Producenten

Wie is WERKELIJK Craig Tester (OAK Island)? Wiki Bio, leeftijd, vermogen, echtgenote

Wie is Craig Tester?

Craig Tester is een Amerikaanse producer en zakenman, vooral bekend van de realityshow The Curse of Oak Island (2014-2019), die hij produceerde maar ook lid was van de crew. Tester is een werktuigbouwkundig ingenieur en was eerder betrokken bij de oliehandel, wat hem hielp zijn vermogen te vergroten.

Dus, wil je meer te weten komen over het leven en werk van Craig Tester, van zijn vroege jeugd tot nu toe, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je dichter bij de Amerikaanse producent en zakenman brengen.

Craig Tester Wiki: het vroege leven, het gezin en het onderwijs

Craig Tester werd geboren op 16 februari 1961 in Glendale, Californië, VS, als zoon van Місhаеl en Stephanie Castro. Tester studeerde Engineering aan het Delta Upsilon College en behaalde zijn diploma terwijl hij was een kamergenoot van Marty Lagina , zijn zakenpartner en ster van The Curse of Oak Island. Craig hield van worstelen toen hij jong was, en dacht serieus na over een professionele worstelcarrière, aangezien hij zelfs deelnam aan een aantal wedstrijden. Tester stond bekend als een fitnessfreak en was behoorlijk sterk en altijd op zoek om in vorm te blijven, ondanks dat hij geen professionele worstelaar werd.

Oliehandel

Tester en Marty Lagina begonnen een oliebedrijf en dankzij Craigs ongelooflijke engineering- en boorvaardigheden maakten ze enorme winsten en werden ze miljonairs. De twee hebben ook een energiebedrijf en zijn partners in Heritage Sustainable, het bedrijf van Marty, het grootste windturbinebedrijf in Michigan en een van de grootste in het Midwesten van de VS.

Craig-tester

De vloek van Oak Island

Tester wilde het maximale uit zijn ingenieursdiploma halen, dus verhuisde hij naar Nova Scotia, Canada, Canada en begon hij de mysterieuze plek te verkennen die bekend staat als het Oak Island. Naast Rick en Marty Lagina, Alan J. Kostrzewa en Dan Blankenship, werd Craig een onderdeel van Oak Island Tours Incorporated Company, en in 2014 begonnen ze met het filmen van de reality-tv-show The Curse of Oak Island'. Rick en Marty Lagina zijn protagonisten van het verhaal, dat draait om het ontdekken van de legendarische schat met geavanceerde machines. De show wordt uitgezonden op het History-kanaal en is behoorlijk populair onder de Amerikaanse kijkers.

Oak Island Mysterie

Tester en Lagina werden aangetrokken door Oak Island vanwege het bekende mysterie en de verhalen over begraven schatten die dateren uit de 19e eeuw. Hoewel velen hebben geprobeerd de schat te vinden, is tot dusver niemand echt gelukt. Er zijn verschillende verhalen over artefacten op het eiland, en sommigen zeggen zelfs dat de Heilige Graal of de Ark van het Verbond op de site te vinden is. Ontdekkingsreizigers hebben talloze voorwerpen gevonden die in de loop der jaren zijn opgedoken, en sommige zijn honderden jaren oud, maar er is nooit een belangrijke hoofdschat gevonden. The Curse is meer dan een eeuw oud en zegt dat zeven mannen zullen sterven voordat de schat is gevonden - tot nu toe zijn er zes mannen gestorven, maar dat weerhoudt de ontdekkingsreizigers er niet van om nog harder hun best te doen om de mysterieuze schat te vinden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Oak Island (@the_oak_island_mystery) op 8 mei 2016 om 2:46 uur PDT

Craig Tester Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Craig behoorlijk succesvol geworden in zijn vakgebied en zijn succes heeft gestaag bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Craig Tester is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Tester zo hoog is als $ 5 miljoen. Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Vrouw en dood van zijn zoon

Craig Tester is getrouwd met Rebecca en ze kregen samen drie kinderen; een zoon genaamd Jack Begley; een dochter genaamd Madeline Begley, en een andere zoon genaamd Drake Begley. Drake stierf echter in maart 2017 op 16-jarige leeftijd vanwege een epileptische aandoening die hij had sinds zijn geboorte. Drake werd geboren op 17 juli 2000 en ging tot de zesde klas naar de Children's House-school en was lid van het schoolkoor. Hij ging later naar Traverse City Central High School en verscheen voor zijn dood in twee afleveringen van het derde seizoen van The Curse of Oak Island. Gezien de verhalen en de Oak Island Curse, begonnen fans zich af te vragen of Drake's dood de mysterieuze vloek had vervuld nadat zes mannen al voor hem waren gestorven, en de vloek zei dat zeven mannen zouden sterven voordat de schat verschijnt. Craig was diep bedroefd over het overlijden van Drake en besloot de show te verlaten met vermelding van : Ik denk elke dag aan hem - ik denk altijd aan hem hier. Ik wou dat hij hier kon zijn om ons te helpen, dus het was een moeilijk jaar. Het is tijd voor mij om naar huis te gaan en mijn vrouw te helpen die hier ook doorheen worstelt.

Aanbevolen