Websterren

Wie is MOONMOON_OW eigenlijk? Wiki Biografie, leeftijd, echt gezicht, vermogen

Wie is Moonmoon_ow?

Jesse - achternaam onbekend - werd geboren op 20 maart 1990, in de Verenigde Staten van Amerika, en is een livestreamer en YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van het feit dat hij online populair werd via de streamingwebsite Twitch, terwijl hij de videogame Overwatch speelde. Hij is ook een anime-liefhebber.

Bekijk dit bericht op Instagram

ik ben er vrij zeker van dat zijn echte verjaardag vandaag is??? omdat het maandag is in amerika (denk ik????? ik ben australische god weet het alleen) dus GELUKKIGE VERJAARDAG JESSE!!!! HIJ IS OFFICIEEL 28!!!! – #moonmoon #moonmoon_ow #overwatch #twitch #stream #streamer #urfuckinggay #monkas #oceanman #c9lul #hyperlul #ezclap #omegalul #igay #pogchamp #moon2 #moon2smug #2499 #moon2smag #moon2smeg #meon2gaslady #meon2mlady moon2moon #moon2M #gachibass #pepepls #feelsbadman #baomn

Een bericht gedeeld door ⠀ ⠀ ?????maanmaan????? (@moon2gay) op 20 maart 2018 om 4:18 uur PDT

De rijkdom van Moonmoon_ow

Hoe rijk is Moonmoon_ow? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van bijna $ 1,7 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als videogamestreamer. Hij heeft veel inkomsten verdiend en wordt beschouwd als een van de topverdieners van Twitch. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin van het vroege leven en gamen

Er is heel weinig bekend over de jeugd, het gezin en het onderwijs van Moonmoon_ow; er is bijna geen informatie over hem en hij heeft niet eens zijn volledige naam onthuld. Het is bekend dat hij al sinds zijn kindertijd een fervent fan van videogames is en een van de eerste mensen werd die de videogame speelde Overwatch .

De videogame gemaakt door Blizzard is een online teamgebaseerde multiplayer first person shooter die wordt beschreven als een hero shooter, die spelers in twee teams verdeelt en moet kiezen uit een reeks personages. De twee teams vechten vervolgens tegen elkaar om de andere doelen te bereiken of te stoppen. De game is gemaakt na de annulering van de geplande massale multiplayer online role-playing game Titan, waaruit het concept van Overwatch voortkwam. Tijdens het eerste jaar van release rapporteerde Blizzard meer dan $ 1 miljard aan inkomsten uit de game en ongeveer 40 miljoen spelers. Het wordt beschouwd als een van de beste videogames aller tijden en heeft talloze prijzen gewonnen.

Moonmoon_ow

Twitch-carrière

Omdat hij een carrière met videogames wilde beginnen, wendde Moonmoon_ow zich tot het platform voor livestreaming Zenuwtrekking , een dochteronderneming van Amazon. De website is oorspronkelijk gemaakt als een spin-off van de streamingwebsite Justin.tv van algemeen belang, met de nadruk op livestreaming van videogames. Door zijn populariteit is het een van de belangrijkste zenders van eSports-competities geworden en heeft het de afgelopen jaren ook andere soorten streaming opgenomen, waaronder muziek, creatieve inhoud en in real life (IRL) streams. Twitch is de toonaangevende videoservice voor livestreaming via YouTube-gaming, met ongeveer een miljoen gemiddelde gelijktijdige gebruikers.

Moonmoon_ow kreeg aanvankelijk niet veel aandacht, maar zijn bekendheid begon aanzienlijk toe te nemen toen hij begon te spelen met andere populaire Overwatch-streamers en professionele spelers, waaronder Seagull. Dit trok veel kijkers naar zijn eigen stream, en hij zorgde voor consistent vermakelijke inhoud, werd snel succesvol op de website en werd een van Twitch's topverdieners. Een van de redenen voor zijn succes is dat hij twee dagelijkse streams doet die de aandacht trekken van kijkers uit zowel Europa als Noord-Amerika. Hij doet ook zijn best om met de chat te communiceren en heeft een persoonlijkheid die mensen leuk vinden.

YouTube en andere spellen

Om zijn inkomen verder te verhogen, creëerde Moonmoon_ow ook een kanaal op de website YouTube waarop hij video's kon uploaden en inkomsten kon verdienen via het AdSense-programma van Google. YouTube is een van de meest populaire websites op internet en wordt beschouwd als de belangrijkste bron van online video-inhoud. Video's van livestreams, filmtrailers, muziekvideo's, korte films, educatieve video's en dergelijke zijn daar te vinden. De website is ook verantwoordelijk geweest voor het succes van veel YouTube-beroemdheden, hoewel velen de afgelopen jaren ook zijn overgestapt op streaming vanwege de strengere richtlijnen voor het verdienen van inkomsten op de website.

De afgelopen maanden heeft hij de game Overwatch verlaten om andere videogames te spelen die hij en zijn volgers leuk vinden. Hij is aan het spelen Apex Legends vaak, wat een van de games is waar veel Overwatch-spelers naar zijn overgestapt. De game is uitgebracht in 2019 en is een samensmelting van verschillende videogames en gebaseerd op de Titanfall-serie. De game heeft veel lof gekregen en heeft in de eerste maand meer dan 50 miljoen spelers verzameld. Het wordt beschouwd als een van de topconcurrenten van het Battle Royale-videogamegenre, naast Fortnite. Andere videogames die hij heeft gespeeld, zijn Minecraft, Resident Evil 2 en Super Smash Bros Ultimate.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Moonmoon_ow. Er zijn speculaties over het al dan niet hebben van een vrouw of vriendin, aangezien hij heeft gezegd dat hij een zoon heeft. Als hem wordt gevraagd naar een vriendin of vrouw, verwijst hij alleen naar een anime-kussen en beantwoordt hij de vraag niet rechtstreeks. Zijn gemeenschap wordt geadverteerd als een gastvrije, maar is zwaar bekritiseerd vanwege het consequente gebruik van memes, wat voor sommigen irritant kan zijn.

Net als tal van Twitch-streamers en YouTube-persoonlijkheden, heeft hij een Twitter-account waarin hij zijn stream promoot, en ook de fanart van zijn volgers. Hij gebruikt het platform ook om met zijn fans te communiceren. Zijn Twitch-account is meer dan 52 miljoen keer bekeken en heeft gemiddeld zo'n 20.000 mensen die regelmatig kijken. Zijn YouTube-account heeft daarentegen ongeveer 140.000 abonnees, hoewel hij slechts een of twee keer om de paar maanden uploadt, blijkbaar omdat het bewerken van video's tijdrovend kan zijn.

Aanbevolen