Websterren

Wie is Youtuber Kootra? Zijn Wiki: Swat, Echtscheiding, Vrouw, Vriendin Stefani, Nettowaarde

Wie is Kootra?

Geboren als Jordan Mathewson op 24 april 1991 in Montana, VS, is hij een videogamer en YouTuber, die 915.000 abonnees heeft verzameld op zijn officiële YouTube-kanaal. Hij staat bekend om het spelen van games zoals Call of Duty 4 en Halo, naast andere first-person shooter-games. Naast Kootra runde hij nog een YouTube-kanaal, TheCreatureHub , maar stopte in 2017 met het uploaden van video's naar dit kanaal.

Groen scherm wedstrijd. Zet me in de beste scène en bijschrift die je kunt

Gepost door Kootra Aan Zaterdag 9 juni 2012

Kootra Wiki: het vroege leven, ouders en opvoeding

Er is niet veel informatie over Kootra's jeugd, dit omvat de identiteit van zijn ouders en of deze YouTube-ster broers of zussen heeft of niet. Het is echter bekend dat hij vijf jaar in Schotland heeft doorgebracht voordat hij en zijn gezin terugkeerden naar de VS en zich vestigden in Denver, Colorado. Voordat hij voor YouTube koos als carrière, werkte Kootra als assistent-greenkeeper op een golfbaan.

Haha, ik vond er zelfs een toen ik 16 was! #2008vs2018 pic.twitter.com/GaTh8f4sJk

- Jordanië (ootKootra) 21 maart 2018

YouTube-carrière

Al in 2008 begon Jordan zijn YouTube-kanaal Kootra en begon hij video's van Call of Duty 4 machinimas te posten. Al snel kreeg zijn kanaal aandacht en werden zijn video's weergegeven op het Machinima-hoofdkanaal. Aangemoedigd door dit vroege succes ging Kootra door met het uploaden van video's, waarbij hij overstapte van de Call of Duty-gameserie naar Halo, wat nog succesvoller bleek te zijn. Hij begon zijn spelvaardigheden te verbeteren en in een mum van tijd speelde hij andere games, waaronder Left 4 Dead en Modern Warfare 2. Dankzij zijn vaardigheden ontving hij een contract van Machinima Respawn, wat ertoe leidde dat hij samenwerkte met andere YouTubers.


Zijn officieel YouTube-kanaal heeft nu video's die meer dan 330 miljoen keer zijn bekeken, waardoor zijn populariteit en rijkdom ook aanzienlijk zijn toegenomen. Enkele van zijn meest populaire video's zijn: MW2 Krankzinnig tactisch mes gooien , die nu meer dan twee miljoen views heeft, dan Craft Spice (Old Spice Minecraft Machinima Parodie) , die meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken, en MW2 Sentry Gun Madness FAIL (Commentaar met Kootra en Jek1e) , die iets meer dan 1,2 miljoen views heeft, naast vele andere video's.

Behalve de 1911 en med-kit, al de rest van mijn spullen die ik vond in het eerste huis dat ik binnenkwam, de gelukkigste ronde ooit, eindigde echter op # 2? pic.twitter.com/pSrgOvgs3u

- Jordanië (ootKootra) 23 september 2017

Creature LLC en tweede YouTube-kanaal

Met zijn carrière op zijn hoogtepunt, startte Kootra het bedrijf Creature LLC, bestaande uit mensen met dezelfde interesse en passie in het spelen van games. Hij begon het YouTube-kanaal TheCreatureHub , in 2011, en kreeg een aanhang van meer dan een miljoen abonnees, waarbij zijn video's meer dan 575 miljoen keer werden bekeken, wat ook bijdroeg aan zijn populariteit en rijkdom. In juli 2017 besloten hij en zijn team echter om TheCreatureHub te verlaten en zijn ze gestopt met het uploaden van video's. Desalniettemin zullen ze herinnerd worden door video's als: 50 weelderige badbommen , die toen meer dan zes miljoen views had Scheetspray grap is fout gegaan , met meer dan 2,7 miljoen, en Seamus krijgt een middernachtsnack , met twee miljoen views, naast vele andere video's die meer dan een miljoen keer zijn bekeken.

Weet jij hoe rijk Kootra is?

Sinds de lancering van zijn carrière is Kootra behoorlijk populair geworden op YouTube, met bijna een miljoen abonnees op zijn officiële kanaal en meer dan een miljoen abonnees op zijn joint venture met vrienden en mede-gamers. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kootra medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Kootra zo hoog is als $ 800.000, wat behoorlijk indrukwekkend is voor iemand die videogames speelt, vind je niet?

Het was een winderige dag, maar slaagde erin om 13 GIR te raken. Maar mijn putten is echt slecht, dus ik heb een 9 over :/ pic.twitter.com/VNQGVjeDxu

- Jordanië (ootKootra) 15 juli 2018

Kent u Kootra's persoonlijke leven, zaken, huwelijk, echtscheiding?

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is hij vrij open geweest over de ups en downs die hem achter de camera overkomen; Kootra was van 2011 tot 2015 getrouwd met een vrouw genaamd Monica - het paar stapte op 11 november in het huwelijksbootje, maar kon de vonk in hun relatie niet behouden en besloot te scheiden. Ze hadden geen kinderen samen.

Sly wilde explosies, ik gaf hem iets beters…..

Gepost door Kootra Aan Vrijdag 18 mei 2012

Internetpopulariteit

Naast YouTube is Kootra ook populair geweest op andere sociale mediaplatforms, waaronder Twitter en Instagram. Zijn officieel Twitter-account heeft meer dan 240.000 volgers met wie hij zijn persoonlijke interesses en ideeën heeft gedeeld, evenals zijn gekkigheid, waaronder de video- waarin hij in zijn korte broek en t-shirt rent terwijl het sneeuwt. Hij is ook behoorlijk actief op Instagram, waarop hij bijna 35.000 volgers heeft, en je kunt talloze foto's van hem zien op verschillende locaties, waaronder golfbaan es, en hij heeft ook gebruikt Instagram om zijn liefde voor dieren te uiten, in het bijzonder katten .

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte gelegenheid voor jou om zijn fanbase te vergroten, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen