Beroemdheden

Wie is de dochter van Alexis Knapp, Kai Knapp? Wiki, Leeftijd, Baby, Ryan Phillippe

Wie is Kai Knapp?

Kai Knapp is geboren op de 1NSjuli 2011, in de VS, en is de dochter van de actrice Alexis Knapp die beroemd is vanwege haar hoofdrol in films die zijn gemaakt onder de franchise van Pitch Perfect. De vader van Kai Knapp is ook de acteur Ryan Phillippe, bekend van zijn hoofdrol in films als I Know What You Did Last Summer, Flags of Our Fathers en Stop Loss. Hoewel haar ouders voor de geboorte van Kai uit elkaar zijn gegaan, heeft ze met beiden een hechte band.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ohhhhhh mijn schepsel ????????

Een bericht gedeeld door AlexisKnapp (@alexisknapp) op 1 april 2017 om 11:43 uur PDT

Kai Knapp Instagram

De tijd vliegt en de kleine Kai viert binnenkort haar 7everjaardag, maar ze is al een Instagram-ster. Ze heeft geen eigen Instagram-profiel, maar haar moeder uploadt heel vaak foto's naast haar dochter. Alexis Knapp heeft meer dan 205.000 volgers op haar Instagram-account, dus haar dochter wordt vaak gezien door massa's mensen. Je mag ook eens bij haar kijken Instagram profiel .

De helft van Kai Knapp – Broers en zussen


De vader van Kai, Ryan Phillippe, was van 1999 tot 2006 getrouwd met actrice Reese Witherspoon en had twee kinderen in dit huwelijk, dus Kai heeft twee halfbroers en zussen. De oudste is haar halfzus Ava Elizabeth Phillipe geboren in 1999, en haar halfbroer Deacon Reese Phillippe werd geboren in 2003. Ryan Phillipe had van 2011 tot 2016 een relatie met Paulina Slagter, maar ze hadden geen kinderen, en blijft toegewijd aan Kai.

Aanbevolen