Websterren

Wie is Youtubers Hodgetwins? Zijn Wiki: Vrouwen, Leeftijd, Netto waarde, Familie, Ouders

Wie zijn de Hodgetwins?

Keith en Kevin Hodge werden geboren op 17 september 1975 in Martinsville, Virginia, VS, en ze zijn zowel YouTube-persoonlijkheden als zakenmensen, vooral bekend omdat ze aanvankelijk aan populariteit wonnen via hun YouTube-kanaal getiteld Hodgetwins. Ze zijn ook de mede-eigenaars en exploitanten van het fitness- en entertainmentmerk Hodgetwin.

Bekijk dit bericht op Instagram

Net aan boord van vlucht naar Stockholm, Zweden ?? heb som Zweden actie gaande!! @comedianchrisclarke Morgen landt onze tour in Stockholm, Zweden ?? en op 21 juni waren we in Oslo, Noorwegen ?? Tickets via: Hodgetwinstour.com

Een bericht gedeeld door Hodgetwins officiële Instagram (@officialhodgetwins) op 19 juni 2018 om 12:49 uur PDT

De rijkdom van de Hodgetwins

Hoe rijk zijn de Hodgetwins? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, voornamelijk verdiend door succes op YouTube en in het bedrijfsleven. Ze hebben hun bedrijf ook uitgebreid met comedy en entertainment naast hun gebruikelijke fitnessinhoud, en naarmate ze hun carrière voortzetten, wordt verwacht dat hun rijkdom ook zal blijven toenemen.

We maken #allkindsofgains #bodybuilding #bodybuildingmotivation #bodybuilders #fitness #fitnesslifestyle #fitnessinspiration #fitnessmotivation #bodybuilding

Gepost door The Hodgetwins Aan maandag 12 juni 2017

Het vroege leven en het begin van een carrière

De Hodgetwins ontdekten al vroeg in hun leven dat ze talent hadden voor komedie en maakten mensen consequent aan het lachen. Ze dachten er echter nooit te veel over na en besloten na hun opleiding dat ze het leger zouden proberen en meldden zich aan bij het US Marine Corps. Na hun loopbaan bij het leger, besloten ze zich aan te sluiten bij het bedrijfsleven en namen ze financiële banen aan. Echter, ergens tijdens hun carrière realiseerde Keith zich dat dit iets was dat hij niet de rest van hun leven wilde doen.

Keith stelde Kevin voor om te stoppen met hun zakelijke banen en hun en bij de entertainmentindustrie te proberen. Rond deze tijd waren de twee groot voorstander van de fitness-levensstijl en begonnen ze vervolgens video's te uploaden met betrekking tot voeding en fysieke training, met een unieke draai.

Hun video's op YouTube werden vermengd met hun humor gericht op hun unieke draai aan fitness. Vanwege hun populariteit zijn ze ook begonnen hun inhoud uit te breiden, met video's over actuele gebeurtenissen, commentaarvideo's, komedie en nog veel meer.

Bedankt Leeds UK!!! Het publiek was? ?? Morgenavond zijn we in Liverpool UK!! Het volledige tourschema hieronder. kaartjes bij: https://t.co/YZjVPclkaC pic.twitter.com/WZbUKpTfcr

— Hodgetwins (@hodgetwins) 8 juni 2018

YouTube-succes en fitness

Hun bekendheid op YouTube groeide aanzienlijk en daarmee kwamen er talloze mogelijkheden om hun vermogen te vergroten. In 2014 werden ze een internationale naam en begonnen ze zelfs kleine optredens te geven in televisieshows. Ze begonnen ook commercials te maken waardoor ze hun merk konden laten groeien. Uiteindelijk besloot het duo een kledinglijn te beginnen die ze promootten via hun YouTube-kanaal. De Hodgetwins hoopten dat hun acties veel van hun aspirant-entertainment- en fitnessvolgers zouden inspireren.

Als het om hun conditie gaat, beweren ze dat iedereen anders reageert op oefeningen. Het is belangrijk om de voeding, het rep-bereik en het volume van de training aan te passen, want wat voor jou werkt, werkt niet voor iemand anders. De Hodgetwins werken twee keer per week aan elk lichaamsdeel en hun herhalingen zijn afhankelijk van wat voor soort beweging ze doen. Ze zijn er ook vast van overtuigd dat niet trainen tot falen, omdat ze vinden dat het niet nodig is voor optimale spiergroei. Ze doen ook geen squats vanwege lage rugblessures die ze hebben opgelopen tijdens het dienen in de mariniers, en stellen voor om in plaats daarvan beentrainingen met een hoog volume te gebruiken.

Allerlei voordelenssssssssss

Gepost door The Hodgetwins Aan Donderdag 29 januari 2015

Over voeding

De Hodgetwins geloven niet in het eten van te veel eiwitten en eten slechts 120-140 gram voor hun lichaamsgewicht van 210 pond. Als ze zoveel zouden eten als hun lichaamsgewicht suggereert, zou het eiwit te veel zijn voor de dikke darm en de nieren. Ze zeggen dat het het beste is om de eiwitinname te verlagen en tegelijkertijd de optimale hoeveelheid te vinden die nodig is om de groei te behouden. Het is gemakkelijk om koolhydraten binnen te krijgen omdat ze overal van houden, en één maaltijd kan ook alle vetten bevatten die nodig zijn voor een dag. Hun belangrijkste eiwitbronnen zijn eieren en mager vlees.

Mmmmm Popeye's

Gepost door The Hodgetwins Aan woensdag 30 september 2015

Ze geven er ook de voorkeur aan om groenten, rijst en peulvruchten te gebruiken. Ze streven ernaar om huisgemaakte maaltijden te eten, maar als het geen optie is, is een gezonde maaltijd van een restaurant voldoende. Als ze willen afvallen, verlagen ze hun calorie-inname samen met een vermindering van koolhydraten. Ze eten ook ongeveer zes kleine maaltijden per dag.

Persoonlijke levens en sociale media

Het is bekend dat beide Hodgetwins al meer dan 15 jaar getrouwd zijn - Keith trouwde in 2000 met Elizabeth en ze hebben drie kinderen. Kevin trouwde ook rond dezelfde tijd en heeft vier kinderen met zijn vrouw. De twee maken er vaak een punt van om een ​​voorbeeld te stellen aan hun families over voeding, fitness en lichaamsbeeld, en delen wat ze hebben geleerd met hun families. De twee waren het erover eens dat Kevin de meer relaxte tweeling van de twee is, terwijl Keith meer series is.

Afgezien van hun YouTube-kanaal, hebben ze een persoonlijke website die enkele van hun recente projecten promoot, waaronder supplementen, accessoires en een stripboek. Ze hebben ook sociale media-accounts op websites zoals Instagram, Twitter en Facebook, die enkele van hun dagelijkse gedachten en inspanningen laten zien, evenals enkele van de recente evenementen waar ze zijn geweest, evenals video's over fitness en voeding.

Aanbevolen