Websterren

Wie is YouTuber Roman Atwood? Zijn Wiki: Vrouw Brittney Smith, Nettowaarde, Huis, Familie, Gaming, Kinderen

Wie is Roman Atwood?

Roman Bernard Atwood, geboren op 28evan mei 1983, is een Amerikaanse YouTube-persoonlijkheid, vlogger en grappenmaker, die bekend werd door zijn dagelijkse video's en grappen die hij uploadt naar zijn YouTube-kanalen RomanAtwoodVlogs en RomanAtwood. Zijn beide kanalen staan ​​in de top 100 van meest geabonneerde kanalen op YouTube.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als ik ooit maar half zo groot word als mijn vader, zal ik mezelf als succesvol beschouwen. Ik hou zoveel van mijn vader. Gelukkige vaderdag!

Een bericht gedeeld door @ romanatwood op 18 juni 2017 om 16:56 PDT

Het vroege leven van Roman Atwood

Atwood werd geboren in Millersport, Ohio, de zoon van Susan en Curt Dale Atwood, maar er is geen andere informatie bekend over zijn jeugd en educatieve geschiedenis. Al sinds hij op de middelbare school zat, was hij dol op het produceren van video's en had hij altijd een talent voor komedie. Zijn twee passies zouden hem later in zijn leven goed van pas komen.

Afbeeldingsbron

De carrière van Roman Atwood

De carrière van Atwood begon vroeg in zijn twintiger jaren toen hij aan verschillende filmprojecten en commercials in Ohio werkte. Hij produceerde ook een reeks dvd's genaamd The Nerd Herd en verkocht deze op de Warped Tour in 2006. Zijn vroege jaren in het maken van video's hielpen zijn carrière en zijn vermogen te vestigen, maar terwijl hij tegelijkertijd werkte in de touwfabriek van zijn familie, genaamd Atwood Rope.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt uit de grond van mijn hart voor dit vroege kerstcadeau! Zo'n 9 jaar geleden werd ik op kerstochtend alleen wakker met geen enkel cadeautje onder de boom, helemaal alleen. Mijn huwelijk was op de klippen gelopen en mijn zoon Noah was niet bij me… Ik zal die kerst nooit vergeten. Destijds was het enorm pijnlijk. Ik bedoel, ik was er slecht aan toe... Maar er is maar één plek om te gaan vanaf de bodem! En dat is OP!! We moeten altijd doorzetten! Blijf in beweging en houd onze geest altijd bezig. Als ik het kan kan IEDEREEN het!! Ga halen wat je wilt. Ik hou zoveel van jou. Bedankt voor het steunen van mijn familie en mezelf. Je bent uniek in zijn soort Smile More. Heel erg bedankt ?

Een bericht gedeeld door @ romanatwood op 9 december 2016 om 13:57 uur PST

In 2009 besloot Atwood om lid te worden van het online videoplatform YouTube en creëerde hij zijn kanaal RomanAtwood. Na jarenlang verschillende schetsen en grappen te hebben gemaakt, kreeg zijn kanaal in 2012 zijn doorbraakhit toen hij de video Cops Get Owned!!! uploadde. Van daaruit bleef Atwood meer grapvideo's maken die miljoenen views trokken en online viraal gingen. Enkele van zijn meest memorabele grappen zijn de Plastic Ball Prank, waarin hij zijn huis vulde met duizenden plastic ballen en er een ballenbak van maakte - de video werd gebruikt door het autobedrijf Nissan en bereikte hun WithDad-campagne.

Een andere video die Atwood beroemd maakte, is zijn Anniversary Prank-video, waarin hij een grap uithaalde met zijn toenmalige vriendin, Brittney Smith, door te bekennen dat hij haar had bedrogen. Hij wist niet dat Smith de camera zag die hij in hun kamer had geïnstalleerd en meeliep met de grap en hem vertelde dat ze hem ook bedroog. De virale video's van Atwood hebben miljarden views op YouTube gekregen en zijn een enorme bron van zijn rijkdom geworden. In 2013 creëerde Atwood een ander kanaal genaamd RomanAtwoodVlogs, waarop hij dagelijks updates over zijn familie plaatst. Datzelfde jaar creëerde hij ook zijn eigen merchandise-lijn genaamd Smile More, met de verkoop van shirts, hoodies en verschillende items. Zijn tweede YouTube-kanaal en merchandise-lijn helpen ook bij het vergroten van zijn vermogen.

Op die rode loper vanavond met mijn meisje!! Wens me geluk! Ik ben genomineerd voor grappenmaker van het jaar... Yikes!

Gepost door Roman Atwood Aan Donderdag 4 september 2014

In 2016 probeerde Atwood de filmwereld te betreden, toen hij Natural Born Pranksters creëerde met Vitaly Zdorovetskiy en Dennis Roady, uitgebracht door Lionsgate. Helaas deed de film het niet goed aan de kassa en kreeg hij slechte recensies van de critici.

Tegenwoordig blijft Atwood video's maken voor zijn kanaal RomanAtwoodVlogs. Zijn beide kanalen behoren tot de lijst van 100 meest geabonneerde kanalen op YouTube - zijn miljoenen volgers hebben hem ook geleid tot het ontvangen van de Diamond Play Button-prijs van YouTube.

Lichaamsmeting van Roman Atwood

Wat zijn lichaamsafmetingen betreft, is Atwood 1,75 m lang, maar zijn gewicht is niet beschikbaar, hoewel hij een fit lichaam heeft, een bewijs dat hij voor zijn lichaamsbouw zorgt.

Het leven is zo goed zegeningen bovenop zegeningen?.
Nieuwe vlog is nu online. https://t.co/UF3L6zpYgy pic.twitter.com/LCWLLC8yu5

— Roman Atwood (@RomanAtwood) 20 mei 2018

De nettowaarde van Roman Atwood

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Atwood naar verluidt meer dan $ 8 miljoen, verkregen uit zijn jaren in filmprojecten, als YouTube-persoonlijkheid, plus de verkoop van zijn merchandise.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn grootste prestatie.

Een bericht gedeeld door @ romanatwood op 5 oktober 2018 om 16:23 PDT

Het persoonlijke leven van Roman Atwood

Wat zijn persoonlijke leven betreft, is Atwood getrouwd met Brittney Smith, die hij ontmoette op de bruiloft van een vriend, en ze zijn sinds 2008 samen. Ze trouwden uiteindelijk in juli 2018 op Hawaï. Ze hebben samen twee kinderen, Kane Alexander Atwood en Cora Atwood, en zorgen ook voor Noah Vaugh Atwood, de zoon van Atwood met zijn eerste vrouw, Shanna Riley, met wie hij van 2001 tot 2008 getrouwd was. een vakantie, en hij vroeg een scheiding aan. Ze hadden samen maar één zoon, Noah, die nu in hechtenis is bij Atwood.

Romeinse Atwood-controverse

In 2014 werd Atwood samen met zijn handlangers gearresteerd door de politie van Columbus nadat hij een grap had uitgehaald door in het openbaar een geldautomaat te beroven. Hij werd gearresteerd vanwege het veroorzaken van paniek en wanordelijk gedrag, maar won uiteindelijk de zaak op basis van kunstuiting en vrijheid van meningsuiting.

Aanbevolen