Beroemdheden

Wie is echt Alyssa Rose Worman van Graveyard Carz? Wiki Biografie

Wie is Alyssa Rose Worman?

Alyssa Rose Worman werd geboren in 1991, in de Verenigde Staten van Amerika, en is een reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend van haar rol in de televisieshow Graveyard Carz samen met haar vader Mark Worman; ze is een vaste klant in de show sinds het begin.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt aan mijn @motortrend @motortrendtv-familie voor de prachtige bloemen! Bedankt dat je aan me denkt, het betekent de wereld. ???

Een bericht gedeeld door Allysa Rose (@llysylys) op 25 januari 2019 om 18:43 PST

De rijkdom van Alyssa Rose Worman

Hoe rijk is Alyssa Rose Worman? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 500.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op televisie, wat haar naar tal van andere kansen heeft geleid en haar heeft geholpen een aanzienlijk aantal volgers te krijgen. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Toen ze opgroeide, ontwikkelde Alyssa Rose een sterke liefde voor dansen, en haar ouders moedigden haar aan om het vak voort te zetten. Ze volgde tien jaar lang lessen klassiek ballet, stijldansen en jazz, om haar vaardigheden aan te scherpen en te ontwikkelen. Ook volgde ze workshops om haar kennis te laten maken met ongebruikelijke genres als hula en krumping. Er zijn geen details bekend over haar opleiding, maar het is bekend dat ze ook veel werd blootgesteld aan het werk van haar vader.

Ze groeide op met het absorberen van de passie van haar vader voor auto's, terwijl ze zich tijdens haar werk talloze keren bij hem voegde. Door de jaren heen leerde ze grotendeels uit ervaring meer over het reilen en zeilen van voertuigen. Ze leerde ook meer over de zakelijke kant van het werk van haar vader, en het zou niet lang duren voordat ze een frequente aanwezigheid in zijn winkel begon te worden. Ze houdt ervan om aan auto's te werken, en houdt ook van autorijden en het kijken naar races.

Alyssa Rose Worman

nordan shat rat gezicht

kerkhof Carz

In 2012 werd ze een van de eerste castleden van de reality-tv-show getiteld kerkhof Carz , die wordt uitgezonden op Velocity, en zich richt op de winkel en bemanning van haar vader in Springfield, Oregon. Ze zijn gespecialiseerd in het restaureren van Mopar-spierauto's van eind jaren zestig tot begin jaren zeventig - Mopar betekent Motor en Onderdelen en is een organisatie binnen Flat Chrysler-auto's, die in de jaren dertig aan populariteit begon te winnen. De term zelf is een alomvattend woord geworden voor elk door Chrysler gebouwd voertuig, zoals Dodge, Chrysler, Plymouth, DeSoto, Imperial, Jeep en AMC, die allemaal als Mopar worden beschouwd. De show is gemaakt door een onafhankelijk film- en televisieproductiebedrijf genaamd The Division.

Ze hebben een deal met Velocity waarin het bedrijf de creatieve controle behoudt, maar toch suggesties aanneemt van het televisieteam. Ze begon als een terugkerend castlid tijdens het eerste seizoen en zou de komende seizoenen sporadisch optreden, vaak met de originele crew genaamd The Ghouls. Tijdens het vijfde seizoen werd ze een vast castlid en sindsdien is ze bij de show. De show zendt 13 afleveringen per seizoen uit, die zijn gemaakt door 100 dagen continu-opnamen. Voorheen duurde het langer om te filmen omdat de crew alleen aan werkte Mopar bouwt in de weekenden.

Iemand help! Mijn vader laat me weer onderdelen organiseren...?

Gepost door Allysa Rose Aan woensdag 6 april 2016

Productie en vooruitgang

Het uitgangspunt van de show is dat de crew echte autotechnici filmt met een sterke focus op het bouwen van belangrijke auto's. Vanwege de aard van hoe restauratie werkt, duurt het meestal langer om een ​​auto te bouwen, dus in elke aflevering wordt geen typische auto onthuld, maar is gericht op belangrijke assemblages in een auto. Een onthulling wordt vaak met veel meer zorg gefilmd omdat ze willen dat de reacties zo oprecht mogelijk zijn. Ze doen ook verhaallijnen, meestal komische segmenten weg van het autowerk.

Ze hebben benadrukt dat ze niets in een script doen, en er wordt geprobeerd om deze segmenten zo dicht mogelijk bij het moment waarop ze zich voordoen te filmen om problemen met de continuïteit te voorkomen. De cast wordt aangemoedigd om grappen te laten filmen door de crew. De show leed een aanzienlijke daling van het aantal kijkers ergens tijdens het vijfde seizoen als gevolg van een focus op de bemanning in plaats van de auto bouwt; als reactie daarop deed het bedrijf een poging om de show te vernieuwen met nieuwe graphics, een nieuw logo en een sterke focus op autobouw boven alles. Een van de grootste restauraties die ze in de show hebben gedaan, was een Plymouth 'Cuda uit 1971, gedaan om te bewijzen aan nee-zeggers dat het mogelijk was om een ​​auto die tijdens een race was vernield, te restaureren.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is het bekend dat Worman eerder getrouwd was met collega Graveyard Carz castlid Josh Rose, die gedurende de meeste eerdere seizoenen een hoofdrolspeler van de show was. Hij maakte deel uit van de oorspronkelijke bemanning, hoewel hij na een paar seizoenen plotseling vertrok zonder veel tamtam. Geruchten begonnen zich te verspreiden dat hij wegging vanwege zijn relatie met Worman die eindigde in een scheiding. Later bevestigde hij echter dat hij de show en het bedrijf verliet vanwege financiële geschillen, evenals de wens om andere projecten na te streven. Het echtpaar heeft samen twee kinderen en deelt de voogdij.

Sindsdien is gemeld dat Worman een relatie heeft met professionele vechter Anthony Johnson. Net als tal van tv-persoonlijkheden, is ze online actief via accounts op sociale media, met name op Facebook waarop ze updates over haar persoonlijke leven deelt. Er zijn tal van andere persoonlijkheden die haar naam delen, waardoor het moeilijk is om naar haar online profiel te zoeken.

Aanbevolen