Websterren

Wie is Youtuber MightyDuck? Waar woont hij? Zijn Wiki: Zus, Zoon, Leeftijd, Netto waarde, Familie, Ouders

Wie is MightyDuck?

Geboren Desmond Engels onder het teken van Leo op de 8evan augustus 1993, in Atlanta, Georgia, VS, bekend als MightyDuck, hij is een 24-jarige Afro-Amerikaanse Viner, vlogger, YouTuber en persoonlijkheid op sociale media. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid in de media via zijn YouTube-kanaal genaamd MightyDuck, waarop hij vaak video's plaatst over het zinloze dagelijkse leven van zijn leeftijdsgenoten, evenals een aantal grappen en andere humoristische inhoud. Hij heeft de afgelopen jaren een aantal successen geboekt in zijn enigszins lucratieve YouTuber-carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik word altijd afgeleid als ik mijn zoon zindelijk maak?

Een bericht gedeeld door Bekijk de nieuwe YouTube-video! (@officialmightyduck) op 7 juli 2018 om 14:58 PDT

Het vroege leven: opgroeien in Atlanta

MightyDuck groeide op in zijn geboorteplaats door ouders met onbekende identiteiten en beroepen. Hij heeft twee jongere zussen, die allebei ook beroemd zijn, beter bekend bij het publiek als MightyNeicy en Ermani, de laatste is de oudste van de twee - hun echte namen en leeftijden zijn een mysterie. Wat zijn opleiding betreft, ging hij naar een niet-gespecificeerde middelbare school, waar hij in 2011 zou zijn afgestudeerd, maar het is niet bekend of hij ooit heeft besloten een hbo-opleiding te volgen.

Meer dan 1 miljoen op Youtube? Ik heb zoveel gefaald in het leven voordat ik MightyDuck was, maar weet je wat? Je moet soms falen om te waarderen wat God voor je in petto heeft. Heel erg bedankt voor de liefde en steun! Ik hou van jullie allemaal! pic.twitter.com/5bxDTPCXwi

— MightyDuck (@MightyDuck__) 3 april 2018

Carrière: een wijnstok en YouTube-ster

In 2012 begon MightyDuck met het plaatsen van korte video's van zes seconden op het inmiddels ter ziele gegane populaire sociale videonetwerk Vine. De inhoud op dit punt was het resultaat van zijn lange onderzoek naar wat mensen echt aan het lachen maakt. Hij stelde zijn aantekeningen samen en verwerkte de kennis in zijn werk, waardoor hij uiteindelijk een flink aantal volgers verzamelde. Toen hij zich realiseerde dat hij erin was geslaagd een beroemdheid te worden, besloot hij ook zijn naam op YouTube te zetten en maakte daar vervolgens een account aan op de 10evan februari 2014.

Nadat MightyDuck genoeg bekendheid had gekregen om een ​​groot aantal constante kijkers te hebben, begon MightyDuck ook video's over zijn persoonlijke leven te plaatsen. Uiteindelijk bevatte zijn kanaal steeds minder humoristische inhoud, terwijl autobiografische video's vaker werden gepubliceerd. Tegenwoordig bestaat zijn kanaal voornamelijk uit video's over hemzelf, hoewel hij af en toe een grap plaatst. Een van zijn grapvideo's is getiteld PRANKED MY WIFE WITH A CONDOM! #MIGHTYDUCKPRANKS | MIGHTYDUCK, die bijna 250.000 views heeft getrokken. Als het gaat om zijn eigen woorden over wat hij doet, is de beschrijving van zijn kanaal vrij eenvoudig: 'Im (sic) die kerel die de naam MightyDuck draagt. Misschien heb je me gezien op Vine. Deze YouTube is willekeurige video's van mij, vrienden en familie! Genieten van!'

Liefdesleven: getrouwd met Elizabeth Kim

MightyDuck begon met het daten van Elizabeth Kim op de middelbare school, en ze bleven samen tijdens zijn opkomst tot roem, en trouwden uiteindelijk, hoewel de exacte datum onbekend is. Elizabeth is eigenlijk vaak te zien in veel van zijn video's, omdat hij haar in de meeste van die video's voor de gek houdt. Ze maakt hem echter ook van tijd tot tijd in de maling, en zoals hij in een van zijn Twitter-berichten zei, heeft hij er een hekel aan als ze dat doet, omdat hij het nooit kan zien aankomen. Als het om hun familie gaat, hebben ze een zoon genaamd Channing English, die op 26-jarige leeftijd werd geborenevan augustus 2015. Momenteel wachten ze ook op de komst van hun dochtertje, aangezien Elizabeths tweede zwangerschap in een laat stadium is. Er is geen controverse rond hun vakbond geweest.

Ons beste leven leiden pic.twitter.com/TpzVsntWGj

— MightyDuck (@MightyDuck__) 15 mei 2018

Zijn zus

Voordat MightyNeicy een eigen account aanmaakte, was ze al een beroemdheid op verschillende sociale netwerken, dankzij haar aanwezigheid in de video's van haar broer. Ze koos uiteindelijk voor een carrière vergelijkbaar met MightyDuck, en kwam zo op de naam. Ze is nu een YouTuber en een Instagram-beroemdheid op zich, terwijl Ermani ook een soortgelijk pad is ingeslagen. Ten slotte, voordat Vine stopte, had hun moeder ook een account onder het pseudoniem MightyMom.

Wat is het vermogen van MightyDuck?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk MightyDuck medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van MightyDuck's geaccumuleerde vermogen bijna $ 500.000 is, verdiend door een YouTuber, Viner en vlogger te zijn, het grootste deel door zijn langdurige aanwezigheid op internet als de man achter de gebruikersnaam MightyDuck op YouTube. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

️? pic.twitter.com/IHe9jA9kgn

— MightyDuck (@MightyDuck__) 16 mei 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de aspirant-beroemdheid op sociale media, zijn lengte is 1,82 m en zijn huidige gewicht is 75 kg. Zijn haar is pikdonker en zijn ogen zijn donkerbruin, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. MightyDuck lijkt een regelmatige abonnee te zijn van deze beroemdheidstrend, aangezien zijn aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Zijn Facebook-pagina is momenteel niet beschikbaar, maar zijn Twitter-account heeft bijna 125.000 volgers en zijn Instagram-account meer dan 1,7 miljoen, en zijn YouTube-kanaal getiteld Mightyduck World heeft momenteel meer dan 1,2 miljoen abonnees en meer dan 55 miljoen videoweergaven in totaal.

Aanbevolen