Beroemde Echtgenoten

Wie is WERKELIJK Billy McKeague? Victoria Azarenka ex-'s Wiki Biography

Billy McKeauge Wiki: Leeftijd, Jeugd, Onderwijs

Billy McKeague werd in 1989 geboren in St. Louis, Missouri, VS, als zoon van Chase McKeague, de voorzitter van de investeringsgroep Chase and Company, en zijn vrouw Lynn, die marketingdirecteur is bij Chase and Company. Billy bracht zijn jeugd door in St. Louis samen met zijn broers en zussen, een zus Lisa en broer Charlie. Voor zijn middelbare schoolopleiding ging Billy naar de Chaminade College Preparatory School in zijn geboorteplaats, waar hij begon met ijshockey. Na zijn toelatingsexamen, Billy ingeschreven aan de Universiteit van Missouri, waar hij bleef hockeyen. Hij was een redelijk goede speler, maar in plaats van hockey na te streven als een carrière, koos hij zijn tweede liefde, golf.

Billy Mckeague

Billy McKeague en Victoria Azarenka

Billy's beslissing was een levensveranderende gebeurtenis voor hem; hij verhuisde naar Hawaï, waar hij begon te werken als golfprofessional bij de North Shores Resorts, en daar ontmoette hij Azarenka. Het was een toevallige ontmoeting toen Victoria haar vriend Gabrielle Reece en Reece's echtgenoot Laird Hamilton bezocht. Billy en Azarenka voelden een connectie, maar ze had toen al een relatie. Toch vonden de twee elkaar enige tijd later en begonnen een romantische relatie. Geleidelijk aan ontwikkelde hun relatie zich en in juli 2016 kondigde Azarenka aan dat ze zwanger was van Billy's kind, en hun zoon Leo werd geboren op 20 december. Destijds waren ze gewoon jongens- en meisjesvrienden, maar en iedereen verwachtte van hen dat ze een groot huwelijksfeest zouden geven, maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan gingen ze uit elkaar in augustus 2017, wat leidde tot een voogdijstrijd over hun zoon.

Victoria Azarenka Wiki: Leeftijd, Jeugd en Junior Carrière

Geboren als Victória Fyódorovna Azárenka op 31 juli 1989 in Minsk, toen de Wit-Russische SSR, Sovjet-Unie, zij is de dochter van Fyodor Azarenka en zijn vrouw Alla. Ze heeft een oudere broer genaamd Max.

Ze begon op jonge leeftijd met tennissen en ze was redelijk goed tijdens haar juniorcarrière, waarbij ze zowel de Australian Open als de US Open won in 2005. Ze bereikte de top 100 in 2007 met een positie op nummer 96 en sloot het seizoen af ​​als de wereldkampioen nr. 27.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heb een ? Zondag ?

Een bericht gedeeld door Victoria Azarenka (@vichka35) op 5 mei 2019 om 1:54 uur PDT

Stijging tot bekendheid, strijd en huidige vorm

Victoria's seizoen 2008 was nogal bleek omdat ze geen groot resultaat behaalde, maar het was in 2009 dat ze haar kracht begon te tonen. Ze won de Brisbane International, wat haar eerste WTA-carrièretitel was, en bleef behoorlijk succesvol in 2009 en won ook de US National Indoor in Memphis, en vervolgens de Miami Open, waar ze Serena Williams versloeg in straight sets. Victoria begon toen haar dominantie in het vrouwentennis, dat duurde van 2010 tot 2014, gedurende welke tijd ze de meeste van haar titels won, waaronder de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2012.

Vanaf 2014 begonnen er echter problemen te ontstaan, zowel persoonlijk als professioneel, wat een drastische verandering in Victoria's speelprestaties veroorzaakte. Haar volgende titel kwam pas op de Brisbane International 2016, en ze begon opnieuw vooruitgang te boeken op de WTA-lijst, met verschillende andere overwinningen in 2016, waaronder op Indian Wells en de Miami Open. Ze beëindigde haar seizoen 2016 vroeg toen ze zwanger was, en bij terugkeer naar de tour was ze nog steeds betrokken bij de juridische strijd om de voogdij over haar zoon met haar ex-vriendje. Meest recentelijk keerde Azarenka terug naar de tour en haar ranking medio 2019 is nummer 48.

3 maanden postpartum ????‍♀️?#betterthenever #justthebeginning

Gepost door Victoria Azarenka Aan woensdag 22 maart 2017

Victoria Azarenka Netto waarde en relaties

Sinds het begin van haar carrière is Victoria een van de meest geprezen tennissers geworden en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Victoria Azarenka is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Azarenka maar liefst $ 15 miljoen is, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Als het gaat om haar liefdesleven, heeft Victoria een paar ups en downs meegemaakt. Naast Billy McKeague is ze ook uitgegaan met de Amerikaanse muzikant Stephen Gordy, beter bekend onder zijn artiestennaam Redfoo; de twee waren samen van 2012 tot 2014.

Hallo Parijs ️

Het is een lange tijd geleden

Dat ik je heb gemist? pic.twitter.com/8hd4erMUaI

— victoria azarenka (@vika7) 21 mei 2019

Victoria leed aan een depressie in 2014 toen ze niet kon tennissen vanwege een voetblessure, waardoor ze vijf maanden aan de kant stond, maar nu lijkt ze gezond en weer gefocust.

Aanbevolen