te verdedigen.

Zijn nominaties

Hoewel William nog geen prijzen heeft gewonnen, is hij twee keer genomineerd, eerst in 1985 voor de Young Artist Award voor de Beste Jonge Mannelijke Bijrol in een categorie Muzikale Film, Komedie, Avontuur of Drama voor zijn optreden in The Karate Kid. Zijn tweede nominatie was in 2004, voor een Oscar in de categorie Beste Korte Film, Live Action naast Bobby Garabedian, dankzij het script dat ze samen schreven voor de korte dramafilm Most uit 2003.

Liefdesleven: getrouwd met William Zabka

Stacie en William gingen voor onbepaalde tijd met elkaar uit voordat ze op een onbekende datum in 2008 trouwden, in een privéceremonie; ze hebben sindsdien een zoon van een onbekende naam geproduceerd van ongeveer zeven jaar oud, gebaseerd op de manier waarop hij eruitziet in de berichten van William op sociale media. Het gezin woont samen op een niet-gespecificeerde locatie en er is geen controverse rond hun vakbond geweest.

Wat is de nettowaarde van Stacie Zabka?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Stacie Zabka medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Stacie's geaccumuleerde rijkdom bijna $ 100.000 bedraagt. Dat gezegd hebbende, wordt het vermogen van haar man geschat op ongeveer $ 1,5 miljoen, voornamelijk gemaakt als acteur, het meest van zijn langdurige aanwezigheid op het tv-scherm als Johnny Lawrence in verschillende werken van The Karate Kid-franchise. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de vrouw van William, wordt haar lichaamsvorm over het algemeen beschreven als fit, terwijl haar haarkleur lichtblond is en haar ogen lichtblauw.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Stacie zelf lijkt echter niet zo geïnteresseerd te zijn om abonnee te worden van deze populaire beroemdheidstrend, aangezien Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts niet bestaan.

Aanbevolen