Beroemdheden

Wie is echt Lilchiipmunk? Echte naam, leeftijd, vriend, Wiki Bio

Wie is Lilchiipmunk?

Caroline werd geboren op 28 november 1993 in Canada en is een Twitch-streamer, vooral bekend van haar populariteit op de website Twitch, waarop ze honderdduizenden volgers heeft. Ze speelt voornamelijk de game League of Legends, hoewel ze ook bekendheid en controverse heeft gekregen vanwege haar kledingopties en haar dansen terwijl ze op stream is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heb mijn haar vandaag gedaanyyyy ?‍♀️❤️

Een bericht gedeeld door Lilchiipmunk (@lilchiipmunk.s) op 28 mei 2019 om 17:02 PDT

De netto waarde van Lilchiipmunk

Hoe rijk is Lilchiipmunk? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 200.000, verdiend door een succesvolle carrière in streaming. Haar online bekendheid heeft haar geleid tot tal van mogelijkheden, waaronder sponsoring en partnerschappen met verschillende bedrijven. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Lilchiipmunk voordat ze beroemd werd. Ze heeft niet veel details over haar familie, jeugd en opleiding gedeeld. Het is bekend dat ze ooit, tijdens haar vroege volwassenheid, het potentieel ontdekte om grote bedragen te verdienen op de website Twitch.

Lilchiipmunk

Zenuwtrekking is een live streaming videoplatform en is een dochteronderneming van Amazon. De website begon als een spin-off van het algemene streamingplatform Justin.tv en was gericht op livestreaming van videogames. Vanwege deze focus is het de belangrijkste hub geworden voor uitzendingen van eSports-competities. Onlangs heeft de website in real life streams geïntroduceerd, met een focus op andere soorten streaming. De website is in de loop van het jaar erg populair geworden met gemiddeld een miljoen gelijktijdige gebruikers met dagelijks 15 miljoen toegang tot de website. Er zijn ook dagelijks 2,2 miljoen omroepen op de website en wordt beschouwd als het toonaangevende streamingplatform voor videogames dat concurreert met YouTube Gaming.

Inhoud streamen

De bekendheid en het inkomen van Lilchiipmunk namen aanzienlijk toe, omdat ze een regelmatig streamingschema aanhield terwijl ze zich op de videogame concentreerde League of Legends . De videogame is een online gevechtsarena voor meerdere spelers, gemaakt door Riot Games, en is geïntroduceerd als gratis te spelen met spelers die de game ondersteunen via microtransacties. De game is geïnspireerd op Defense of the Ancients (DotA), een mod van de videogame Warcraft III: The Frozen Throne. In League of Legends nemen spelers de rol aan van een summoner die een kampioen met unieke vaardigheden bestuurt.

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige week hebben! ️? pic.twitter.com/hmXctb4Fd4

— lilchiipmunk? (@itslilchipmunk) 17 juli 2019

Die kampioen werkt vervolgens samen met andere door spelers bestuurde kampioenen om te strijden tegen een ander team van door spelers bestuurde kampioenen. Het doel in elk spel is meestal om de hoofdbasis van het vijandelijke team, een Nexus genaamd, te vernietigen, die wordt beschermd door verdedigingsstructuren. Kampioenen beginnen zwak, maar worden sterker door ervaring en items in de loop van een spel. De game staat bekend om zijn inspiratie uit hoge fantasie, Lovecraftiaanse horror en steampunk-elementen. Het werd uitgebracht in 2009 en werd goed ontvangen, en groeide in de loop der jaren in populariteit. Het was in 2012 de meest gespeelde pc-game in Europa en Noord-Amerika en is ook een van de populairste videogames die op Twitch worden gestreamd.

Streamingcontroverse

Een van de redenen waarom Lilchiipmunk veel aandacht kreeg voor haar streams, was haar aantrekkelijkheid en hoe veel kijkers ervan genoten haar te zien terwijl ze aan het gamen was. Ze merkte dit op en begon meer streams te doen, gericht op het chatten met haar volgers. In de loop van de volgende paar maanden begonnen kijkers op te merken dat ze meer onthullende kleding droeg, zoals kortere rokken of kleding die een beetje meer huid onthulde. Ze kreeg hier ook veel donaties van en al snel danste ze ook voor haar kijkers op stream.

Ze werd bekend door het plagen van haar volgers, het doen van striptease op stream of het maken van seksueel suggestieve opmerkingen om te proberen het strikte systeem van Twitch tegen seksuele inhoud op de website te omzeilen. Ze probeerde haar danspasjes tam te houden, maar werd uiteindelijk een tijdlang verbannen uit het streamen vanwege haar kledingkeuzes. Hoewel dit controverse van haar kant veroorzaakte, leidden veel van haar fans negativiteit naar Twitch, omdat ze niet duidelijk en specifiek waren als het gaat om wat de website tolereert. Haar rekening werd later hersteld en sindsdien heeft ze haar aandacht weer gericht op gamen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Lilchiipmunk een relatie heeft met een andere streamer genaamd Jaryd Russell Lazar, beter bekend als Summit1g. Hij speelt verschillende games op stream en ze spelen zelfs samen games. Volgens haar is ze haar hele leven al erg gepassioneerd door games en noemt ze zichzelf een undercover nerd. League of Legends werd tijdens het derde seizoen aan haar voorgesteld door een ex. Ze heeft ook gezegd dat ze vloeiend Hebreeuws spreekt en half Roemeens en half Vietnamees is.

DAG IEDEREEN

Gepost door Lilchiipmunk Aan Donderdag 8 juni 2017

Net als tal van Twitch-streamers is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram met meer dan 72.000 volgers en waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst, meestal selfies, ook met haar vrienden en Summit1g van tijd tot tijd. Afgezien van Instagram heeft ze ook een Twitter-account met bijna 55.000 volgers, die het platform gebruikt om haar streams te promoten, terwijl ze ook enkele van haar dagelijkse gedachten op de site plaatst. Onlangs is ze druk geweest met verhuizen naar een nieuwe locatie, wat een van de redenen is waarom ze de afgelopen weken sporadisch streamt.

Aanbevolen