Websterren

Wie is Youtuber Suzy Berhow (KittyKatGaming)? Haar Wiki: Bruiloft, Echte Naam, Carrière, Echtgenoot, Kunst

Wie is Youtuber Suzy Berhow (KittyKatGaming)?

Suzy Mortemer werd geboren op 3 juli 1989 in Orlando, Florida, VS, en onder de naam Suzy Berhow, is een YouTube- en internetpersoonlijkheid, waarschijnlijk het best bekend als onderdeel van de webserie getiteld Game Grumps. Ze runt ook twee andere YouTube-kanalen genaamd Mortem3r en Kitty Kat gaming. Ze is sinds 2012 actief op het platform voor het delen van video's.

Bekijk dit bericht op Instagram

️?

Een bericht gedeeld door ?Suzy Berhow? (@mortemer) op 24 april 2018 om 15:02 PDT

Rijkdom verworven via YouTube

Hoe rijk is Suzy Berhow? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 500.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Ze maakte deel uit van vele andere populaire online series en staat ook bekend om haar samenwerking met andere populaire YouTube-persoonlijkheden. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Een carrière beginnen op YouTube

Suzy begon haar carrière op YouTube met het kanaal KittyKatGaming in 2012, in de tijd dat Let's Play YouTube-kanalen op de website begonnen te bloeien. Haar populariteit begon te groeien toen ze consequent begon te uploaden op het kanaal en zeer populaire games dekte. Enkele van haar meest recente games zijn Monster: Hunter World en Overwatch, waarop ze veel van haar recente inhoud doet. Voor videogames met multiplayer-functies speelt ze meestal met andere YouTubers, waaronder EgoRaptor. Ze staat er ook om bekend veel samen te werken met Markiplier met wie ze samenwerkte in een andere online serie.

Haar tweede kanaal heet Mort3mer, wat gebaseerd is op haar echte achternaam. Het kanaal wijkt af van gaming-inhoud, maar richt zich in plaats daarvan op Suzy's andere passie die draait om mode, make-up en winkelen. Ze uploadt vaak mode- en make-uptutorials op dat kanaal, evenals een beetje vloggen. Ze opent ook loot-kratten op haar website, dit zijn mystery boxes die verschillende items bevatten die betrekking hebben op een bepaald thema.

Het spel Grumps

Berhow vond online veel populariteit toen ze meedeed als een van de co-hosts van de online webserie Game Grumps, die op YouTube wordt getoond. Het kanaal begon als een Let's Play-webserie, gehost door Arin Hanson en Jon Jafari, maar Jafari verliet later de groep om zich meer op zijn eigen kanaal te concentreren en werd vervangen door Dan Avidan. Sinds zijn vertrek begon het kanaal meer co-hosts te bevatten, en dit was de tijd dat Suzy op het toneel verscheen. Andere gastheren zijn Ross O'Donovan en Brian Wecht van de band Ninja Sex Party.

Game Grumps heeft meer dan vier miljoen abonnees en opereert onder het Adam Montoya-netwerk genaamd JETPAK. Ze brengen meestal video's uit van twee of meer hosts die een videogame spelen, vaak inclusief hun commentaar en meningen over hun genoemde game. Veel van de games die ze spelen, worden door fans gestuurd en zijn meestal opgesplitst in twee categorieën; langere spellen worden meestal in een serie gespeeld, terwijl spellen voor meerdere spelers in de Game Grumps VS-serie worden geplaatst, waarin de gastheren het tegen elkaar opnemen.

Andere shows

Afgezien van Game Grumps, is het bekend dat Berhow aan andere series werkt voor hun YouTube-kanaal; een van haar bekendste shows is Table Flip, een spelshow georganiseerd door haar en Barry Kramer. De serie was oorspronkelijk bedoeld terwijl het kanaal werkte als onderdeel van Polaris, en bevatte de cast van Game Grumps die verschillende tafelspellen speelde, waaronder bordspellen, kaartspellen en op tegels gebaseerde spellen. De show wordt gepresenteerd in een Victoriaanse stijl en ze dragen 19eeeuwse kleerkasten met spelers die meestal een personage spelen dat ze verzinnen.

Een andere serie waar Suzy deel van uitmaakte, is Steam Rolled, waarin vier hosts een multiplayer-pc-game spelen. Ze begonnen de show met de game Quake III Arena en zouden andere games gaan spelen zoals Rayman Legends en Mario Party 4. De show is gebruikt om betaalde promoties te hosten en wordt ook gespeeld met andere populaire YouTubers zoals TotalBiscuit, Markiplier en Angry Joe. Suzy maakte ook deel uit van Steam Train, een Let's Play-serie die een vergelijkbaar formaat heeft als Game Grumps, maar uitsluitend pc-games speelt.

https://t.co/zEzz6phpuO ? ️ ?? pic.twitter.com/e2GC0EPpxc

— ?Mortemer? (@Mort3mer) 19 april 2018

Suzy Berhow op sociale media – Instagram, Twitter

Net als tal van andere YouTube-persoonlijkheden, is ze ook erg actief op sociale media via Instagram en Twitter. Haar Instagram-account heet Mortemer en toont vaak haar foto's op enkele van haar recente dagelijkse inspanningen. Ze plaatst ook berichten wanneer ze samen met haar man Arin Hanson reist, die ook bekend staat om zijn populariteit via Game Grumps.

Ze heeft ook een Twitter-account die ook de naam Mortemer draagt ​​en haar Twitter-account promoot een deel van haar recente YouTube-werk. Ze plaatst ook verschillende komische video's en enkele van haar recente gedachten. Ze plaatst ook veel foto's van dieren.

Wat is de burgerlijke staat van Suzy?

Suzy is sinds oktober 2013 getrouwd met mede-YouTuber Arin Hanson, hoewel ze elkaar in 2002 ontmoetten, en ze blijven in Florida wonen.

Aanbevolen