Ondernemers

Wie is Young MA? Hoe stierf zijn broer? Zijn Wiki: Dood, Nettowaarde, Vriendin, Gewichtsverlies, Zoon

Wie is Young MA?

Katorah Marrero werd geboren op 3 april 1992 in Brooklyn, New York City, VS, van gedeeltelijk Jamaicaanse en Puerto Ricaanse afkomst, en is een rapper en ondernemer, vooral bekend vanwege het optreden onder de artiestennaam Young MA. van haar hitsingle Ooouuu, die driemaal platina zou worden.

Er zijn veel nep-niggaz en nep-bitches in mijn leven gekomen ... Ik heb het verschil leren kennen tussen wat echt is en wat goed is! – #youngma

Gepost door Jonge MA Aan maandag 26 februari 2018

De rijkdom van jonge MA

Hoe rijk is Young MA? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in rap. Ze is gedurende haar hele carrière te zien geweest in tal van publicaties, televisieshows en advertentiecampagnes, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Young M.A begon al op jonge leeftijd haar interesse voor muziek te tonen en op negenjarige leeftijd begon ze te rappen en ontwikkelde ze haar talenten in de komende jaren. Haar familie verhuisde tijdens haar jeugd veel en bleef nooit lang op één plek, maar op 16-jarige leeftijd keerde ze terug naar Brooklyn. Ze had twee banen voordat ze haar muziekcarrière begon, bij T.J. Maxx en bij Shake Shack. Ze zou zelf een opnamestudio financieren met lokale platenproducenten, maar het duurde tot 2014 voordat ze bekendheid kreeg dankzij een Facebook-bericht waarin haar freestyle-nummer Brooklyn Chiraq werd bekritiseerd, maar dat ervoor zorgde dat het nummer viraal ging, dat was het tegenovergestelde van de bedoeling die leidt tot meer luisteraars. Het jaar daarop bracht ze een nieuw nummer uit, getiteld Body Bag, dat snel een hit zou worden op YouTube.

Muzikale bekendheid en andere projecten

In 2016 bracht Young M.A haar officiële debuutsingle uit, getiteld Ooouuu, die 19 . zou wordeneplek van de Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer was zeer populair en werd zelfs geremixt door andere rappers die hun eigen versies van het nummer zouden maken. Ze zou optreden bij de 2016 BET Hip Hop Awards, maar was teleurgesteld toen BET een deel van haar optreden wegsloot. Ze zou dan een debuutalbum aankondigen getiteld Herstory In the Making, en anticipatie op het album zorgde ervoor dat verschillende van haar andere nummers de aandacht trokken.

Afbeeldingsbron

Het album bleek een uitdaging om te maken, want volgens een interview had ze het gevoel alsof ze in verschillende richtingen werd getrokken en moest ze terug naar de realiteit, zich realiserend waarom ze in de eerste plaats aan het rappen was. Door haar populariteit kreeg ze een rol aangeboden in de tv-show Empire, maar ze wees het af omdat ze eerst bekend wilde worden als rapper in plaats van als fictief personage. Ze was ook te zien in verschillende tv-shows, zoals The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Hip Hop Squares en Martha & Snoop's Potluck Dinner Party. In 2018 produceerde ze haar eerste film, een lesbische pornofilm uitgebracht door Pornhub.

Gebroken Wit Geel Tape ?? @shotbycisco ? #in een keer #youngma ??? pic.twitter.com/SGw9E3vsEA

— Jonge MA (@YoungMAMusic) 15 juni 2018

Priveleven

Young M.A heeft in interviews verklaard dat ze lesbisch is en zei dat uit de kast komen als homo een cruciaal onderdeel was in haar ontwikkeling als musicalartiest. Ze zei dat ze al op negenjarige leeftijd wist dat ze homo was, toen ze zich niet op haar plaats voelde. Als kind ging ze veel om met jongens en haar moeder wist dat ze homo was, maar het was eigenlijk Young M.A die het eerst ontkende. Ze had een oudere broer die in 2009 omkwam bij bendegerelateerd geweld, en na zijn dood raakte ze in een diepe depressie.

Toen ik @jazziebelletv zag, dacht ik er niet aan... totdat ze zich omdraaide, fuck the cake kreeg ze de oven.. lawwwddd...

Gepost door Jonge MA Aan woensdag 24 augustus 2016

Young M.A is ook betrokken bij filantropisch werk en richtte de Kweens Foundation op waarmee haar moeder samenwerkt om de dood van haar zoon te verwerken. Volgens een interview is de stichting bedoeld om zowel mannen als vrouwen te helpen.

Is Young MA op sociale media?

Net als tal van rap-persoonlijkheden en muziekartiesten, is Young M.A erg actief online via accounts op sociale-mediawebsites, gekoppeld aan Twitter, Instagram en Facebook. Haar Facebook-account promoot enkele van haar aankomende optredens, terwijl ze door het land reist om op te treden. Ze plaatst daar ook enkele persoonlijke foto's. Haar Instagram-account bevat ook een paar persoonlijke foto's en promoot haar tijdens een tournee door Europa, plus foto's en video's van haar werk achter de schermen. Haar muziek is ook te vinden op websites zoals SoundCloud, waarop ze een persoonlijk account heeft, en YouTube waar ook enkele van haar muziekvideo's te zien zijn.

Aanbevolen