Websterren

Wie is YouTuber Grian? Wiki Bio, leeftijd, echte naam/gezicht, lengte

Wie is YouTuber Grian?

Charles werd geboren in Engeland op 9 augustus 1993 onder het sterrenbeeld Leeuw en heeft de Britse nationaliteit - beter bekend als Grian, hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal waarop hij voornamelijk Minecraft-gamevideo's uploadt, terwijl hij ook te zien is tijdens het spelen van Who's Jouw vader? en bende beesten .

Bekijk dit bericht op Instagram

Selfies maken voor thumbnails is zo onhandig

Een bericht gedeeld door Grian (@grianmc) op 11 juni 2019 om 10:08 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Grian heeft niets gedeeld over zijn vroege leven of familie, omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Hij zou een vrij normale jeugd hebben gehad waar niet veel over te zeggen was, en er wordt gezegd dat hij een zus heeft. Hij bracht niet zijn hele jeugd door in Engeland, want hij bezocht Japan toen hij zeven was, uitgenodigd door zijn vriend Sam, maar bleef daar niet lang.

Hij studeerde af aan de Akademi High School samen met zijn beste vrienden en nu populaire YouTubers Sam en Taurtis, maar besloot toen thuis te blijven en Minecraft te spelen in plaats van een hbo-opleiding te volgen.

Carrière van een YouTuber

Grian lanceerde zijn kanaal op 22 november 2009, maar uploadde geen video's tot 2014, toen zijn carrière officieel werd gelanceerd - zijn kanaal wordt momenteel gevolgd door meer dan 3,1 miljoen mensen, terwijl hij meer dan 600 miljoen views heeft verzameld op al zijn video's samen . Twee van zijn momenteel meest bekeken video's zijn: 5 eenvoudige stappen om je Minecraft-huis te verbeteren , en 50 kleine bouwtrucs in Minecraft. Hij heeft samengewerkt met andere Minecraft YouTubers, waaronder Taurtis, DomRao, NettyPlays en Mumbo Jumbo, die het populairst is – de beschrijving op zijn kanaal luidt: ‘Minecraft is mijn spel. Ik bouw minecraft-huizen en maak tutorials voor minecraft-huizen, samen met al het andere minecraft!!'

Voordat hij populair werd vanwege zijn persoonlijke kanaal, maakte Grian deel uit van de Gemaakte film kanaal, dat actief was van 2011 tot 2015 en gericht was op het uploaden van korte Minecraft-filmvideo's. Het team had maar een paar leden en Grian werd uitgenodigd om zich bij hen aan te sluiten als hun setbouwer - hij is een van de weinigen die zich bij het kanaal heeft aangesloten nadat het door de oprichters was gelanceerd. Grian werd langzaam populair vanwege zijn set-builds en op verzoek van fans begon hij video's te maken van zijn eigen Minecraft-personage, dat eruitzag als Link uit de Zelda-videogame. In de loop der jaren werd CraftedMovie, het populairste Minecraft-kanaal, steeds minder bezocht en verloor veel van zijn kijkers, wat uiteindelijk leidde tot de sluiting in 2015 - toen besloot Grian zich te concentreren op zijn persoonlijke YouTube-kanaal.

Grian is ook erg populair vanwege het feit dat hij heeft meegeholpen met het creëren WynnCraft dat is een Minecraft MMORPG-spel dat eigenlijk de meeste credits ontving voor het succes van WynnCraft waaraan hij drie jaar werkte. Hij was ook een van de belangrijkste leiders in het spel, en toen hij eenmaal overstapte naar het spelen van Minecraft op zijn persoonlijke kanaal, ergerden veel mensen van WynnCraft zich aan hem omdat hij hen verliet.

Deelnemen aan de Evo SMP

Op 10 januari 2017 werd Grian onderdeel van de Minecraft Evolution SMP team als hun Evolutionist - SMP begon hun Minecraft-spel vanuit de bètaversie en spelers moesten langzaam vooruitgang boeken als ze naar de nieuwere versies van het spel wilden gaan. Het gaf hen de kans om te zien hoe Minecraft er in het begin uitzag en om dingen te ervaren die ze nog niet eerder in de game hadden gezien. Hij stopte op 17 augustus nadat hij meer dan een half jaar deel uitmaakte van de Evo SMP, waarbij hij verklaarde dat hij zich begon te vervelen en er niet zoveel van genoot als toen hij lid werd.

Grian

betsy kling

Deel uitmaken van de HermitCraft-server

Grian maakte deel uit van de KluizenaarAmbacht server nu bijna een jaar, toen hij er op 19 juli 2018 bij kwam. Zijn eerste optreden in de game markeerde het begin van het zesde seizoen van de HermitCraft-server (of seizoen VI). Dankzij zijn reputatie was hij de enige die lid mocht worden van de server voor het nieuwe seizoen - er zijn momenteel 22 kluizenaars in de server, waaronder de populaire Mumbo Jumbo die een zeer goede vriend is van Grian; de twee maakten een documentaire over Grian en al zijn katten samen, nog voordat de HermitCraft werd gelanceerd.

Persoonlijk leven en relaties

Grian is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn persoonlijke leven en heeft niets gedeeld over zijn datinggeschiedenis. Het is bekend dat hij een getrouwde man is, aangezien hij vaak zijn vrouw Majo Ellen in zijn video's laat zien, maar hij heeft niets gedeeld over de plaats of de datum waarop de twee elkaar voor het eerst ontmoetten, noch hoe lang ze verkering hadden, of wanneer ze trouwden.

Vandaag op de terugweg uit Noorwegen! Had een goede tijd! pic.twitter.com/77eocDPBIh

- Grian (@GrianMC) 21 februari 2019

Andere voorkeuren en interesses

Grian is een grote dierenliefhebber en heeft verschillende katten waar hij meer van houdt dan wat ook ter wereld - hij heeft zelfs een documentaire opgenomen over hem en zijn katten. Hoewel hij graag Minecraft speelt en zit, houdt Grian er ook van om buiten te zijn en tijd door te brengen in de natuur. 'S Nachts speelt hij Minecraft, kijkt hij een goede film of luistert hij naar muziek.

Uiterlijk en vermogen

  • Grian is 25 jaar oud
  • Kort bruin haar
  • Bruine ogen maar draagt ​​een bril
  • 1,68 m lang
  • Weegt ~ 158 lb (71 kg)
  • Nettowaarde is ~ $ 400.000

Aanbevolen