Websterren

Wie is Youtuber Loren Beech? Waar woont ze? Haar Wiki: Hoogte, Zus, Modelcarrière, Nettowaarde, Huis

Wie is Loren Beech?

Geboren Loren Grey Beech op de 11evan april 2002, Beech is een Amerikaanse online persoonlijkheid en model, die beroemd werd door haar video's op YouTube en Musical.ly. Ze werd vooral bekend door haar lipsynchronisatievaardigheden voor verschillende liedjes, evenals haar make-uptutorials die ze uploadt op de video-sharing-website YouTube.

Bekijk dit bericht op Instagram

aftellen begint s00n

Een bericht gedeeld door loren grijs (@loren) op 31 juli 2018 om 10:56 uur PDT

Het vroege leven van Loren Beech

Beech werd geboren in een klein gezin in Pennsylvania; er is weinig informatie beschikbaar over haar familie, maar het is bekend dat haar ouders nu gescheiden zijn. Ze heeft ook een stiefzus van haar vaders kant die acht jaar ouder is dan zij, maar ze staan ​​niet zo dicht bij elkaar. Beech en haar moeder wonen nu in Los Angeles terwijl ze een carrière in de entertainmentindustrie nastreeft. Ze krijgt thuisonderwijs en studeert online, terwijl ze haar opleiding voortzet.

Loren Beech's carrière

De carrière van Beech begon toen ze nog heel jong was. Ze begon in 2012 met het maken van verschillende sociale-media-accounts en verwierf aanvankelijk bekendheid nadat ze een Musical.ly-account had gemaakt, een mobiele applicatie waarmee gebruikers video's van zichzelf kunnen opnemen die lip-synchroniseren met beroemde persoonlijkheden en hits. Beech is vervolgens een van de grootste sterren van Musical.ly geworden en heeft alleen al vanaf die site meer dan 28 miljoen volgers. Een dergelijke populariteit hielp haar carrière als online influencer te vestigen, en ook haar vermogen.

Ook heeft Beech in 2012 een YouTube-account gemaakt, dat vandaag meer dan twee miljoen abonnees heeft op het videodeelplatform, waarop ze verschillende video's van zichzelf uploadt, waaronder make-uptutorials, internetuitdagingen, levensupdates en meer. Haar populariteit op YouTube draagt ​​ook in grote mate bij aan haar succes als online influencer en heeft haar rijkdom aanzienlijk vergroot. Met haar populariteit als online sensatie, werd Beech ook een model en werkte ze met verschillende merken en tijdschriften; enkele van de tijdschriften waarin ze te zien is geweest, zijn onder meer Seventeen magazine en Teen Vogue. Daarnaast tekende Beech onlangs een contract bij Virgin Records.

Bekijk dit bericht op Instagram

spoedig…

Een bericht gedeeld door loren grijs (@loren) op 8 december 2017 om 17:44 uur PST

Erkenning van Loren Breech

Met haar indrukwekkende werk als online influencer hebben verschillende prijsgevende instanties de inspanningen van Beech erkend. Ze heeft nominaties ontvangen van Teen Choice Awards, People's Choice Awards, Shorty Awards en de VMA's.

Afbeeldingsbron

Loren Beech's netto waarde

Vanaf 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Beech naar verluidt meer dan $ 300.000, verkregen door haar jaren online inhoud te creëren en door sponsoring van verschillende adverteerders. Haar carrière als model hielp ook haar rijkdom te verhogen.

n⃣i⃣n⃣e⃣ ♡ pic.twitter.com/vRBaNnqxvC

— loren grijs (@iamlorengray) 1 augustus 2018

Lichaamsmeting van Loren Beech

In termen van lichaamsafmetingen is de Beech 1,76 meter lang en weegt 58 kg. Haar vitale statistieken zijn 34-25-35 inch, en dus kan ze als slank en fit worden beschouwd. Ze staat ook bekend om haar kenmerkende blonde haar en opvallende blauwe ogen.

Het persoonlijke leven van Loren Beech

Ondanks dat ze nog jong is, heeft Beech een kleurrijk persoonlijk leven gehad. Toen ze 12 jaar oud was, stond ze erom bekend dat ze met Joey Kisluk, een andere online influencer en social media-persoonlijkheid, uitging, die bekend werd door zijn eigen Musical.ly-profiel als Whynot_Joey. Het paar had bijna twee jaar een relatie, ondanks dat Kisluk drie jaar ouder was dan zij.

Afbeeldingsbron

De relatie eindigde in 2016, waarna bekend is dat ze met een andere online ster is uitgegaan - Juwany Roman - een andere beroemdheid op sociale media die bekend werd door zijn snapchat-account met de gebruikersnaam Flamingoes. Haar relatie met Roman duurde maar een paar maanden, omdat ze hem dominant vond. Op dit moment is Beech op 16-jarige leeftijd vrijgezel; er zijn geen geruchten over huidige vaste vriendjes of relaties.

Aanbevolen