Beroemdheden

Wie is WERKELIJK Lee Ann McAdoo? Wiki Biografie, leeftijd, dating

Wie is Lee Ann McAdoo?

Lee Ann McAdoo werd geboren op 7 februari 1979 in Sarasota, Florida, VS, en is zowel een internet- als een televisiepersoonlijkheid, vooral bekend van haar werk voor het bedrijf InfoWars; de website staat bekend om het verspreiden van nepnieuws en complotten via verschillende media.

Bekijk dit bericht op Instagram

? . . #HallucinogeneToreador

Een bericht gedeeld door Volg mij (@leeannmcadoo) op 13 maart 2019 om 21:17 PDT

Het vermogen van Lee Ann McAdoo

Hoe rijk is Lee Ann McAdoo? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Ze heeft ook aan andere media voor andere bedrijven gewerkt en zelfs haar hand geprobeerd te acteren. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Lee Ann groeide op in Sarasota samen met twee broers en zussen, opgevoed door hun ouders, hoewel ze niet veel over haar familie heeft onthuld, en er gaan geruchten dat haar echte naam Leeann Fleisner is, maar dit is nooit bevestigd. Ze wilde al op jonge leeftijd een carrière op televisie hebben, en nadat ze was afgestudeerd aan de universiteit, schreef ze zich in aan de Universiteit van Texas in Austin , en koos ervoor om daar te studeren omdat ze het leuk vond om in Texas te wonen.

Lee Ann McAdoo

de vrouw van Luke Walton

De universiteit werd opgericht in 1883 en is de vlaggenschipinstelling van het University of Texas System. Het is de derde universiteit in het Amerikaanse Zuiden die is opgenomen in de Association of American Universities. Het heeft de achtste grootste inschrijving op een enkele campus, met meer dan 50.000 studenten in niet-gegradueerde en afgestudeerde graden. UT wordt beschouwd als een openbare klimop, wat betekent dat het vergelijkbaar is met de ivy league-scholen in termen van kwaliteit van het onderwijs. Ze studeerde journalistiek en studeerde af in 2011.

Journalistiek begin

McAdoo zocht niet meteen een carrière in de journalistiek, in tegenstelling tot veel andere succesvolle journalisten. In plaats daarvan besloot ze andere soorten werk te proberen om de kost te verdienen. Een van haar eerste banen was voor het bedrijf LegitArt Entertainment, waarin ze werkte als muziekblogger onder de naam Bohemian Lee. Daarna werd ze presentator voor Balcony TV, een online virale muziekshow met bands, muzikanten en andere acts van over de hele wereld. Het programma werd dagelijks uitgezonden en haar werk toonde haar passie voor de entertainmentindustrie, met name het muziekelement.

Wat gebeurt er echt achter de schermen: pic.twitter.com/m1k4oh1yCZ

- Lee Ann McAdoo (@LeeAnnMcAdoo) 19 januari 2018

Tijdens haar tijd daar probeerde ze samen met regisseur Jeff Ray muziekvideo's te maken en werkte ze aan het nummer Hope Dies van ZEALE, met Patricia Lynn. Ze probeerde ook een acteercarrière na te streven en werd een deel van de serie getiteld De laatste uitweg , een militaire dramashow die van 2012 tot 2013 op ABC werd uitgezonden. Na de eerste 13 afleveringen kondigde ABC echter aan dat de show niet voor een nieuw seizoen zou worden opgehaald. Na deze banen werd ze vervolgens ingehuurd door de controversiële website InfoWars.

Werken met InfoWars

InfoWars werd in 1999 opgericht onder Free Speech Systems LLC. De website produceert talkshows en andere soorten inhoud die zijn gefilmd op een geheime locatie aan de rand van Austin, naar verluidt in een industrieel gebied. De website is zeer populair en ontvangt ongeveer 10 miljoen aan maandelijkse bezoeken, waardoor het een sterke concurrent is van reguliere nieuwswebsites. De site is berucht vanwege de publicatie van nepnieuws, wat heeft geleid tot het lastigvallen van sommige mensen die het onderwerp van hun verhalen waren. Ze pleitten voor samenzweringstheorieën binnen de Amerikaanse regering, waaronder de vermeende orkestratie van de aanslagen van 9/11 en de schietpartij op Sandy Hook.

Vanwege hun controversiële inhoud hebben ze te maken gehad met intrekkingen als gevolg van juridische uitdagingen, wat op zijn beurt zou leiden tot de verwijdering van hun materiaal. De eigenaar van de website, Alex Jones, is ook beschuldigd van seksuele intimidatie op de werkplek en is geschorst of verbannen van tal van sociale-mediawebsites, waaronder Facebook, Twitter en YouTube. De website verdient inkomsten uit de verkoop van producten die tijdens hun shows worden gepitcht, die vaak producten promoten die hun website online verkoopt. Haar werk in het bedrijf heeft ertoe geleid dat ze talloze gasten heeft geïnterviewd. Ze verankerde ook en rapporteerde, voornamelijk in de sectie Nightly News van de website. Ze is zeer geïnteresseerd in astrologie en complottheorieën, zoals blijkt uit haar rapporten.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat McAdoo een relatie had met ZEALE-lid Valin Zamarron, maar hun relatie werkte niet. In 2015 werd ze het onderwerp van een schandaal waarin het persoonlijke leven van haar baas centraal stond. Tijdens deze periode gingen Jones en zijn vrouw door een scheiding heen en er gingen veel geruchten rond dat McAdoo de reden was voor hun scheiding. Jones en McAdoo gingen zelfs naar buiten en ontkenden de beschuldigingen, maar de druk was nog steeds genoeg voor haar om te stoppen met werken. Ze keerde ergens in 2017 terug naar InfoWars, maar besloot later het bedrijf te verlaten.

Ik kom even langs om je te laten weten dat ik mijn beste leven leef met een open hart en ik hoop dat jij dat ook bent! Ik hou van jullie en...

Gepost door Lee Ann McAdoo Aan zondag 5 november 2017

Net als tal van tv-presentatoren en online persoonlijkheden, is ze online actief via accounts op verschillende grote sociale-mediawebsites. Ze heeft een Instagram-account met meer dan 13.000 volgers en waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst. Haar Twitter-account geeft een indicatie van haar recente inspanningen, nu ze is teruggekeerd naar haar passie voor kunst. Ze werkte de afgelopen maanden aan verschillende kunsttentoonstellingen, terwijl ze ook haar online profiel opbouwde met een persoonlijke website met een blog.

Aanbevolen