Websterren

Wie is Youtuber Hickok45? Zijn Wiki Bio: echte naam, leeftijd, lengte, nettowaarde, opnamevideo

Wie is Hickok45?

Greg Kinman werd geboren op 11 juli 1950 in Pleasant View, Tennessee, VS, en is misschien het best bekend als een YouTuber die de naam Hickok4 gebruikt. Voordat hij een YouTube-ster werd, was hij leraar Engels, maar tegenwoordig uploadt hij video's over wapens, zijn eerste liefde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hé, het genie hier is uitgelogd van Instagram en kon er niet meer in komen. Eindelijk terug. Vertel het aan niemand, maar we gaan vandaag op een van die kwaadaardige AR15's schieten, mijn Windham Weaponry.

Een bericht gedeeld door Hickok45 (@therealhickok45) op 17 april 2018 om 10:52 uur PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is John vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze YouTuber een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, opgebouwd uit zijn meer dan tien jaar lange carrière op de eerder genoemde gebieden. Hij is de trotse bezitter van talloze wapens, waarmee hij pronkt in zijn YouTube-video's. Als maker van YouTube-inhoud verdient hij geld elke keer dat een advertentie in een van zijn video's wordt weergegeven, en verdient hij bovendien geld met betaalde promoties. Het vermogen van Hickok45 groeit voortdurend, omdat hij regelmatig video's uploadt. Volgens sommige bronnen maakt hij een omzet van ongeveer $ 1.000 per dag, wat betekent dat hij elk jaar $ 365.000 verdient, dus zijn vermogen lijkt zeker te stijgen.

Carrière

Zijn kanaal werd begin 2007 gelanceerd en het werkt nog steeds. Sinds het begin van het kanaal zijn er meer dan 1200 video's geüpload, waarvan Hickok45 in veel gevallen praat over tal van moderne en historische wapens, en daarnaast hun functionaliteit, geschiedenis en uiterlijk bespreekt. Hij beschrijft zijn kanaal als een dramavrij, gezinsvriendelijk opnamekanaal. Hij maakte zijn YouTube-debuut met de video getiteld Colt 45, die tot op heden door meer dan een miljoen mensen is bekeken, gevolgd door het uitbrengen van video's over een soortgelijk thema, zoals Glock 20, AR 15 Bushmaster en 44 Magnum, met allemaal bekeken door een groot aantal mensen. Hij bleef in een snel tempo werken en uploadde nog meer video's, waaronder Glock 19, dat door meer dan 2,2 miljoen mensen is bekeken, Glock 26 met meer dan 1,1 miljoen views en Glock 21, dat door 450.000 mensen is bekeken. In juli 2009 uploadde hij de video onder de titel Glock 23 op 230 yards, bekeken door bijna 700.000 mensen vanaf vandaag, en enkele dagen daarna 1911 Colt WW1 Replica.

Over zijn populairste video's gesproken, waaronder 500 S&W Magnum die 6 jaar geleden werd geüpload en meer dan 17 miljoen keer is bekeken, en Cowboy Action Guns meer dan 11 miljoen keer bekeken. Zijn andere opmerkelijke video's zijn onder meer Oil Filter Suppressor die 5 jaar geleden is geüpload en 500 Magnum VS Watermelons. Als het gaat om zijn nieuwste video's, zijn dit onder meer Winchester SXP Defender 12 Gauge, FAQ # 78 Do I Hunt, waarvan beide eind maart 2018 zijn geüpload en het redelijk goed doen bij het publiek. Andere recente video's van Hickok45 zijn onder meer het fotograferen van de Breeze # 25, Glock 19 Small Game Hunt en Are Gun Channels in Jeopardy?; de laatste video is vanaf vandaag door meer dan 321.000 mensen bekeken.

Over het algemeen kunnen we gerust stellen dat Greg een loyale schare fans kon opbouwen dankzij zijn consistente uploadschema. Inmiddels heeft hij meer dan 3,1 miljoen abonnees en is zijn kanaal bijna 900 miljoen keer bekeken, wat een aanzienlijke bijdrage aan zijn financiën moet hebben geleverd. In sommige van zijn video's sprak Hickok45 over zijn kijk op jagen; zijn kanaal werd verschillende keren van YouTube verbannen, omdat zijn inhoud naar verluidt de regels van het netwerk schond, maar dankzij zijn fans kon Hickok45 zijn kanaal terugkrijgen.

Wat is een 'pistool'? https://t.co/b4zXP2Tg8K https://t.co/b4zXP2Tg8K

— Hickok45 (@hickok45) 6 mei 2018

Hickok45's carrière als leraar

Voordat hij een YouTube-sensatie werd, werkte Hickok45 als docent Engels aan de Franklin Road Academy in Nashville, Tennessee; volgens zijn studenten was hij een van de beste leraren die ze ooit hebben ontmoet, en had hij een gemiddelde beoordeling van 4,95 punten op ratemyteachers.com, waarbij veel studenten zeiden dat het werken met hem een ​​geweldige ervaring was en eraan toevoegden dat ze het opnieuw zouden doen .

Privéleven en sociale media

Hickok45 heeft één zoon, John genaamd, die af en toe op zijn video's te zien is. Hij deelt geen informatie over de identiteit van zijn vrouw. Omdat hij actief is op het gebied van entertainment, is hij natuurlijk actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door een leger van meer dan 60.000 mensen op het eerste en bijna 200.000 op het laatste. De meeste van zijn Instagram-berichten zijn foto's van zijn wapens, en van hemzelf en zijn zoon. Daarnaast heeft de familie één kat, en af ​​en toe plaatst hij ook foto's van de kat. In 2010 kreeg hij meer bekendheid toen Jay Leno zijn video over pompoensnijden speelde, en bovendien verschenen zijn video's in media in landen als Frankrijk, India en Vietnam.

Aanbevolen