Websterren

Wie is echt Twitch-ster Kripparrian? Wiki: Netto waarde, leeftijd, lengte, vrouw

Wie is Krippariër?

Kripparrian werd geboren als Octavian Morosan en is een Canadese videogame-persoonlijkheid en Twitch-streamer, die populair werd door de videogame Hearthstone: Heroes of Warcraft., waarmee hij verschillende Blizzard Stream Awards heeft verdiend, waaronder de Favorite Hearthstone Stream en de meest betrokken kijkers. categorieën. Hij heeft ook prestaties in andere Blizzard-titels, waaronder Diablo III en World of Warcraft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuw gamescom-gezicht van Kripp!

Een bericht gedeeld door Kripparrian (@casualkripp) op 5 augustus 2015 om 01:49 PDT

Kripparrian netto waarde


Hoe rijk is Kripparrian? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1,1 miljoen, voornamelijk verdiend door een succesvolle carrière in streaming en videogames, en door donaties in de streamingplatformservice Twitch. Hij heeft ook met succes deelgenomen aan tal van professionele Hearthstone-toernooien. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Kripparrian Twitch, sociale media

Het Twitch-kanaal van Kripparian heet nl_kripp - een afkorting voor geen leven Kripparrian. Het is een van de meest populaire Hearthstone-videogamestreams op de website en heeft in totaal meer dan 187 miljoen Twitch-kanaalweergaven getrokken. Hij heeft meer dan 1,1 miljoen volgers op de website en zijn statistieken blijven bijna dagelijks groeien. Hij streamt elke dag, vanaf ongeveer 20.00 uur PST, en verkoopt ook merchandise via zijn kanaal. Hij wordt gesponsord door de gaming-organisatie Team Solo Mid, en hij vermeldt daar ook andere sociale-mediawebsites. Hij heeft een op maat gemaakte gaming-pc die wordt gesponsord door iBUYPOWER; enkele van zijn pc-specificaties omvatten een i7 5960 X 8x 3,0 GHz CPU, HyperX Predator 16GB 4x4GB Ram en een MSI GTX 980TI-videokaart. Hij plaatst ook zijn bewerkte stream-inhoud op een YouTube-kanaal met de titel Kripparrian.

Hij plaatst voornamelijk Hearthstone-gerelateerde inhoud en zijn video's zijn elk meer dan 80.000 keer bekeken. Zijn populairste video's op het kanaal hebben meer dan een miljoen views en omvatten zijn prestaties op Diablo III en World of Warcraft. Zijn andere populaire video's zijn onder meer The 35 Legendary Deck is Born en Gang Up is Crazy. Enkele van zijn meest recente uploads zijn The Best Rogue in the Worst Meta, Random Two-Drops Break Kripp's Sanity en Can You Mill a Pirate Warrior?

WITCHWOOD STREAM IS LIVE!!! https://t.co/rMWtRrzMgn Ik ben echt een ochtendmens zoals je kunt zien pic.twitter.com/UTtBiRwofn

- TSM Kripparrian (@Kripparrian) 12 april 2018


Kripparrian heeft ook een Twitter-pagina met meer dan 170.000 volgers waarop hij zeer actief is, en promoot voornamelijk zijn YouTube-inhoud terwijl hij ook zijn stream promoot. Hij heeft ook een Instagram-account met meer dan 31.000 volgers, waarop hij voornamelijk foto's van zijn hond en enkele van zijn dagelijkse bezigheden plaatst.

Kripparrian Leeftijd, Lengte, Vrouw

Kripparrian werd geboren op 30 juni 1987 in Roemenië; hij zei in een van zijn video's dat zijn lengte 6 voet 4 inch is, wat het moeilijk maakt om vliegtuigen te besturen met stoelen die te dichtbij waren. Hij is getrouwd en de naam van zijn vrouw is Raina. Ze komt uit Griekenland en Kripp streamde video's toen hij in Griekenland woonde.

Wat zijn de prestaties van Kripparrian?

Bekijk dit bericht op Instagram

Kleurrijke piñatas die Sirius Strim onderbreken.

Een bericht gedeeld door Kripparrian (@casualkripp) op 10 april 2015 om 4:23 uur PDT


In 2010 behaalde Kripparrian de hoogste schade per seconde benchmark in de Hunter-klasse voor de online videogame World of Warcraft'. Hij is door de jaren heen steeds meer records gaan vestigen en werd de eerste persoon ooit naast zijn vriend Krippi die de hoogste moeilijkheidsgraad van het spel Diablo III, Inferno genaamd, voltooide. Ze voltooiden het slechts een maand na de lancering van de videogame, en het was vóór de patch 1.0.3 die het spel gemakkelijker maakte in moeilijkheidsgraad. Het duo gebruikte ook een Hardcore-setting, wat betekent dat ze niet dood konden gaan in het spel, anders zouden hun personages voor altijd verloren zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

bovenste dek

Een bericht gedeeld door Kripparrian (@casualkripp) op 5 februari 2015 om 9:19 uur PST


Drie jaar later werd Kripparrian een van de eerste spelers die deelnam aan een Hearthstone-toernooi-evenement op Blizzcon 2013. Hij begon rond deze tijd te streamen en behaalde zijn eerste Legend-rangprestatie in 2015. Hij vestigde zich als een van de beste spelers in de Arena-modus in het spel, in staat zijn om hoge overwinningsreeksen te behalen, zelfs wanneer kaarten worden gegeven die niet als optimaal worden beschouwd. Hij staat ook bekend om het maken van verschillende innovatieve en leuke decks, wat hem ertoe bracht Challengestone te creëren, een wedstrijd voor het bouwen van decks voor Hearthstone. Hij heeft ook castingwerk gedaan en was een van de commentatoren tijdens het Hearthstone Wereldkampioenschap in hetzelfde jaar. In 2017 behaalde hij vervolgens de eerste plaats van het eerste maandelijkse Top 100-klassement voor de spelmodus North American Arena in Hearthstone.

Kripparrian Trivia

Kripp Drain Soul pic.twitter.com/ftwJrqjiJH

- Rania (@underflowR) 11 april 2018


Kripparrian staat bekend om zijn liefde voor sinaasappelsap, en hij heeft voor de grap op zijn Twitch-pagina gezegd dat hij er waarschijnlijk geld aan zou uitgeven. Omgekeerd is er geen openbare informatie over zijn liefdesleven! Hij staat er ook om bekend dat hij bijna de Hearthstone-server crashte toen hij dubbele kaarten op Stream ontgoochelde, wat hem een ​​enorme 660.620 stof opleverde die in die tijd praktisch ongehoord was. Nadat hij op zijn ontgoochelingsknop had gedrukt, crashte zijn spel en werd er een fout weergegeven. Hij startte zijn cliënt echter opnieuw op en kreeg toen het bedrag dat hij moest krijgen.

Aanbevolen