Beroemdheden

Wie is Willie Nelsons vrouw Annie D'Angelo? Hoe oud is zij? Haar Wiki: Leeftijd, Netto waarde, Kinderen, Nationaliteit, Familie

Wie is Willie Nelsons vrouw Annie D'Angelo?

Ann Marie D'Angelo werd geboren op de 27eAugustus en het jaar van haar geboorte is onbekend in de media, evenals de plaats. Ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en wordt waarschijnlijk het best erkend als de huidige vrouw van de beroemde countrymuzikant en acteur Willie Nelson. Ze staat ook bekend als een voormalige professionele filmmake-upartiest.

Het leven voor roem en carrière

Over Annie's vroege leven en opleiding gesproken, er is geen informatie over in de media. Wat haar carrière betreft, werkte ze in de jaren tachtig als professionele filmmake-upartiest, onder meer aan filmtitels als Bachelor Party (1984), The Rosary Murders (1987) en Gleaming The Cube (1989).

Populariteit door huwelijk

Annie werd enorm populair door haar huwelijk met Willie Nelson. Ze ontmoette hem in 1986, toen ze op de make-upafdeling werkte voor de film Stagecoach, waarin hij speelde. In die periode was hij getrouwd, maar direct na zijn scheiding van zijn vrouw, begon het paar te daten en ze stapten uiteindelijk in september 1991 in het huwelijksbootje. Sindsdien is Annie betrokken in de entertainmentindustrie als de vrouw van een beroemde man.

Afbeeldingsbron

Kinderen

Willie had op het moment van hun huwelijk al vijf kinderen uit zijn eerdere huwelijken. Zijn eerste vrouw was Martha Matthews van 1952 tot 1962, met wie hij drie kinderen heeft. In het volgende jaar trouwde hij met Shirey Collie en ze scheidden acht jaar later, toen ze ontdekte dat Willie een kind had verwekt met Connie Keopke, waarna hij trouwde met Connie, en zij baarde hun tweede dochter; echter, scheidden ze in 1988.

Afbeeldingsbron

Dus, Annie en Willie voedden samen zijn vijf kinderen op uit eerdere huwelijken. Ze beviel in december 1988 van hun eerste zoon, Jacob Micah Willie Nelson, terwijl het paar in mei 1990 hun tweede zoon, genaamd Lukas Autry Willie Nelson, verwelkomde - beiden zijn nu betrokken bij de entertainmentindustrie. Hun eerste zoon Jacob is een muzikant en is de frontman van de band genaamd Lukas Nelson & Belofte van de Real , terwijl hun tweede zoon Lukas een componist en acteur is, die speelde in verschillende filmtitels, zoals Revolution Green (2007), Farm Aid 2014 (2014) en Paradox (2018).

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne feestdagen van de Nelson Ohana ✌?

Een bericht gedeeld door Willie Nelson (@willienelsonofficial) op 17 december 2015 om 15:18 uur PST

Willie Nelson Korte Bio

Willie Hugh Nelson werd geboren op de 29eApril 1933 in Abbott, Texas, VS en wordt over de hele wereld erkend als countrymuzikant. Hij begon zijn carrière in 1956 en heeft 67 studioalbums uitgebracht, waarvan Shotgun Willie (1973), Stardust (1978), Somewhere Over The Rainbow (1981) en Across The Borderline (1993) een van zijn meest populaire zijn. de meest gerespecteerde artiesten in de muziekindustrie. Hij heeft ook 110 singles uitgebracht, 25 tophits, waaronder Always On My Mind, Forgiving You Was Easy en To All The Girls I've Loved Before met Julio Iglesias, die allemaal een aanzienlijk bedrag aan zijn netto toevoegden. waard.

Gepost door Willie Nelson Aan vrijdag 16 september 2016

Naast zijn carrière als muzikant is Willie ook acteur. Hij maakte zijn debuutfilm in de titel The Electric Horseman uit 1979, waarin hij Wendell speelde, waarna zijn volgende grote rol kwam in 1982, toen hij de hoofdrol speelde in de film Barbarosa (1982). In 1986 speelde hij als Rev. Julian Shay in de filmversie van zijn studioalbum Red Headed Stranger. Andere filmtitels waarin hij verscheen zijn Pair Of Aces (1990), Wag The Dog (1997), Beer For My Horses (2008), Waiting For The Miracle To Come (2017) en meest recentelijk – Paradox (2018), met in de hoofdrol naast zijn zoon en zijn vermogen verder vergroten. Bovendien staat Willie bij het publiek bekend als een activist voor de legalisering van marihuana , en hij is de eigenaar van een marihuanabedrijf. Daarnaast lanceerde hij ook biodiesel gemaakt van plantaardige olie.

Annie D'Angelo Netto waarde en activa

Hoewel haar carrière als professionele filmmake-up artist al een tijdje actief was, werd Annie populair bij het publiek door haar huwelijk met een beroemde muzikant. Dus als iemand van jullie zich ooit heeft afgevraagd hoe rijk Annie D'Angelo is, kunnen we concluderen dat ze het vermogen deelt van haar man Willie Nelson, dat naar schatting meer dan $ 25 miljoen is. Ze delen ook activa zoals een Hawaiiaans huis in Maui, waar ze momenteel met hun kinderen wonen, evenals hun ranch genaamd Luck, Texas in Spicewood, Texas.

Aanbevolen