Websterren

Wie is YouTube-ster Amanda Steele eigenlijk? Haar biografie: leeftijd, lengte, nettowaarde

Amanda Steele's leeftijd- en lichaamsmetingen

Amanda Steele is een YouTube- en sociale media-persoonlijkheid, wiens populariteit haar ook toegang heeft gegeven tot zowel acteren als modellenwerk. Ze werd geboren op 26 juli 1999 in Huntington Beach, Californië, VS, en is nu 18 jaar oud. Volgens rapporten is haar lengte 5 voet 6 inch of 1,68 meter met een gewicht van ongeveer 50 kilogram. Er wordt ook gezegd dat ze lichaamsafmetingen heeft van 33-22-32, in inches.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heel erg bedankt @chanelofficial ? @welovecoco #welovecoco

Een bericht gedeeld door Amanda Steele (@amandasteele) op 1 maart 2018 om 12:20 uur PST

Wat is het vermogen van Amanda?

Hoe rijk is Amanda Steele? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 1,5 miljoen, voornamelijk verdiend door succes op YouTube, maar ook door acteren en modellenwerk. Ze is sinds 2010 actief op sociale mediapagina's en heeft ook verschillende televisierollen gespeeld. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Carrière begin


Amanda begon haar YouTube-kanaal in 2010, getiteld MakeupByMandy24. Ze begon aan populariteit te winnen door mode- en schoonheidsgerelateerde inhoud te creëren, en naarmate haar populariteit groeide, nam ook haar vermogen toe en verschillende andere manieren om haar te helpen geld te verdienen. Ze lanceerde uiteindelijk haar eigen merchandise en verkocht deze via de website AmandaSteeleMerch.com, met verschillende t-shirts voor $ 25 en hoodies voor $ 55, met in totaal zes ontwerpen die momenteel beschikbaar zijn. De t-shirts hebben twee ontwerpen, voornamelijk het IDC-t-shirt, een statement-t-shirt met de tekst: I Don't Care How Many Followers You Have. Ze heeft ook een Girl Power-Equality-T-shirt en hoodies met het woord 'Steele' op de mouwen.

Amanda's zus Lauren

Dankzij de populariteit van Steele begon haar invloed uit te breiden, wat haar hielp haar zus, Lauren Steele, ook online populair te maken. Ze begon te verschijnen als onderdeel van foto's van Amanda's Instagram-account en begon later haar eigen pagina's, waaronder haar eigen YouTube-kanaal. Volgens Amanda houden ze van samen winkelen en dansen. Sindsdien is ze op zichzelf een populair schoonheidsgerelateerd kanaal geworden en ze blijven elkaar steunen door middel van samenwerkingen en het noemen van elkaar op sociale media.

YouTube en Amanda's virale video's

Amanda's YouTube-account is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en ze heeft nu meer dan 2,8 miljoen abonnees en er wordt regelmatig inhoud geplaatst. Ze brengt ongeveer 2-3 video's per week uit en blijft mode en make-up haar belangrijkste focus maken. Haar video's worden gemiddeld zo'n 100.000 keer bekeken, terwijl haar populairste video's meer dan drie miljoen keer bekeken zijn en meer. Enkele van haar populairste video's waren vanaf het begin van haar populariteit op YouTube, waaronder School Morning Routine!, Get Ready with Me: First Day of High School! en 5 Minute Makeup Challenge met de JANOSKIANS. Ze heeft ook zeer populaire video's uit 2016, waaronder My Everyday Makeup Routine en Cute Lazy Day Hairstyles! (Heetloos!). Rond deze tijd stond ze ook bekend om het roze en platinablond verven van haar haar, wat haar populariteit op de een of andere manier nog verder verhoogde. Enkele van haar meest recente video's zijn New York Fashion Week Volg 2018, How I Did My Makeup In Middle School en Recreating NYFW Makeup Looks.

Damesachtig hé.

Gepost door Amanda Steele Aan dinsdag 10 april 2018

Steele's YouTube-populariteit heeft zich ook vertaald in acteermogelijkheden voor haar. Haar eerste grote acteerrol was Miriam Worth, een hoofdrolspeler in het eerste seizoen van Guidance, een webserie van AwesomenessTV waarin haar personage begeleiding kreeg na schandalige foto's van haar die door de school circuleren. Het eerste seizoen bestond uit in totaal zes afleveringen en bevatte ook Michelle Trachtenberg en Taylor John Smith. De serie werd vernieuwd, maar Steele werd geen onderdeel van de vernieuwing omdat er een nieuwe cast en een nieuw verhaal in zaten.


Haar volgende project zou een aflevering zijn van de Fox-sitcom The Mick, met Kaitlin Olson in de hoofdrol, die ook de uitvoerend producent van de show is. Het verhaal volgt Mick die een ouderlijke voogd wordt voor haar nicht en neven nadat hun ouders door de FBI zijn gearresteerd voor fraude en belastingontduiking. Daarna werd Steele gecast in een andere hoofdrol in de televisieserie Freakish, een horrorserie waarin vaak prominente sociale media-persoonlijkheden als sterren worden getoond, waaronder Liza Koshy, Meghan Rienks, Leo Howard en Aislinn Paul. De show richt zich op een groep middelbare scholieren die vastzaten in hun school toen een chemische fabriek ontplofte, waardoor talloze geïnfecteerde studenten in freaks veranderden. Ze verscheen als een hoofdcastlid tijdens het tweede seizoen, dat in totaal 10 afleveringen telde.

Amanda's Twitter, Instagram

EEN MOMENT. EEN KIJKJE. Het meisje dat je graag mee naar huis zou nemen naar je ouders ?? pic.twitter.com/1QTAGvHTiS

— Amanda Steele (@MakeupbyMandy24) 24 maart 2018


Amanda blijft actief op sociale media, met meer dan 2,6 miljoen volgers op Instagram en meer dan een miljoen op Twitter. Op haar sociale-mediapagina's is ze vaak te zien in fotoshoots of om enkele van haar meest recente YouTube-video's te promoten.

Aanbevolen