Worstelaars

Wie is worstelaar Tyrus (Brodus Clay)? Zijn Wiki: Getrouwd, Nettowaarde, Metingen, Carrière, Fox News, Familie, Kinderen, WWE

Wie is worstelaar Tyrus (Brodus Clay)?

George Murdoch werd geboren op 21 februari 1973 in Pasadena, Californië, VS, en is vooral bekend als een professionele worstelaar, getekend bij Impact Wrestling. Daarnaast is hij acteur en politiek commentator. In het worstelen veld, gebruikt hij de naam Tyrus, en was voorheen bekend als Brodus Clay. Hij is ook bekend bij het bredere publiek als Fox News-bijdrager en commentator voor '' The Greg Gutfield Show ''.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tyrusmash het maakt zich klaar om naar beneden te gaan !!!!!! De grootste show op aarde en op mars…. Venus en je snapt het!!!! #genoeg gezegd

Een bericht gedeeld door Tyrus (@tyrussmash) op 4 mei 2018 om 15:54 PDT

Opleiding

Over de opleiding van Tyrus gesproken, hij was een student van de Quartz Hill High School en schreef zich vervolgens in bij het Antelope Valley College. In 1995 studeerde hij aan de Universiteit van Nebraska, in Kearney, en was van plan leraar te worden. Daarnaast speelde hij voetbal en bracht hij vier jaar door als bodyguard voor Snoop Dogg.

Lichaams metingen

Als professionele worstelaar heeft Tyrus lengte en gewicht die geschikt zijn voor zijn beroep. Naar verluidt is de donkerharige worstelaar met bruine ogen 2,01 meter lang (6 ft 7 in) en weegt hij 170 kg (375 lb). Hij heeft kort haar, een baard en het bovenste deel van zijn lichaam is getatoeëerd.

Netto waarde en beroemd worden

Dus hoe rijk is Tyrus vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze worstelaar een nettowaarde van $ 2 miljoen, opgebouwd uit zijn 12-jarige carrière in de genoemde velden. Tyrus werd beroemd als een professionele worstelaar, met een verscheidenheid aan verschillende worstelpersonages, onder bijnamen zoals G-Rilla, Brodus Clay en Monstrous BC.

Carrière

Nadat hij een contract had getekend met World Wrestling Entertainment, ook bekend als WWE, werd Tyrus toegewezen aan Deep South Wrestling, een gebied van WWE, en maakte zijn debuut in september 2006 onder de naam G-Rilla, in zijn vroege optredens met behulp van de gimmick van een straat misdadiger. In zijn eerste wedstrijd voor de promotie versloeg Tyrus zijn tegenstander Big Bully Douglas, en in oktober van hetzelfde jaar begon hij als handhaver voor Urban Assault. Hij was echter verwikkeld in een vijandschap met The Bag Lady, wat zijn team een ​​wedstrijd kostte in het DSW Tag Team Championship. Niettemin won zijn groep uiteindelijk de kampioenschappen, maar dezelfde situatie deed zich eind december voor, toen Tyrus begon te vechten met Freakin' Deacon, een bondgenoot van The Bag Lady, en Urban Assault verloor van de Major Brothers, en op dezelfde nacht sloeg Freakin' Deacon hem. In januari 2007 had hij vetes met Urban Assault en vormde vervolgens zijn eigen team met zijn voormalige vijand, Freakin 'Deacon, en het duo versloeg Urban Assault samen in hun debuutwedstrijd. Het team ging uiteindelijk uit elkaar, toen Tyrus per ongeluk op Deacon's huisdierenspin ging zitten en deze doodde, waardoor Deacon naar verluidt een zenuwinzinking kreeg.

Kampioenschap Worstelen in Florida

Vanaf juni 2007 had Tyrus zijn eerste wedstrijd in Florida Championship Wrestling en versloeg Shawn Osborne, nog steeds onder de naam G-Rilla. Drie maanden daarna won hij een Battle Royal en werd hij de nummer één mededinger voor het Wrestling Southern Heavyweight Championship, nadat hij Teddy Hart had verslagen. Eind september daagde hij Harry Smith uit en in de komende periode bleef hij ruzie maken met Hart en Smith. Zijn twee tegenstanders vormden vervolgens The Hart Dynasty naast Ted DiBiase, Jr. en TJ Wilson, Afa Jr. onder anderen. Aan de andere kant vormde Tyrus een tag-team met Robert Anthony, maar hij werd in februari 2008 vrijgelaten uit WWE.

Keer terug naar WWE

Vanaf januari 2010 tekende Tyrus nog een contract met WWE en werd hij opnieuw getekend bij FCW, onder de naam G-Rilla voor zijn wedstrijden. Hij werd een bondgenoot van The Uso Brothers, Tamina en Donny Marlow en versloeg Rudy Parker en Jacob Novak. In juni van hetzelfde jaar daagden Marlow en Tyrus, die zichzelf de Colossal Connection begonnen te noemen, Los Aviadores uit in FCW, maar hun pogingen waren niet succesvol. In augustus streden ze tegen de Aviadores in een viervoudige eliminatie, maar de tegenstanders wonnen Tyrus en verschenen bovendien in een WWE-huisshow, maar verloren uiteindelijk van JTG.

NXT en alliantie met Alberto Del Rio

In de finale van het derde seizoen van NXT werd aangekondigd dat Tyrus aan zijn vierde seizoen zou deelnemen, zij aan zij met Ted DiBiase en Maryse, die zijn Pro's zouden zijn. Hij maakte zijn debuut in de ring medio december 2010, door Byron Saxton en Chris Masters te verslaan. Desalniettemin verloor hij de week daarop van Saxton, Natalya en Masters, maar in de komende periode won hij eind januari een viervoudige uitschakeling en in de week daarop versloeg hij DiBiase in een enkelspel. Door het genoemde spel te winnen, kreeg hij de kans om een ​​nieuwe Pro te kiezen en uiteindelijk koos hij voor Alberto Del Rio, met wie hij DiBiase aanviel en hem versloeg in een enkelspel.

Andere worstelprojecten

Vervolgens begon Tyrus aan ''Superstars'' te werken en versloeg Pat Silva in zijn eerste aflevering sinds hij terugkwam van het filmen van ''No One Lives''. Hij maakte zijn terugkeer met de bijnaam '' The Funkasaurus '', en het themalied voor zijn personage was '' Somebody Call My Momma '' van Ernest Miller. In zijn gevechten gebruikte Tyrus aspecten van dans als worstelbewegingen.

Acteeroptredens en werk op televisie

Naast het uitbeelden van verschillende personages als onderdeel van WWE, heeft Tyrus ook verschillende acteeroptredens gehad. Allereerst speelde hij de rol Danye East in een aflevering van ''Trashville'' in 2014, en in hetzelfde jaar verzorgde hij stemopnames voor ''Scooby Doo: WrestleMania Mystery''. Zijn andere prominente acteerprojecten zijn onder andere ''Glow'', waarin hij de rol van Mighty Tom Jackson speelde in 2017, en in hetzelfde jaar toetrad tot de cast van ''Preacher'', waar hij Hell Guard speelde in drie afleveringen van de serie. Daarnaast werd hij gecast om Dylan te spelen, een van de hoofdpersonen van ''Syn'', een veelgeprezen televisieserie die het leven volgt van een meisje genaamd Jess en haar disfunctionele omgeving. Daarnaast speelde hij Goliath in de tv-serie ''MacGyver''.

@Fox nieuws @GregGutfeldShow #TheAmericanKaiju #Tyrussmash komt naar @De vijf Morgen! #Geloof dat #Genoeg gezegd pic.twitter.com/W7xIWj2W7n

— Tyrus (@PlanetTyrus) 19 april 2018

Tyrus is niet alleen een worstelaar en acteur, maar ook politiek commentator, die sinds 2016 aan '' The Greg Gutfeld Show '' werkt. Hij is ook een medewerker voor Fox News en verscheen in '' Fox and Friends'' en ''The Fox News Specialists''.

Relatiestatus en sociale media

Over het liefdesleven van Tyrus gesproken, volgens sommige bronnen heeft hij een relatie met Ingrid Rinick en heeft het stel samen één dochter. Daarnaast heeft hij een kind uit een eerdere relatie; het gezin woont buiten New Orleans. Hij is actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door meer dan 250.000 mensen op de eerste en 75.000 op de laatste.

Aanbevolen