Modellen

Wie is ECHT Sydney Maler? Wiki Biografie, leeftijd, vriendje

Wie is ECHT Sydney Maler?

Sydney Maler werd geboren in Okinawa, Japan op 8 augustus 1991, dus onder het sterrenbeeld Leeuw en met de Japanse nationaliteit – ze is populair vanwege haar modellencarrière en ook vanwege haar Instagram-account.

Jeugd en onderwijs

Sydney heeft ook de Amerikaanse nationaliteit omdat haar ouders Amerikaans zijn en naar South Carolina zijn verhuisd toen ze nog een kind was. Ze groeide op naast haar twee zussen en de familie zou altijd een goede relatie met elkaar hebben gehad, maar Sydney lijkt de privacy van haar ouders te respecteren omdat ze niets over hen heeft gedeeld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fuck it up vandaag Fam! ?? Wij in het thuisfront! Het weekend is bijna aangebroken! ??

Een bericht gedeeld door Sydney een Maler (@sydneyamaler) op 25 juli 2019 om 8:56 uur PDT

Sydney is nogal geheimzinnig als het gaat om haar vroege leven, maar ze was al een beetje populair tegen de tijd dat ze naar de middelbare school ging. waardoor haar leeftijdsgenoten haar meteen leuk vonden. Ze had blijkbaar veel vrienden gehad en werd vaak geroepen om uit te gaan met jongens van de school.

Carrière van een model

Sydney begon haar carrière dankzij haar Instagram-account, dat in korte tijd behoorlijk wat volgers verzamelde, en ze werd al snel opgemerkt door modellenscouts en uitgenodigd om haar eerste fotoshoots te doen. Ze werkte eerst als promomodel voor een paar kleine bedrijven en schoof de ladder op naarmate ze vorderde - later werkte ze voor het marketingteam van Hooters, waar het haar taak was om het bedrijf te helpen bij het plannen van hun evenementen en het aannemen van nieuwe promomeisjes.

Sydney heeft gewerkt en geposeerd voor tal van populaire merken, waaronder The Chive, waarvoor ze poseerde samen met Amanda Cerny, een zeer populair model en YouTuber. Sydney heeft momenteel een contract bij een van de meest prestigieuze modellenbureaus in Los Angeles.

Sydney Schilder

Hoewel Sydney geen actrice is, is ze toch verschenen in een aantal films en tv-series, in Swerve de actiecomedy tv-serie in 2017, evenals in de Campus Law comedy-tv-serie in hetzelfde jaar, en Verified comedy-series in 2018, onder andere.

Sydney werkt momenteel aan haar Sorry Mom-podcast, samen met haar vriendin Nikki Howard.

Houd van het leven en relaties

Er wordt gezegd dat ze een lange relatie had met een man die ze ontmoette terwijl ze nog naar de middelbare school ging - de twee zouden jaren aan het daten zijn voordat ze uit elkaar gingen omdat de passie tussen hen uiteindelijk stierf.

Het gerucht gaat dat Sydney momenteel met iemand uitgaat, maar er is niets bekend over zijn mysterieuze man, en Sydney zelf heeft niet bevestigd dat ze met iemand uitgaat.

??? Denk je dat vliegen ons walkies noemen? ?.??? Happy Friday Loves #StayHigher @gethigherstandards

Gepost door Sydney Een Maler. Aan vrijdag 27 juli 2018

Hobby's en interesses

Een ding dat niet veel mensen over Sydney weten, is dat paarden haar grootste passie is. Voordat ze zelfs maar als model begon te werken, werkte ze op een ranch in San Diego waar ze Arabische paarden trainde, en ging ze van een boerenknecht naar een trainer die paarden voorbereidde op enkele van de meest elite wedstrijden. Ze zette haar passie echter opzij nadat ze begon met modellenwerk.

Een andere interesse van Sydney is psychologie - ze wilde psychologie studeren aan de universiteit, maar toen ze begon met modellenwerk, gaf ze dat plan op.

Sydney was ooit geobsedeerd door reizen en lanceerde zelfs een YouTube-kanaal waarop ze haar video's wilde uploaden terwijl ze de wereld rondreist. Hoewel ze het nog steeds leuk vindt om af en toe te reizen, heeft ze er niet veel tijd meer voor - ze heeft zelfs geen tijd voor een huisdier, ook al houdt ze blijkbaar heel veel van dieren.

Uiterlijk en vermogen

  • Sydney is 27 jaar oud
  • Lang blond haar
  • Blauwe ogen
  • Hoogte is 5ft 7 inch (1,48 m)
  • Gewicht ~135lbs (60kgs)
  • Vitale statistieken zijn 34(D)-24-36

Nettowaarde ~ $ 400.000 vanaf medio 2019, en stijgt gestaag dankzij haar modellencarrière en haar Instagram-account. Sydney heeft ook een Patreon-account samen met haar vriendin Nikki Howard proberen ze op de website geld in te zamelen voor hun Sorry Mom-podcast, maar hebben tot nu toe slechts 42 klanten verzameld die hen $ 285 per maand betalen.

Aanwezigheid op sociale media

  • Gelanceerd Twitter in januari 2012; verzamelde ~ 23.000 volgers; ~2000 keer getweet
  • Instagram wordt gevolgd door ~ 1,2 miljoen mensen; ~ 1.700 foto's geüpload
  • Facebook wordt gevolgd door ~35.000 fans

Mijn FAVORIETE GLAS! & MIJN FAVORIETE Schoonmaakartikelen. Ik ben serieus gepassioneerd door @gethigherstandards Ik hou van hun glas, maar wat me echt verbaast, is het gebruik van hun schoonmaakbenodigdheden, het is serieus mijn favoriete onderdeel. Zo makkelijk om mijn ? ? ?Smaak zoals pic.twitter.com/ecsmov7Cgn

— Sydney Een Maler (@SydneyaMaler) 4 mei 2018

Sydney probeerde ook YouTuber te worden, maar dat lijkt haar niet te zijn gelukt, aangezien ze begin 2018 stopte met het uploaden van video's naar haar kanaal. Ze lanceerde haar YouTube-kanaal op 8 januari 2012 met de beschrijving 'Kom met me mee op mijn reizen en rare gekke situaties/ banen waar ik mezelf in begeef' - er zijn momenteel bijna 1.300 abonnees en telt ~ 54.000 weergaven van al haar 14 video's. De meest bekeken video op het kanaal is de eerste die ze heeft geüpload, getiteld Sydney Maler – Aflevering 1: Yoga Breath aangezien het meer dan 21.000 keer is bekeken.

Sydney loopt ook haar eigen website waarop je iets over haar kunt lezen, haar portfolio kunt bekijken, haar merchandise kunt kopen in haar online winkel en contact met haar kunt opnemen als je vragen of suggesties hebt - je kunt ook links vinden naar al haar sociale media-accounts.

Aanbevolen