Websterren

Wie is YouTuber Faze Rain? Zijn Wiki: Nettowaarde, Vriendin, Leeftijd, Zus, Lengte, Gewichtsverlies, Bio

Wie is Faze Rain?

Nordan Shat werd geboren op 29 mei 1996 in Toronto, Ontario, Canada, en is een professionele gamer en maker van YouTube-inhoud, vooral bekend vanwege zijn populariteit door zijn vaardigheden in schietspellen en door ze op zijn YouTube-kanalen TrickShotting en OMFGrain te plaatsen. Daarna trad hij uiteindelijk toe tot de professionele gaminggroep FaZe Clan, eigendom van Thomas Oliveira.

De rijkdom van Faze Rain

Hoe rijk is Faze Rain? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 400.000, meestal verdiend door succes op YouTube en als onderdeel van de FaZe-clan. Hij is een van hun meest populaire leden, en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Rain groeide op in wat hij noemde een gelukkig gezin met zijn ouders en een zus. Hij was te zwaar toen hij een kind was, maar verloor dat gewicht uiteindelijk in de loop der jaren. Hij hield ervan om mensen aan het lachen te maken, en hij werd een klassenclown op school, wat hem vaak veel problemen opleverde met de leraren en de directeur. Desondanks wist hij goede cijfers te halen.
Op 7-jarige leeftijd begon zijn familie echter problemen te krijgen, omdat zijn ouders constant ruzie maakten, wat leidde tot depressies voor zowel hem als zijn zus. Haar ouders gingen uiteindelijk uit elkaar en de twee broers en zussen bevonden zich vaak bij hun moeder. Niet lang daarna verdween zijn vader gewoon en verdween van de radar, om nooit meer gezien te worden, waardoor hij nog meer depressief werd. Zijn moeder en zus leken hem op dat moment voorbij te zijn gegaan. Rond deze tijd begon Rain geïnteresseerd te raken in games en speelde hij veel op de PlayStation 2.

Depressie tot gamen

Faze Rain zou uiteindelijk zijn toekomstige stiefvader ontmoeten, die hem zou helpen herstellen en opvoeden. Alles begon goed, maar na een tijdje werd het weer problematisch, tot het punt waarop hij zo ongelukkig was met zijn situatie, dat hij zich van het leven probeerde te beroven door een overdosis Advil te nemen en een week in het ziekenhuis belandde. Na deze ontmoeting begon hij gedurende drie tot vier jaar consequent een therapeut te zien, die hem echt hielp om weer op het goede spoor te komen - de therapeut adviseerde hem om zich op een hobby te gaan concentreren.

In die tijd raakte Rain erg geïnteresseerd in YouTube en keek hij veel video's van mensen die trickshots maakten voor de videogame Call of Duty. Hij besloot toen dat hij zijn eigen YouTube-video's wilde gaan maken, en toen hij eenmaal begon, ontbrandde het al snel als zijn passie. Volgens hem is zijn doel op YouTube om mensen blij te maken, positiviteit te verspreiden en contact te maken met zijn fans. Zijn populariteit groeide toen hij enkele van de meest bekwame trickshots in Call of Duty begon te maken, wat hem uiteindelijk een uitnodiging opleverde om lid te worden van FaZe Clan.

4/5 van de ploeg.

Gepost door FaZe Rain Aan dinsdag 25 augustus 2015

Faze Clan en verdere YouTube-populariteit

FaZe clan werd opgericht als een gaming-clan op YouTube door verschillende spelers, die allemaal trickshots maakten van de videogame Call of Duty: Modern Warfare 2. Ze waren voornamelijk een YouTube-gerichte gaminggroep tot Call of Duty: Black Ops II, toen de organisatie besloot dat ze competitief wilden spelen. Sindsdien zijn ze verschenen in verschillende spraakmakende competitieve schietspellen, zoals Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite Battle Royale en Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Mijn installatie in Canada is voltooid. #Rat #Ratface #CantStopARat #Quickscope ??

Gepost door FaZe Rain Aan woensdag 5 augustus 2015

Rain bleef een van de leden die zich voornamelijk richtte op YouTube-content, maar naarmate de tijd verstreek, voelde hij de behoefte om zijn content uit te breiden door simpelweg trickshot-video's te maken. Uiteindelijk begon hij vlogs te uploaden en liet hij zijn fans enkele van zijn dagelijkse inspanningen zien, samen met andere FaZe-clanleden. Hij breidde zich ook uit met het spelen van andere games, en doet ook kanaalupdates, evenals challenge-video's en comedy-video's, vaak in samenwerking met andere Faze-leden. Hij zou miljoenen abonnees trekken op zijn YouTube-kanaal.

Verhoudingen


Faze Rain had een relatie met een meisje genaamd Taylor, die hij in 2014 in een YouTube-video introduceerde; hun relatie ging blijkbaar goed, maar na twee jaar gingen de twee uit elkaar en uiteindelijk openden ze zich op YouTube voor zijn fans, wat bevestigde dat ze uit elkaar waren. Hij legde ook uit dat de twee vaak ruzie hadden en dat het ongeluk in hun relatie groeide. Een groot probleem dat ze hadden was hun langeafstandsrelatie, die een cruciale rol speelde bij het beëindigen van dingen. Voordat hun relatie eindigde, verscheen Taylor in veel van zijn YouTube-video's en ze had zelfs een actieve Twitter-pagina met de naam Faze Taylor. Sinds hun breuk is haar pagina echter inactief.

Aanbevolen