Beroemdheden

Wie is Zoie Burgher? Wiki, leeftijd, lengte, vriendje, vermogen

Wie is Zoie Burgher?

Zoie Burgher is geboren op 29 junieNovember 1995 in de VS, en is een 23-jarige streamer, gamer en online beroemdheid. Burgher werd aanvankelijk beroemd via Twitch, het meest populaire streamingplatform, maar nadat haar account op Twitch was verbannen vanwege seksueel expliciete inhoud, verhuisde ze naar YouTube en werd daar snel bekend, met meer dan een miljoen abonnees in een kwestie van maanden . Zoie is nog steeds actief op YouTube en is de eigenaar van Luxe Gaming, een volledig vrouwelijke esports-organisatie die ook een snapchat-modellerings- en streamingmerk is. Burgher is echter een controversieel figuur, vaak bekritiseerd vanwege haar openlijk geseksualiseerde online aanwezigheid, en is dus betrokken geweest bij een aantal drama's. Haar online carrière is actief sinds 2013.

Bekijk dit bericht op Instagram

Te schattig ?

Een bericht gedeeld door Zoie Burgher (@officialluxezoie) op 29 juli 2019 om 22:43 PDT

Zoie Burgher Wiki Bio

Kort na de geboorte van Zoie verhuisde het gezin naar Nieuw-Zeeland, waar Zoie het grootste deel van haar jeugd doorbracht. Als kind was ze dol op videogames, haar favoriet was de first-person shooter Call of Duty. Ze sprak vloeiend Engels en Spaans. Gedurende haar jeugd worstelde Zoie met haar gewicht; op 12-jarige leeftijd ontwikkelde ze een eetstoornis waardoor ze op een gegeven moment afviel tot 43 kg. Ze zat de volgende drie jaar gevangen in de vicieuze cirkel van afvallen en aankomen, voordat ze het uiteindelijk overwon.

Ze werd vastbesloten om een ​​gezonde levensstijl te behouden door een uitgebalanceerd dieet te volgen en regelmatig te sporten, en begon zelfs een blog waarop ze schreef over haar worstelingen en advies gaf aan iedereen die met hetzelfde probleem kampte. Na haar middelbare schooldiploma te hebben behaald, verhuisde Zoie terug naar de VS en schreef ze zich in aan de Florida State University, en na vier jaar studie studeerde ze af met een bachelordiploma in internationale betrekkingen. Tijdens haar studie heeft ze eigenlijk een semester American Football gespeeld.

Zoie Burgher

Carrièrebegin

Burgher toonde relatief laat interesse voor sociale media, in 2013. Daarvoor had ze verschillende accounts op sociale media-platforms, maar was ze niet van plan een online carrière te beginnen, afgezien van het bloggen dat ze deed toen ze jong was. Ze maakte echter kennis met Twitch, de streaminggigant, en besloot in haar vrije tijd streaming uit te proberen, terwijl ze haar favoriete jeugdgame Call of Duty speelde. Naast het game-aspect van haar streams, werden veel fans aangetrokken door haar kanaal vanwege de neiging van Zoie om sexy, onthullende kleding aan te trekken.

Dit bleek echter een tweesnijdend zwaard te zijn: haar sexy outfits vergrootten haar populariteit, maar zorgden er ook voor dat haar account vier keer verbannen door Twitch , vanwege wat werd beschouwd als seksueel expliciete inhoud. De reden achter haar allereerste verbanning van het platform was namelijk het feit dat ze een overwinning in het spel vierde door te twerken terwijl ze een bikini droeg. Daarom werd ze bekend als de bikinistreamer onder de Twitch-gemeenschap.

Stijg op YouTube en Luxe Gaming

Na haar vierde verbod op Twitch besloot Burgher haar focus te verleggen naar YouTube, door steeds meer content op dit platform te produceren en steeds minder te streamen op Twitch. Haar kanaal kreeg al snel een groot aantal abonnees, waardoor ze destijds een van de meest gevolgde vrouwelijke Twitch-streamers en YouTube-persoonlijkheden was. Haar vaak provocerende video's trokken veel aandacht, maar ook kritiek. Andere beroemde YouTubers zoals Pyrocynical, RiceGum en FaZe Clan verborgen hun afkeer van Burghers openlijk seksuele online persoonlijkheid niet, waardoor ze op hun video's reageerde met haar eigen tirades. Deze online vetes hebben haar alleen maar populairder gemaakt.

Bovendien besloot Burgher haar online invloed te vergroten door het creëren van een uniek merk genaamd Luxe Gaming. Luxe was bedoeld als een mix van een volledig vrouwelijke esports-organisatie en Snapchat en merkmodellering. Burgher nodigde andere beroemde vrouwelijke streamers en YouTuber uit, zoals Abigale Mandler, Linda Tena en Celestia Vega om zich bij het merk aan te sluiten.

Netto waarde

Ondanks de harde kritiek die ze heeft ondervonden sinds het allereerste begin van haar online carrière, blijft Zoie Burgher een van de meest productieve, zij het controversiële contentmakers op YouTube.

Abonneer je op mijn OnlyFans voor $0 ?

Ik ben de hele dag online bezig met het maken van aangepaste inhoud... https://t.co/7WYEUC5wsu pic.twitter.com/vU6ni2Rerk

— Zoie Burgher (@zoieburgher) 13 augustus 2019

Haar online carrière omvat gamestreams, YouTube-video's en online modellering, en ze is de maker van een uniek merk genaamd Luxe Gaming. Wanneer dit alles in aanmerking wordt genomen, is het niet verwonderlijk dat haar totale vermogen vanaf medio 2019 wordt geschat op ongeveer $ 500.000, volgens gezaghebbende bronnen.

Priveleven

Over haar relatiestatus gesproken, Burgher is momenteel aan het daten met D'Angelo Taylor. D'Angelo is vaak te zien in haar video's en is een groot voorstander van de carrière van zijn vriendin. De twee verblijven momenteel in San Diego, Californië. Hij heeft twee zonen uit zijn vorige relatie.

Sociale media

Gemaakt in 2013, Burgher's officiële YouTube kanaal heeft in de loop der jaren meer dan een miljoen abonnees en bijna 15 miljoen views verzameld. Daarnaast is ze actief op Twitter , waar ze wordt gevolgd door bijna 570.000 mensen. Ze heeft ook een Instagram-account met meer dan 12.000 volgers, en een Patreon-account ook.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het op haar uiterlijk aankomt, staat Zoie bekend om haar voluptueuze figuur. Ze is 1,73 m lang en weegt ongeveer 52 kg. Ze heeft halflang blond haar en bruine ogen.

Aanbevolen