Beroemdheden

Wie is Ethan Bradberry eigenlijk? Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, vermogen

Wie is Ethan Bradberry?

Ethan Bradberry werd geboren op 27 oktober 1992 in Brooklyn, New York City, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend omdat hij samen met zijn broer Moe Bradberry bekendheid verwierf in hun samenwerkingskanaal MoeandET. Hun uploads bestaan ​​vaak uit grappen en sociale experimenten waardoor ze meer dan twee miljoen abonnees hebben gekregen.

Bekijk dit bericht op Instagram

ik zal nooit de dag vergeten dat ik sprak over de erfenis van deze dode skeletten achter me, het is een fortuin .. ze grinnikten tot god weet wanneer

Een bericht gedeeld door Ethan Bradberry (@ethanbradberry) op 8 mei 2019 om 16:11 PDT

De rijkdom van Ethan Bradberry

Hoe rijk is Ethan Bradberry? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 350.000, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerkingen met andere populaire YouTube-persoonlijkheden. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Ethan is van Italiaanse en Franse afkomst en groeide op met twee zussen en twee broers, de oudste van hen. Hoewel er weinig bekend is over zijn jeugdactiviteiten en zijn opleiding, is het bekend dat hij de website YouTube ontdekte tijdens de stijgende populariteit, waardoor hij zich een potentiële carrière op de website voorstelde naast zijn broer Moe. Zijn broer had een passie voor het maken van inhoud, waardoor Ethan zich kon concentreren op hoe ze een inkomen konden verdienen.

Ethan Bradberry

leeft Mick Dodge nog?

In plaats van dat ze twee individuele accounts aanmaakten, besloten de broers om samen te werken kanaal zodat ze ideeën konden delen en ook de werklast konden verminderen; Moe is vaak de schrijver en regisseur van hun inhoud. Ze merkten toen ze begonnen met het uploaden van video's, dat hun inhoud gericht op sociale experimenten en grappen de meeste aandacht kreeg. Met hun eerste grapvideo die snel viraal ging, verlegden ze hun focus naar alle gerelateerde video's die ze mogelijk konden helpen om hun kanaal verder te ontwikkelen. Al snel kregen ze een groot aantal abonnees, en dit zou op zijn beurt hun inkomen gestaag verhogen.

Populaire inhoud

Terwijl Moe inhoud wilde creëren die meer gericht was op entertainment en plezier, zag Ethan een potentieel in inhoud die meer aan de controversiële kant leunde. Ze begonnen verschillende sociale experimenten om zowel positieve als negatieve aandacht voor hun kanaal te trekken – het maakte niet uit wat voor soort aandacht ze kregen, zolang ze maar de interacties kregen die ze nodig hadden om geld te verdienen. Ze begonnen horrorgrappen te maken en speelden zelfs acteerrollen in hun video's, wat ertoe leidde dat ze samenwerkten met andere YouTubers die ook op grappen waren gericht, maar al snel begonnen hun video's kritiek te krijgen.

Ze hebben grappen uitgehaald die hebben geleid tot bijna gewelddadige resultaten, waardoor verschillende makers van inhoud en online persoonlijkheden zich verzetten tegen het soort inhoud dat ze doen. Het ging goed met hen, en op een gegeven moment waren ze op schema om een ​​van de populairste kanalen op YouTube te worden, maar ze verminderden het aantal uploads naar hun kanaal in het afgelopen jaar, en de speculatie is dat hun controversiële inhoud heeft geleid tot een breekpunt dat verdeeldheid zaaide voor zowel hun fans als de broers. Ze hebben sinds begin 2018 geen nieuwe inhoud meer geüpload.

Problemen en memes

In de video's van de broers tijdens het hoogtepunt van hun roem, opende Ethan altijd met de regel I'm Ethan Bradberry en deze zin kreeg online snel grip vanwege de overdreven agressieve levering. Al snel werd de korte videoclip van zijn intro omgezet in een zelfde , en talloze YouTubers begonnen mee te zingen en hun eigen versie van de intro te maken. Bewerkte video's van Ethan die zegt dat de regel ook op YouTube is geplaatst en erg populair is geworden. Zelfs honderden muziek-remixen gericht op de zin werden gepost rond de opkomst van de populariteit van de meme.

Wanneer kunnen we beginnen met daten met babes?

Gepost door Ethan Bradberry Aan vrijdag 6 oktober 2017

De broers kregen ook veel hitte en kritiek voor het maken van een video over sociaal experiment die bedoeld was om de gevaren van de website Craigslist te demonstreren. In de video beantwoorden ze schijnbaar een Craigslist-advertentie om een ​​vrouw te ontmoeten en deden ze alsof ze criminelen waren om de vrouw lastig te vallen voordat ze onthulden dat de hele bijeenkomst een sociaal experiment was. Critici van de broers meteen merkte op dat de video nep was, omdat de vrouw in de video werd ontdekt als een actrice die werd ingehuurd. Dit leidde ertoe dat de critici meer onderzoek deden naar de video's van de broers en onthulden dat er ook meer waren verzonnen voor weergaven.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van de romantische relaties van Ethan. Hij is erin geslaagd om dat aspect van zijn leven buiten het publiek te houden en praat er liever niet over, ook al wordt een groot deel van zijn leven online gedeeld. Hij zei op een gegeven moment dat hij nu niet echt geïnteresseerd is in het nastreven van een langdurige relatie, omdat hij bezig was met het opbouwen van zijn carrière. Hij stelt dat hij zijn vrije tijd graag met zijn gezin doorbrengt.

we kunnen alleen een kopje RAW pakken als je goed bent voor je moeder ... kapeesh! pic.twitter.com/qu3rkDTsTR

— Ethan Bradberry (@EthanBradberry) 11 februari 2019

In het afgelopen jaar lijken de broers Bradberry een pauze te hebben genomen van hun samenwerkingskanaal, in plaats daarvan te kiezen voor het creëren van hun eigen individuele kanalen. Dit wordt verder bewezen door het gebrek aan uploads op MoeandET. Afgezien van zijn YouTube-account, is Ethan zeer actief op sociale-mediawebsites zoals Instagram en Twitter - de eerste plaatst meestal throwback-foto's en previews van aankomende projecten zoals YouTube-uploads. Zijn Twitter-account plaatst enkele van zijn dagelijkse gedachten, maar hij heeft de afgelopen maanden niet zo vaak gepost op sociale media, en dat komt waarschijnlijk omdat hij bezig is met lopende projecten.

Aanbevolen