Websterren

Wie is Youtuber Linus Sebastian van Linus Tech Tips? Zijn Wiki: Vrouw, Netto waarde, Kinderen, Onderwijs, Bruiloft

Wie is Linus Sebastiaan?

Linus Gabriel Sebastian werd geboren op 20 augustus 1986 in Ladner, British Columbia, Canada, en staat algemeen bekend als YouTuber, producer, presentator en voor het oprichten van de Linus Media Group. Daarnaast heeft hij technologiegerichte YouTube-series gehost en gemaakt op kanalen als Channel Super Fun, Linus Tech Tips en Techquickie, en alle eerder genoemde kanalen samen hebben een publiek van meer dan acht miljoen abonnees. Gedurende acht jaar, beginnend in 2007 en eindigend in 2015, werkte hij als vaste presentator voor NCIX-video's.

Bekijk dit bericht op Instagram

Technische tip: spreek fans niet uit. Ze bijten.

Een bericht gedeeld door Linus technische tips (@linustech) op 10 mei 2018 om 13:24 PDT

Linus Sebastian Nettowaarde

Dus hoe rijk is Linus Sebastian vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze YouTuber, presentator en producer een nettowaarde van meer dan $ 1,5 miljoen, opgebouwd uit zijn meer dan tien jaar durende carrière in het eerder genoemde veld. Bovendien verdient Sebastian als YouTuber geld elke keer dat een advertentie in een van zijn video's wordt weergegeven.

Hoe werd Linus Sebastian beroemd?

Voordat hij een opmerkelijke YouTuber werd, werkte Sebastian als manager voor NCIX, een Canadese online computerwinkel, die nu ter ziele is. In die tijd vroeg het bedrijf hem om de gastheer te zijn voor hun technologiegerichte kanaal, dat was opgericht om te demonstreren hoe producten werken. Hij begon zijn werk aan de genoemde taak en werd vergezeld en geholpen door een cameraman en editor, maar moest filmen met een geleende camera en met andere beperkte middelen. Omdat de kosten voor het maken van zo'n show echter hoog waren en het aantal kijkers laag, kreeg hij de opdracht om het Linus Tech Tips-kanaal te creëren, dat goedkoper en dus een efficiëntere oplossing zou zijn. Gedurende de tijd die hij bij het bedrijf doorbracht, werkte Sebastian in verschillende functies, waaronder als een high-end systeemontwerper, een fulltime verkoopvertegenwoordiger en een product- en categoriemanager, maar maakte geen fulltime video's.

Begin 2013 richtte Linus zijn eigen bedrijf op, Linus Media Group, in samenwerking met Edzel Yago en Luke Lafreniere, en het team ging als een onafhankelijke onderneming naar het kanaal met de naam Linus Tech Tips. Daarnaast begon Sebastian te werken aan Techquickie. Vanaf september 2013 werd hij geïnterviewd door Chris Pirillo, een van de meest opvallende namen op technologisch gebied; de twee spraken over technologie en gaven hun mening over de onderwerpen die via sociale media naar Pirillo werden gestuurd. Het jaar daarop had hij nog een interview waarin hij sprak over de druk die hij voelde terwijl hij probeerde te bedenken hoe hij zijn gezin kon onderhouden.

Naast de oprichting van Linus Media Group, is Sebastian sinds 2012 gastheer van ''The WAN Show'' en heeft hij eraan gewerkt en heeft hij nog een kans gehad om samen te werken met Lafreniere. Het duo bespreekt verhalen en nieuws uit de technologiewereld en geeft hun publiek een kijkje, antwoorden en recensies van de nieuwste technologietrends. In maart 2018 heeft de serie 226 afleveringen gehad.

opmerkelijke video's

Enkele van de meest prominente video's die door Sebastian zijn geüpload, zijn onder andere ''Arctic Hobby Land Rider 503 RC Firetruck Unboxing & First Look Linus Tech Tips'', dat vanaf vandaag bijna 10 miljoen keer is bekeken, ''Double or Triple Your Internet Speed ​​- Deze methode werkt echt!'', met meer dan 6,5 miljoen views, en ''Arctic Hobby Land Rider 507 RC Excavator Unboxing & First Look Linus Tech Tips''.

Waterkoeling voor de hele kamer en andere projecten

Naast het werken aan het genoemde project, werkte Linus ook aan ''Whole Room Water Cooling'', wat volgde op zijn poging om de temperatuur van zijn werkstations en de omgevingstemperatuur van de kamer te verlagen door werkstations aan een waterkoelingslus te haken. Linus beschouwde de ''Whole Room Water Cooling'' echter als een mislukking na zeven afleveringen in de loop van zeven maanden, omdat het systeem de temperatuur in de kamer niet verlaagde. In 2015 begon hij te werken aan ''Scrapyard Wars'', waarin Sebastian, zijn collega Lafreniere en af ​​en toe gastconcurrenten worden gevolgd terwijl ze proberen de beste computer te maken binnen een bepaald thema, frame en budget. Met veel op zijn bord in hetzelfde jaar, begon Linus te werken aan ''7 Gamers 1 CPU'' en aan ''8/10 Gamers, 1 CPU'', waarna hij in 2017 begon met ''Server Room Vlog'' , wat de meest succesvolle serie op zijn kanaal bleek te zijn.

Wie is de vrouw van Sebastian?

Als het gaat om zijn persoonlijke leven en relatiestatus, is Sebastian sinds 2011 getrouwd met Yvonne Ho en hebben ze een zoon en twee dochters. Hij is de eigenaar van een Bengaalse kat genaamd Rumble en had eerder een andere kat van hetzelfde ras, Rocket genaamd, die in 2016 stierf. Sebastian deelt video's van zijn huisdieren en zijn gezin en het dagelijks leven op zijn kanaal getiteld LinusCatTips.

STOP! Beschadigen draadloze opladers de batterij van uw telefoon?!
Ontdek het in 5 minuten! pic.twitter.com/zl2ufFZrgo

- Linus Tech-tips (inLinusTech) 10 mei 2018

Invloeden en sociale media

In een interview verklaarde hij dat hij graag naar YouTubers kijkt zoals Marques Brownlee, Austin Evans en TotalBiscuit; Sebastian was begin 2014 een van de YouTubers die Evans hielp nadat hij zijn bezittingen was kwijtgeraakt bij een brand. Als YouTuber is Linus natuurlijk ook actief op andere sociale-mediaplatforms en gebruikt deze om zijn publiek uit te breiden en contact te maken met zijn fans. Hij is actief op sociale media zoals Twitter en Instagram en wordt gevolgd door een publiek van 120.000 op de eerste en 350.000 op de laatste.

Aanbevolen