Komieken

Wie is Youtuber Amiri King? Zijn Wiki: Nettowaarde, Auto Chevy Silverado, Vrouw, Arrestatie, Huis

Wie is Amiri King?

Tony Donavan Schork werd geboren op de 10eeJuli 1979 in Louisville, Kentucky, VS en beter bekend als Amiri King, is een YouTube-komiek, die waarschijnlijk het best wordt erkend voor het plaatsen van verschillende video's op zijn kanaal genaamd RoyalMediaMafia, zoals de My Vlog Is Better Than Yours-videoserie, Chevy Colorado Parody en Chevy Silverado Parodie 2.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik en mijn Tommy.

Een bericht gedeeld door Amiri King (@thekinghasspoken) op 7 maart 2018 om 16:31 uur PST

voor roem

Als het gaat om zijn vroege leven, werd Amiri in Louisville opgevoed door een alleenstaande moeder, Sharon Brown Colvin. Hij veranderde zijn naam in 1998 in Amiri vanwege zijn empathie voor dichters Countee Cullen en Amiri Baraka. Amiri had een zeer moeilijke jeugd; hij verliet zijn huis op 11-jarige leeftijd en bracht enige tijd door in de straten van zijn geboorteplaats. Later, als 16-jarige, hij was gearresteerd en diende drie jaar in de gevangenis op een aanklacht van 1NSgraad gewapende overval.
https://www.facebook.com/YouAreVeryUgly/photos/a.844672982259370/1744660132260646/?type=3&theater

Carrière

Amiri begon zijn carrière als YouTube-comedian in 2007, toen hij zijn officiële YouTube-kanaal lanceerde onder de gebruikersnaam RoyalMediaMafia, waarop hij verschillende video's, vlogs en commerciële parodieën plaatste. Het kanaal werd echter opgeschort en hij runde vervolgens zijn titelloze kanaal vanaf 2012 en bleef video's posten. Enkele van zijn meest populaire video's zijn: Chevy Colorado Parodie die meer dan zeven miljoen views heeft getrokken, en Chevy Silverado Parody 2, die meer dan 17 miljoen keer is bekeken, wat een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegde en zijn populariteit enorm deed toenemen. Hij trok ook de aandacht van het publiek met zijn My Vlog Is Better Than Yours-videoserie en hij heeft momenteel meer dan 300.000 abonnees op zijn kanaal.

Amiri speelde ook in de onafhankelijke film Surviving The Zombie Apocalypse With Rick And Ed in 2014. Dankzij zijn prestaties werd hij tweemaal uitgeroepen tot Leo Magazine's Readers Choice Best Comedian, in 2014 en 2015, en werd hij beloond met YouTube Silver Play Button. Hij heeft ook drie keer op de cover van het tijdschrift Readers Digest gestaan ​​en is momenteel lid van de redactie en adviesraad van Tribunist.

Bekijk dit bericht op Instagram

Rodman probeert op onze foto te komen. ????? Jk

Een bericht gedeeld door Amiri King (@thekinghasspoken) op 14 juli 2018 om 19:56 PDT

Amiri King Netto waarde

Zijn carrière begon in 2007 en sindsdien is hij een actief lid van de entertainmentindustrie, bekend als social media persoonlijkheid en komiek. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Amiri King is, wordt geschat uit gezaghebbende bronnen dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 150.000 is, verzameld tijdens zijn succesvolle carrière. Zijn activa omvatten een Chevrolet Traverse, Cadillac en een huis ter waarde van $ 285.000, dat zich in Nicholasville, Kentucky bevindt.

Persoonlijk leven en aanwezigheid op sociale media

Om over zijn persoonlijke leven te praten, Amiri is nu blijkbaar gescheiden van Sara King, met wie hij drie dochters heeft; informatie over hun moeder is niet bekendgemaakt in de media.

https://www.facebook.com/YouAreVeryUgly/photos/a.844672982259370/1932813796778611/?type=3&theater

Naast zijn betrokkenheid bij de entertainmentindustrie als social media-persoonlijkheid, is Amiri niet alleen actief op YouTube, maar ook op zijn officiële Instagram- en Twitter-accounts, waarop hij enorm veel volgers heeft.

Aanbevolen