Producenten

Who's Echo Charles (Navy Seal) Wiki, leeftijd, lengte, vrouw, rijkdom

Wie is Echo Charles?

Echo Charles werd geboren op 3 december 1977 in Hawaii, VS. Hij is een media-persoonlijkheid, producer, regisseur en co-host, vooral bekend van zijn werk samen met zijn goede vriend Jocko Wilink in de Jocko Podcast, die hem/hen veel online aandacht heeft gebracht.

De nettowaarde van Echo Charles

Hoe rijk is Echo Charles? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van bijna $ 1 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Zijn podcastwerk heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder andere projecten, aangezien zijn bekendheid toenam dankzij de bekendheid van het programma.

Bekijk dit bericht op Instagram

Met nadelen hele dag (niet de hele dag). P heeft deze foto gemaakt. Ze is 3 ️?

Een bericht gedeeld door Echo Charles (@echocharles) op 4 februari 2017 om 3:21 uur PST

Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is zeer beperkte informatie over Echo's leven voordat hij beroemd werd online, omdat hij niet veel details heeft gedeeld over zijn jeugd en familie. Het is bekend dat hij tijdens zijn jeugd meer naar atletische activiteiten leunde, wat tot uiting komt in zijn huidige fysieke conditie. Hij groeide op in Hawaï en schreef zich na zijn middelbare school in aan de Universiteit van Hawaï in Manoa. UH is de vlaggenschipuniversiteit van het University of Hawaii-systeem, gelegen in een welvarende wijk van Honolulu.

De school is geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges, waar de hoofdkantoren van het hele systeem zijn ondergebracht. Het werd opgericht in 1907 en werd oorspronkelijk opgericht voor zowel landbouw- als mechanische kunstcursussen. Uiteindelijk begon de school uitgebreidere programma's aan te bieden. De meeste studenten zijn etnisch gemengde Amerikanen met erfgoed uit Hawaï, Japan, de Filippijnen, China en andere delen van de Stille Oceaan.

Braziliaans jiu jitsu en carrièrebegin

Toen hij opgroeide en een sterke interesse had voor atletische activiteiten, begon Charles interesse te krijgen in Braziliaans Jiu Jitsu.

Echo Charles

De krijgskunst richt zich op worstelen en grondgevechten, waarbij de basisprincipes van de Japanse oorsprong zijn overgenomen en later zijn eigen gedefinieerde vechtsportsysteem worden aangepast door middel van innovaties. De krijgskunst staat ook bekend om het mengen van de praktijken van judo, en het belangrijkste concept is om een ​​zwakkere persoon te helpen zichzelf met succes te verdedigen tegen sterkere en zwaardere tegenstanders met behulp van techniek. De sport is populair voor het gebruik van gezamenlijke sloten en chokeholds om tegenstanders te verslaan. Sparring en oefeningen zijn gebruikelijk in de richting van de ontwikkeling van een beoefenaar.

BJJ wordt beschouwd als een van de meer recentelijk wijdverbreide praktijken vanwege de populariteit van mixed martial arts. Het is een sport, bevordert de fysieke fitheid en sommige beoefenaars beschouwen het als een manier van leven. Terwijl hij zijn vaardigheden ontwikkelde, begon Charles ook zijn carrière in de productie te ontwikkelen en werd hij een onderdeel van het bedrijf Flixpoint als producent. Het bedrijf zou bekend worden door de productie van de projecten van Jocko Willink, maar ook door mixed martial arts. In de loop der jaren ontwikkelden zijn vaardigheden zich aanzienlijk en werden ze cruciaal voor zijn huidige carrière-inspanningen.

Cruisen bij De V.

Gepost door Echo Charles Aan vrijdag 20 april 2012

Jocko Podcast en Jocko Willink

Echo's podcast co-host is Jocko Willink , een gepensioneerde US Navy SEAL en auteur. Hij ontving een Silver Star en Bronze Star voor zijn dienst tijdens de oorlog in Irak als commandant van SEAL Team Three. Hij is mede-auteur van boeken zoals The Dichotomy of Leadership en Extreme Ownership. In 2015 besloten de twee om een ​​wekelijkse podcast te starten genaamd The Jocko Podcast, die een verscheidenheid aan onderwerpen behandelt, waaronder oorlog, lessen als Navy SEAL, oefening en jiu-jitsu.

De twee staan ​​bekend om het samen ontwikkelen van hun vaardigheden en conditie door te trainen in jiu-jitsu. Hij is ook verantwoordelijk voor een groot deel van het achtergrondwerk en de productie van zijn videoprojecten, evenals voor een paar van zijn boeken. Hoewel het bekend is dat Echo bevriend is met veel Navy SEALS, begon zijn belangrijkste connectie met Jocko toen de twee oefen-/gymmaatjes werden tijdens het studeren van jiu jitsu. Hij is erin geslaagd een bruine band te behalen en voetbalt ook, hoewel niet zo actief als vroeger. Hij heeft ook een gastoptreden gemaakt in de Tim Ferriss Podcast, en de twee prijzen de show voor het inspireren van hen om hun eigen podcast te beginnen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Charles getrouwd is met Sara en dat ze samen twee kinderen hebben. Hoewel hij wat informatie over zijn familie deelt, samen met foto's en foto's, houdt hij ze liever uit de schijnwerpers om hun privacy te behouden. Het is ook bekend dat hij een tweelingbroer heeft die een ander pad heeft gevolgd dan hij en ondernemer is geworden met zijn eigen startup-bedrijf. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar buiten, doet hij aan fysieke activiteiten en traint hij zelfs vergelijkbaar met die van de Navy SEALS.

Net als vele podcast-hosts, is hij zeer actief online via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Instagram met meer dan 65.000 volgers en gebruikt het platform om zijn werk te promoten met videovoorbeelden en foto's van zijn producties. Hij geeft ook een beetje inzicht in zijn leven buiten het werk, door een paar video's met zijn kinderen te presenteren. Hij heeft ook een account op Twitter waarop hij meer dan 45.000 volgers heeft. Hij retweet grappen en memes van vrienden daar, terwijl hij ook inhoud plaatst die vergelijkbaar is met die van Instagram. Een ander account dat hij heeft, is op Facebook, hoewel het een persoonlijk account is dat is geconverteerd om meer in het openbaar aanwezig te zijn en waarop hij meer dan 900 fans heeft.

Aanbevolen