Worstelaars

Wie is WWE-worstelaar Sami Zayn? Zijn biografie: vrouw, verwonding, getrouwd, gezin, daten

Wie is Sami Zayn?

Geboren als Rami Sebei op 12 juli 1984 in Laval, Quebec, Canada, is hij een professionele worstelaar, die onder de ringnaam Sami Zayn gaat. Hij werd bekend in 2014 na het winnen van de NXT Championship-titel tegen Titus O'Neil. Sinds medio 2018 is hij gestaakt vanwege een schouderblessure.

Bekijk dit bericht op Instagram

'Revolutie is slechts een T-shirt verwijderd' #YepMovement

Een bericht gedeeld door Sami Zayn (@samizayn) op 13 december 2017 om 15:41 uur PST

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Sami groeide op als moslim, de zoon van Syrische ouders die in de jaren ’70 vanuit hun geboorteland Homs naar Canada verhuisden. Toen hij opgroeide, leerde Sami drie talen: Arabisch, Frans en Engels. Van jongs af aan was Sami geïnteresseerd in worstelen en na het bereiken van een bepaalde leeftijd begon hij te trainen onder Patty the Kid, Jerry Tuite en Savio Vega.

Carrièrebegin

Sami begon te worstelen onder de naam El Generico in het International Wrestling Syndicate (IWS) en was succesvol bij het debuut toen hij zijn tegenstander versloeg door een count-out. Dit was medio 2002, maar het jaar daarop leed Sami zijn eerste verlies, toen hij in een three-way match tegen Carl Ouellet en Kevin Steen vocht. Hij nam wraak op Steen in 2008, toen hij Kevin versloeg voor het IWS World Heavyweight Championship. Naarmate Sami's carrière vorderde, ging hij al snel naar nieuwe promoties en sloot hij zich aan bij de Pro Wrestling Guerilla (PWG), waar hij vijf tag team Championship-titels won met vier verschillende worstelaars, Human Tornado, Quicksilver, Kevin Steen en Paul London. Sindsdien heeft hij gevochten in een aantal promoties in de VS en Japan, zoals Chikara, Dragon Gate en Ring of Honor, onder vele anderen, en bouwde hij een naam voor zichzelf op totdat hij uiteindelijk lid werd van WWE.

WWE-carrière en opkomst naar bekendheid

Hij tekende zijn eerste contract bij WWE in januari 2013 en de volgende maand verscheen zijn eerste ring in de ontwikkelingspromotie NXT. Hij worstelde echter niet de eerste keer dat hij de ring betrad, maar vocht in plaats daarvan in maart van dat jaar, vechtend in een tagteam-wedstrijd en zijn eigen naam gebruikend. Hij koos uiteindelijk de naam Sami Zayn en debuteerde officieel als worstelaar in mei, waarbij hij Curt Hawkins en Antonio Cesaro op dezelfde avond versloeg. Het was eind 2014 dat Sami het sterrendom bereikte toen hij Titus O'Neil versloeg voor de NXT Championship-titel; hij hield de titel de volgende 62 dagen vast, voordat hij werd verslagen door zijn oude vijand en later tag-teampartner Kevin Steen, die nu onder de naam Kevin Owens ging. Hij was zwaargewond tijdens het gevecht, en ging op een zeven maanden durende onderbreking. Bij zijn terugkeer in de ring versloeg Zayn Tye Dillinger, maar slechts vijf maanden later kondigde hij zijn pensionering aan bij NXT en worstelde hij, vanwege zijn verwondingen, na het gevecht tegen Shinsuke Nakamura, dat Sami verloor. Begin 2016 keerde hij echter terug naar de ring en werd deze keer opgeroepen voor RAW-promotie.

Schouderoperatie #2 van 2 in de boeken en ik voel me schrikbarend goed.
Geen pijnstillers, geen probleem. pic.twitter.com/PR1CoTuubi

— Sami Zayn (@SamiZayn) 9 augustus 2018

RAW Carrière en schouderblessure

Hij zette zijn vete met Owens voort terwijl hij ook vocht tegen andere worstelaars, waaronder John Cena, Dolph Ziggler, Zack Ryder en vele anderen. Hij zou later een vete aangaan met Shane McMahon, en was eigenlijk... ontslagen uit WWE , naast Owens, na een aanval op McMahon. Zayn slaagde erin terug te keren naar RAW, na een gevecht met Owens om de door Kurt Angle geplande plek in de promotie. Stephanie McMahon bracht Zayn echter terug naar de RAW, maar hij moest opnieuw een pauze nemen, dit keer vanwege een operatie om zijn beide rotator cuffs te repareren, na een gevecht tegen Bobby Lashley bij Money in the Bank match.

Weet jij hoe rijk Sami Zayn is?

Sinds hij zijn carrière in 2002 begon, is Sami verschillende keren in de ring geweest, voornamelijk vanwege blessures maar ook vanwege persoonlijke problemen. Toch is hij erin geslaagd om in deze 16 jaar een behoorlijke hoeveelheid rijkdom te verdienen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sami Zayn is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Zayn zo hoog is als $ 400.000. Best netjes, vind je niet?

afbeeldingsbron

Kent u het persoonlijke leven, huwelijk, vrouw en kinderen van Sami Zayn?

Als het gaat om het liefdesleven van deze professionele atleet, is er niet veel informatie over, aangezien Sami een van die persoonlijkheden is die de neiging hebben om hun meest intieme details voor het publiek verborgen te houden. Volgens sommige bronnen is Sami echter nog steeds vrijgezel, nooit getrouwd en heeft ze ook geen kinderen gehad.

Zit Sami Zayn op sociale media?

Sami is behoorlijk populair geworden op de sociale-mediaplatforms met ongeveer twee miljoen volgers. Hij is actief op Twitter, Facebook en Instagram en gebruikt zijn populariteit op sociale media voornamelijk om zijn carrière te promoten. Op Twitter , Sami heeft meer dan een miljoen volgers, en verder Facebook wordt gevolgd door meer dan 540.000. Hij is ook best populair op Instagram , met meer dan 380.000 fans. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente worstelaar, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen